Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']No juz podrzucilam. Szary komplecik ladny, tylko co jest na nim napisane ??[/QUOTE]

Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :)

Posted

[quote name='furciaczek']Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :)[/QUOTE]

to masz dobrze :):)

Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca .

Posted

[quote name='Szarotka']to masz dobrze :):)

Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca .[/QUOTE]

Pojecia nie mam do kiedy, ale najpozniej w sierpniu juz na stale bede w PL (chyba ze cos nie wypali tfu tfu tfu)

Posted

[quote name='Wunia']No, poczekaj jak [B]Ren[/B] to przeczyta, będzie używanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti:

[quote name='Szarotka']W koncu jestem od molestowania, to moge byc i od gwalcenia :):)[/QUOTE]
Gwałt w wykonaniu [B]Szarotki[/B]...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti:

Gwałt w wykonaniu [B]Szarotki[/B]...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi:

[quote name='Ingrid44']Ale sie tu rozpusta szerzy po nocy.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Molestuja , gwalca. :shake:Ja sie zaczynam bac tu wchodzic.:evil_lol:[/QUOTE]

Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Witam niedzielnym porankiem :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi:
Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
Witam Ciotki, dzięki za kawunię:morning:
Sama sobie referencje?!;) No chyba ktoś, na kim dokonałaś tego lubieżnego czynu (karalne!) mógłby świadczyć..co?:evil_lol::diabloti:
Szarotkę temat dostatecznie poruszył, wzbogaciła emotikonowy repertuar:multi::multi::D:D

Posted

[B]Proponowany tekst do ogłoszeń:

Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, nastąpiła implantacja czipa, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.[/B]

Posted

Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ...
zmieńcie po uważaniu proszę ...

Dzwoniłam do Pani Doktor:
Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;)

Posted

Napisałam do Cioci Piromanki prośbę o ogłoszenia i do Cioci Isadorki prośbę o allegro, oczywiście obie opcje full wypas, czekam na odpowiedzi ...

Posted

[quote name='Wunia']Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ...
zmieńcie po uważaniu proszę ...

Dzwoniłam do Pani Doktor:
Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;)[/QUOTE]
Nie no, tekst dobry...tylko po co tak górnolotnie, przecież do rzesz piszemy..do ludzkich serc ma trafić. Nastąpiła implantacja czipa, a nie może być po prostu zaczipowany ? Merytorycznie poprawnie, ale kto potocznie używa takiego języka?

Posted

po sugestiach Ren:
[B]Proponowany tekst do ogłoszeń:

Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, zaczipowany, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.[/B]

Posted

[quote name='Wunia']Cześć Ren :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) :
Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='RenW']Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) :
Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;)

Posted

Mnie treść ogłoszenia się podoba.:lol: Jest lapidarny. Zawiera wszystkie ważne informacje, bez budowania piramidy emocji, bez łez wyciskania. Jest ciepły, ale nie przerysowany.:p Osobiście, nie przepadam za dramaturgią, pisarską melagomanią. Zresztą, tu tego sytuacja nie wymaga. Nie lubię elaboratów - wyciskaczy łez przy których trzeba mieć paczkę jednorazówek i oxazepam..a czytający, chwilowemu nastrojowi się podda. Takie jest moje zdanie.

Posted

[quote name='Wunia']Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;)[/QUOTE]
Nigdzie nie buszowałam.. ;)w łóżeczku grzecznie byłam:p:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) [B]Prawa natury[/B] ;)[/QUOTE]
Taaaa.. zew natury!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: