Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Niesamowite, nikogo nie ma:crazyeye: Pewnie ta czarna chmura dotarla nad cala Polske i wszyscy sie ukryli :shake:[/QUOTE]

Ja jestem :) wysylam pw na Kamela i Faxa, chyba wyslalam 200. Jestem ciekawa ile jest osob na dogomanii ??
Jak by mi dali spis to bym wyslala do wszystkich :):)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ingrid44']Spisu to pewnie nie dostaniesz ale mozesz zobaczyc kto jest teraz na Dogo.

Ja juz ide spac . Dobranoc :)[/QUOTE]

Robie co moge :):) i tez ide spac. Moj tz. mowi, ze przydal by sie jakis wirus na dogo :):)

Posted

Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu:

:morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:
Dzisiaj po dużej macie, bo widzę, że towarzystwo coś opieszałe z lekka :mad:
Co mi przyszło.... jak nie Gapcia świtem ranka wyprowadzać, to znów kawkę serwować:evil_lol:

Posted

Dzien dobry!:)
Dziekuje za pysznosciowa kawe....Od 5 na nogach i jakos tak ciezko, dopiero przed chwila pozamykalam na do wieczora najwazniejsze sprawy.
Dobrego dnia dla Wszystkich....To bedzie ciezki dzien, pelen refleksji , zadumy.....

Posted

To prawda, ale Gapcio ma swoje prawa, wiec, mizianko dla Przystojniaka. Obejrzałam własnie jego galerie u Jamora. Ale poniewaz nie przebrnełam przez cały wątek, to pytam, czy chłopak ma ogloszenia i allegro?

Posted

[quote name='bela51']To prawda, ale Gapcio ma swoje prawa, wiec, mizianko dla Przystojniaka. Obejrzałam własnie jego galerie u Jamora. Ale poniewaz nie przebrnełam przez cały wątek, to pytam, czy chłopak ma ogloszenia i allegro?[/QUOTE]
Gdzieś już Wunia pisała...:roll:
Po kastracji - która odbyła się przedwczoraj - i ewentualnym podleczeniu, ogłoszenia mają pójść pełną parą.:lol:

Posted

wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...

Posted

[quote name='Wunia']wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...[/QUOTE]

Nie wolno, nie wolno Ci Wuniu, musisz byc dzielna!Tyle "istnien" zawdziecza Ci zycie i czeka na Twoja pomoc....

Posted

Witam ciotki i zapraszam na watek do chlopakow. Wyslalam wczoraj chyba 200 pw i dzisiaj chyba sobie zrobie wolne ............
W poniedzialek bede dalej walczyc, z tych 200 pw. wyszlo 50 z. :):)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182235-8-lat-za-kratami!-Brakuje-225z%C5%82-%C5%BCeby-psiaki-mog%C5%82y-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisko[/url]...

[IMG]http://i39.tinypic.com/2mxefwp.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Wunia']wiecie co ... to okropne ... miałam być dzisiaj w Warszawie, nie pojechaliśmy, bo ze mną krucho ... siedzę przed telewizorem i ryczę ... chyba się rozsypię na kawałeczki ...[/QUOTE]
Wunia, zbieraj się do kupy i nie rycz !!:mad: Tak nie można..:shake: Nie zawsze możemy więcej i szybciej jak byśmy chcieli...:shake::-(
Jak się rozsypiesz w puzzle to Cię poskładamy.
Idź na wątek Kamela i Faxa, Ciotka woła, tam Cię potrzebują. Nie mazgać sie tu...

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=3]
Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3]
Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT][/QUOTE]
No właśnie.. Gdzie Ty się chcesz w ten tłum pchać !! A siedź sobie grzecznie w foteliku i oglądaj relację w telewizorku...Ja nie wiem...:shake:

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black][SIZE=3]
Chyba muszę Tobą potrząsnąć![/SIZE][/FONT][/QUOTE]
zaraz wróci mój TZ to mną potrząśnie ... nie cierpi jak beczę ...

Posted

Witam po przerwie łapki i płomyczki! Czytalam w stecz stronki aby nadrobić zaległości ale doszłam tylko do 428 stronki. Reszta na potem, bez rozpusty. Jak Gapcio nadal bez DS-a? Dajcie namiar na stronke Jamora z Gapiem.

Posted

[quote name='wenia41']Witam po przerwie łapki i płomyczki! Czytalam w stecz stronki aby nadrobić zaległości ale doszłam tylko do 428 stronki. Reszta na potem, bez rozpusty. Jak Gapcio nadal bez DS-a? Dajcie namiar na stronke Jamora z Gapiem.[/QUOTE]
na pierwszej stronie, w poście #3 jest link do galerii Gapcia ;)

Posted

No dzięki, przejrzałam i nadal nie wiem jak ktoś mógł pozbyć się takiego psa. Tak sobie myślę, że może jednak pieso poszedł sobie zdziebko za daleko od domu za sunią. A gdzieś tam ktoś popłakał, popłakał sobie za jajcarzem i wziął sobie w końcu nowego przyjaciela (może nawet też takiego bidoka).

Posted

[quote name='wenia41']No dzięki, przejrzałam i nadal nie wiem jak ktoś mógł pozbyć się takiego psa. Tak sobie myślę, że może jednak pieso poszedł sobie zdziebko za daleko od domu za sunią. A gdzieś tam ktoś popłakał, popłakał sobie za jajcarzem i wziął sobie w końcu nowego przyjaciela (może nawet też takiego bidoka).[/QUOTE]
Ciężko zgadnąć jaki był poprzedni los Gapcia ... za to możemy zakładać jaki będzie przyszły ;)