Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Ingrid44']Niesamowite, nikogo nie ma:crazyeye: Pewnie ta czarna chmura dotarla nad cala Polske i wszyscy sie ukryli :shake:[/QUOTE] Ja jestem :) wysylam pw na Kamela i Faxa, chyba wyslalam 200. Jestem ciekawa ile jest osob na dogomanii ?? Jak by mi dali spis to bym wyslala do wszystkich :):) Quote
Ingrid44 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Spisu to pewnie nie dostaniesz ale mozesz zobaczyc kto jest teraz na Dogo. Ja juz ide spac . Dobranoc :) Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Ingrid44']Spisu to pewnie nie dostaniesz ale mozesz zobaczyc kto jest teraz na Dogo. Ja juz ide spac . Dobranoc :)[/QUOTE] Robie co moge :):) i tez ide spac. Moj tz. mowi, ze przydal by sie jakis wirus na dogo :):) Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [B]mmd[/B].. się pojawiła.:multi: Ciotka, ściskam Cię mocno, trzymaj się kochana:loveu: Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu: :morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj po dużej macie, bo widzę, że towarzystwo coś opieszałe z lekka :mad: Co mi przyszło.... jak nie Gapcia świtem ranka wyprowadzać, to znów kawkę serwować:evil_lol: Quote
Ellig Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzien dobry!:) Dziekuje za pysznosciowa kawe....Od 5 na nogach i jakos tak ciezko, dopiero przed chwila pozamykalam na do wieczora najwazniejsze sprawy. Dobrego dnia dla Wszystkich....To bedzie ciezki dzien, pelen refleksji , zadumy..... Quote
bela51 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 To prawda, ale Gapcio ma swoje prawa, wiec, mizianko dla Przystojniaka. Obejrzałam własnie jego galerie u Jamora. Ale poniewaz nie przebrnełam przez cały wątek, to pytam, czy chłopak ma ogloszenia i allegro? Quote
mmd Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dzień dobry Wyspałam się jako tako. Łażę po dogo i załatwiam co najpilniejsze zaległości. Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='bela51']To prawda, ale Gapcio ma swoje prawa, wiec, mizianko dla Przystojniaka. Obejrzałam własnie jego galerie u Jamora. Ale poniewaz nie przebrnełam przez cały wątek, to pytam, czy chłopak ma ogloszenia i allegro?[/QUOTE] Gdzieś już Wunia pisała...:roll: Po kastracji - która odbyła się przedwczoraj - i ewentualnym podleczeniu, ogłoszenia mają pójść pełną parą.:lol: Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Jestem, dopiero wstałam, aż wstyd się przyznać ... Ren, dzięki za ka(Wunię) ... Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ... Quote
Ellig Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Wunia']wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...[/QUOTE] Nie wolno, nie wolno Ci Wuniu, musisz byc dzielna!Tyle "istnien" zawdziecza Ci zycie i czeka na Twoja pomoc.... Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Witam ciotki i zapraszam na watek do chlopakow. Wyslalam wczoraj chyba 200 pw i dzisiaj chyba sobie zrobie wolne ............ W poniedzialek bede dalej walczyc, z tych 200 pw. wyszlo 50 z. :):) [url]http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-225z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko[/url]... [IMG]http://i39.tinypic.com/2mxefwp.jpg[/IMG] Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Wunia']wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...[/QUOTE] Wunia, zbieraj się do kupy i nie rycz !!:mad: Tak nie można..:shake: Nie zawsze możemy więcej i szybciej jak byśmy chcieli...:shake::-( Jak się rozsypiesz w puzzle to Cię poskładamy. Idź na wątek Kamela i Faxa, Ciotka woła, tam Cię potrzebują. Nie mazgać sie tu... Quote
Isadora7 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Wunia']wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...[/QUOTE] [FONT=Arial Black][SIZE=3] Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT] Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3] Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT][/QUOTE] No właśnie.. Gdzie Ty się chcesz w ten tłum pchać !! A siedź sobie grzecznie w foteliku i oglądaj relację w telewizorku...Ja nie wiem...:shake: Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 aaaaa ... to wszystko nie jest takie łatwe ... już się nie mazgaję ... próbuję przynajmniej ... Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3] Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT][/QUOTE] zaraz wróci mój TZ to mną potrząśnie ... nie cierpi jak beczę ... Quote
wenia41 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Witam po przerwie łapki i płomyczki! Czytalam w stecz stronki aby nadrobić zaległości ale doszłam tylko do 428 stronki. Reszta na potem, bez rozpusty. Jak Gapcio nadal bez DS-a? Dajcie namiar na stronke Jamora z Gapiem. Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='wenia41']Witam po przerwie łapki i płomyczki! Czytalam w stecz stronki aby nadrobić zaległości ale doszłam tylko do 428 stronki. Reszta na potem, bez rozpusty. Jak Gapcio nadal bez DS-a? Dajcie namiar na stronke Jamora z Gapiem.[/QUOTE] na pierwszej stronie, w poście #3 jest link do galerii Gapcia ;) Quote
wenia41 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No dzięki, przejrzałam i nadal nie wiem jak ktoś mógł pozbyć się takiego psa. Tak sobie myślę, że może jednak pieso poszedł sobie zdziebko za daleko od domu za sunią. A gdzieś tam ktoś popłakał, popłakał sobie za jajcarzem i wziął sobie w końcu nowego przyjaciela (może nawet też takiego bidoka). Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='wenia41']No dzięki, przejrzałam i nadal nie wiem jak ktoś mógł pozbyć się takiego psa. Tak sobie myślę, że może jednak pieso poszedł sobie zdziebko za daleko od domu za sunią. A gdzieś tam ktoś popłakał, popłakał sobie za jajcarzem i wziął sobie w końcu nowego przyjaciela (może nawet też takiego bidoka).[/QUOTE] Ciężko zgadnąć jaki był poprzedni los Gapcia ... za to możemy zakładać jaki będzie przyszły ;) Quote
RenW Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No nie.. Gapciowe Ciotki to w jakiś letarg zapadły:roll::shake: Od jutra trzeba mniej kawy robić ;):evil_lol::evil_lol::D Quote
Recommended Posts