Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='furciaczek']Czekam na wiesci...Wunia w Asdzie bylam..faktycznie rewelacyjna ta czekolada:loveu:[/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi: a nie mówiłam :eviltong::eviltong:

Posted

Jaka zaś czekolada ??:roll:
Burza była.. nie było internetu..:shake:
Uwielbiam burzę, nieziemskie zjawisko, dzikie i nie do ujarzmienia!!:diabloti::stormy-sad: Dla mnie burza ma coś magicznego..:diabloti::smhair2:
Wracałam akurat z miasta..:look3: szłam w strugach deszczu, cała mokra, szłam wzdłuż parku, żywej duszy nie uświadczyłam.:look3: W dali tylko migotały światła samochodów w zwolnieniu..
Teraz mnie łepetyna napieprza..:shake:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wiadomo jak Gapcio???[/QUOTE]
[quote name='RenW']No i co z Gapciem?? [B]Wunia[/B], nic nie wiesz, bo już 20-sta:roll:[/QUOTE]
[quote name='RenW']Liczymy później (albo jutro) na szczegółowa relację z tego wiekopomnego dnia:p[/QUOTE]
[quote name='Szarotka']No i jak tam malutki ?[/QUOTE]
[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][B]Rozmawiałam przed chwilką z Panią Doktor:
Gapcio grzeczny i kochany, podziękowano mi za wcześniejsze wysłanie zdjęcia Gapcia, bo mogła go od razu wyłowić z "tłumu", zabieg Gapcia i pozostałych bez problemów, wybudzenie też, zmiany skórne Pluszaka są przyschnięte i łuszczące się, gojące się, bez śladów stanu zapalnego (nie nużyca, nie świerzbowiec, nie grzybica, raczej oceniane jako zmiany alergiczne w końcowy etapie leczenia), miał potężnie zapchane gruczoły odbytowe i to w pierwszej kolejności zostało oczyszczone, uszy też są na doleczeniu, stan ogólny bez żadnych wstrząsających uwag, futerko ładne, "piesek bardzo kontaktowy i grzeczny". Więcej jutro, bo dopiero teraz się dodzwoniłam i słychać było po głosie, że Pani Doktor bardzo zmęczona po tym dzisiejszym maratonie.[/B][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='RenW']Jaka zaś czekolada ??:roll:[/QUOTE]
Najlepsza czekolada na całym świecie: czekolada z Asdy do kupienia tylko w UK, Fur dostała zadanie-zlecenie kupienia tejże czekolady dla mnie w ilości maksymalnej do uciążenia :D
[quote name='RenW']Burza była.. nie było internetu..:shake:
Uwielbiam burzę, nieziemskie zjawisko, dzikie i nie do ujarzmienia!!:diabloti::stormy-sad: Dla mnie burza ma coś magicznego..:diabloti::smhair2:[/QUOTE]
Boję się burzy ... i prądu ...
[quote name='RenW']Teraz mnie łepetyna napieprza..:shake:[/QUOTE]
mnie też ... trochę spałam, ale mało dało ...

Posted

[quote name='Wunia']Najlepsza czekolada na całym świecie: czekolada z Asdy do kupienia tylko w UK, Fur dostała zadanie-zlecenie kupienia tejże czekolady dla mnie w ilości maksymalnej do uciążenia :D[/QUOTE]
Super, że wszystko ok. z Gapciem:multi::multi::multi:
Rany, sama będziesz to jeść??:roll::crazyeye::evil_lol:
Ja też jestem koneserem czekolady.. ostatnio nie jadam z powodu diety:razz::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Rany, sama będziesz to jeść??:roll::crazyeye::evil_lol:
Ja też jestem koneserem czekolady.. ostatnio nie jadam z powodu diety:razz::diabloti:[/QUOTE]
no coś Ty, ja tu przecież gwardię asdo-czekoladożerców mam - sztuki trzy, płeć facetowa :D:D:D Jak jesteśmy w UK to prawie cały jeden bagaż to czekolady z Asdy :D:D:D:D

Posted

Tylko nieliczni fascynują się budzą. Gdy o tym mówię, ludzie się dziwią:roll::crazyeye:
Też idę już spać, zmęczona jestem:shake:
Dobranoc Ciotki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Szarotka']To fajnie, ze wszystko fajnie. A co bedziesz robic z takimi ilosciami czekolady??????????[/QUOTE]
Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D

Posted

[quote name='RenW']Tylko nieliczni fascynują się budzą. Gdy o tym mówię, ludzie się dziwią:roll::crazyeye:
Też idę już spać, zmęczona jestem:shake:
Dobranoc Ciotki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Dobranoc Ren :loveu::loveu::loveu:
Ja lubię oglądać burzę, ale pod dachem i za szybą :D

Posted

[quote name='Wunia']Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D[/QUOTE]

I ta cudowna czekolada to w UK dostepna ??
Burze Cie moze naelektryzowac i bedziesz jak Hattifnat :):)

Posted

[quote name='Wunia']no coś Ty, ja tu przecież gwardię asdo-czekoladożerców mam - sztuki trzy, płeć facetowa :D:D:D Jak jesteśmy w UK to prawie cały jeden bagaż to czekolady z [B]Asdy [/B]:D:D:D:D[/QUOTE]
Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Daj jakies lepsze namiary bo bede w Londynie w lecie, to chociaz sobie popatrze :):) no i corka przyjedza w maju to bym mogla jej jak mowi moj tz. "rozkazac" zeby przywiozla :):)