Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='furciaczek']To podrzucaj :D[/QUOTE] No juz podrzucilam. Szary komplecik ladny, tylko co jest na nim napisane ?? Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Szarotka']No juz podrzucilam. Szary komplecik ladny, tylko co jest na nim napisane ??[/QUOTE] Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='furciaczek']Na oczy tego dresiku nie widzialam, kupilam dla znajomej ale nie odebrala wiec sprzedaje na psiaki...na mnie za duzy :)[/QUOTE] to masz dobrze :):) Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca . Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Szarotka']to masz dobrze :):) Do kiedy jestes w Anglii ?? bo ja lece na poczatku lipca .[/QUOTE] Pojecia nie mam do kiedy, ale najpozniej w sierpniu juz na stale bede w PL (chyba ze cos nie wypali tfu tfu tfu) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Wunia']No, poczekaj jak [B]Ren[/B] to przeczyta, będzie używanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti: [quote name='Szarotka']W koncu jestem od molestowania, to moge byc i od gwalcenia :):)[/QUOTE] Gwałt w wykonaniu [B]Szarotki[/B]...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ingrid44 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ale sie tu rozpusta szerzy po nocy.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Molestuja , gwalca. :shake:Ja sie zaczynam bac tu wchodzic.:evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='RenW']yhy..yhy.. już jestem, oczy przecieram....zbudziłyście mnie w nocy, ktoś próbował się do mnie dobierać...:diabloti::diabloti:kto będzie gwałcił, bo to też ważne jest..:diabloti:hmmm?:cool3::diabloti: Gwałt w wykonaniu [B]Szarotki[/B]...:icon_roc: no ciekawe, ciekawe...:razz:hmmmm..nie powiem, tylko nie wiem czy podołasz i zaspokoisz??:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi: [quote name='Ingrid44']Ale sie tu rozpusta szerzy po nocy.:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Molestuja , gwalca. :shake:Ja sie zaczynam bac tu wchodzic.:evil_lol:[/QUOTE] Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Witam niedzielnym porankiem :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 dostałąm sms od Ra_duni: Ra_dunia utknęła poza granicami, loty odwołane ;) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Szarotka']Gwalce i molestuje pierwsza klasa , moge dac referencje :multi::multi::multi: Ingrid nie wiesz co dobre :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] Witam Ciotki, dzięki za kawunię:morning: Sama sobie referencje?!;) No chyba ktoś, na kim dokonałaś tego lubieżnego czynu (karalne!) mógłby świadczyć..co?:evil_lol::diabloti: Szarotkę temat dostatecznie poruszył, wzbogaciła emotikonowy repertuar:multi::multi::D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 [B]Proponowany tekst do ogłoszeń: Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, nastąpiła implantacja czipa, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.[/B] Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ... zmieńcie po uważaniu proszę ... Dzwoniłam do Pani Doktor: Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Napisałam do Cioci Piromanki prośbę o ogłoszenia i do Cioci Isadorki prośbę o allegro, oczywiście obie opcje full wypas, czekam na odpowiedzi ... Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Wunia']Ciotki powyżej tekst do ogłoszeń, ale ja nie potrafię pisać tekstów łapiących za serce, raczej sprawozdawczo piszę ... zmieńcie po uważaniu proszę ... Dzwoniłam do Pani Doktor: Gapcio ma się dobrze, ma już czip, będzie miał preparat "kosmetyczny" na tę swoją skórkę, uszy w porządku, za jajkami nie tęskni, goi się bardzo ładnie, wszystkie szczegóły będą na wypisie ;)[/QUOTE] Nie no, tekst dobry...tylko po co tak górnolotnie, przecież do rzesz piszemy..do ludzkich serc ma trafić. Nastąpiła implantacja czipa, a nie może być po prostu zaczipowany ? Merytorycznie poprawnie, ale kto potocznie używa takiego języka? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 po sugestiach Ren: [B]Proponowany tekst do ogłoszeń: Gapcio - ok. 4 letni, zdrowy, bardzo duży pies o równie proporcjonalnie ogromnym sercu, cudownej urodzie i smutnym spojrzeniu. Pluszowy, łagodny, o spokojnym usposobieniu. Nie wykazuje żadnych oznak agresji wobec innych psów i suczek. Pies obecnie przebywa w Hotelu dla Psów Jamor w Warce, gdzie dochodzi do siebie po miesiącach okropnej zimy i bezdomności oraz podstawową socjalizację. W dniu 15.04.2010 pies został wykastrowany, zaczipowany, posiada zaświadczenie o stanie zdrowia. Obecnie jest zaszczepiony, odrobaczony i zabezpieczony przeciw insektom preparatem FrontLine. Gapcio swoimi cechami ujął cały łańcuch ludzkich serc, które przybyły mu z pomocą, został uratowany od bezdomności, schroniska i dano mu szansę na prawdziwy kochający dom.[/B] Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Wunia']Cześć Ren :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) : Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 [quote name='RenW']Tu mi Ciotka extra powitanie zaserwowała, odwzajemniam (spóźnione:oops:) : Cześć Wunia:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mnie treść ogłoszenia się podoba.:lol: Jest lapidarny. Zawiera wszystkie ważne informacje, bez budowania piramidy emocji, bez łez wyciskania. Jest ciepły, ale nie przerysowany.:p Osobiście, nie przepadam za dramaturgią, pisarską melagomanią. Zresztą, tu tego sytuacja nie wymaga. Nie lubię elaboratów - wyciskaczy łez przy których trzeba mieć paczkę jednorazówek i oxazepam..a czytający, chwilowemu nastrojowi się podda. Takie jest moje zdanie. Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 no to się z Tobą zgadzam, zobaczymy jak inne Ciotki ;) Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Wunia']Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) Prawa natury ;)[/QUOTE] Nigdzie nie buszowałam.. ;)w łóżeczku grzecznie byłam:p:diabloti::diabloti: Quote
RenW Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Wunia']Buszowałaś po nocy, to od rana spałaś ;) [B]Prawa natury[/B] ;)[/QUOTE] Taaaa.. zew natury!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 [quote name='RenW']Taaaa.. zew natury!:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] zew natury do gwałtów z Szar(l)otką :D:D:D Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 [quote name='furciaczek']Noo mi tez sie tekst podoba :)[/QUOTE] Dzięki 2 głosy za ;) Quote
Recommended Posts