furciaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='belka123']gdzie? jesli wolno spytac[/QUOTE] A taki sklep..cos jak tesko itp :) Quote
Ingrid44 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam Cioteczki i Gapcia popoludniowa pora :) :) :) Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam Cioteczki i Gapcia popoludniowa pora :) :) :)[/QUOTE] Chyba u nich bo nie u nas ;) Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='furciaczek']Czekam na wiesci...Wunia w Asdzie bylam..faktycznie rewelacyjna ta czekolada:loveu:[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: a nie mówiłam :eviltong::eviltong: Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Jaka zaś czekolada ??:roll: Burza była.. nie było internetu..:shake: Uwielbiam burzę, nieziemskie zjawisko, dzikie i nie do ujarzmienia!!:diabloti::stormy-sad: Dla mnie burza ma coś magicznego..:diabloti::smhair2: Wracałam akurat z miasta..:look3: szłam w strugach deszczu, cała mokra, szłam wzdłuż parku, żywej duszy nie uświadczyłam.:look3: W dali tylko migotały światła samochodów w zwolnieniu.. Teraz mnie łepetyna napieprza..:shake: Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wiadomo jak Gapcio???[/QUOTE] No i co z Gapciem?? [B]Wunia[/B], nic nie wiesz, bo już 20-sta:roll: Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Liczymy później (albo jutro) na szczegółowa relację z tego wiekopomnego dnia:p Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wiadomo jak Gapcio???[/QUOTE] [quote name='RenW']No i co z Gapciem?? [B]Wunia[/B], nic nie wiesz, bo już 20-sta:roll:[/QUOTE] [quote name='RenW']Liczymy później (albo jutro) na szczegółowa relację z tego wiekopomnego dnia:p[/QUOTE] [quote name='Szarotka']No i jak tam malutki ?[/QUOTE] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][B]Rozmawiałam przed chwilką z Panią Doktor: Gapcio grzeczny i kochany, podziękowano mi za wcześniejsze wysłanie zdjęcia Gapcia, bo mogła go od razu wyłowić z "tłumu", zabieg Gapcia i pozostałych bez problemów, wybudzenie też, zmiany skórne Pluszaka są przyschnięte i łuszczące się, gojące się, bez śladów stanu zapalnego (nie nużyca, nie świerzbowiec, nie grzybica, raczej oceniane jako zmiany alergiczne w końcowy etapie leczenia), miał potężnie zapchane gruczoły odbytowe i to w pierwszej kolejności zostało oczyszczone, uszy też są na doleczeniu, stan ogólny bez żadnych wstrząsających uwag, futerko ładne, "piesek bardzo kontaktowy i grzeczny". Więcej jutro, bo dopiero teraz się dodzwoniłam i słychać było po głosie, że Pani Doktor bardzo zmęczona po tym dzisiejszym maratonie.[/B][/SIZE][/FONT] Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 czyli same dobre wieści:multi::multi::multi: Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Jaka zaś czekolada ??:roll:[/QUOTE] Najlepsza czekolada na całym świecie: czekolada z Asdy do kupienia tylko w UK, Fur dostała zadanie-zlecenie kupienia tejże czekolady dla mnie w ilości maksymalnej do uciążenia :D [quote name='RenW']Burza była.. nie było internetu..:shake: Uwielbiam burzę, nieziemskie zjawisko, dzikie i nie do ujarzmienia!!:diabloti::stormy-sad: Dla mnie burza ma coś magicznego..:diabloti::smhair2:[/QUOTE] Boję się burzy ... i prądu ... [quote name='RenW']Teraz mnie łepetyna napieprza..:shake:[/QUOTE] mnie też ... trochę spałam, ale mało dało ... Quote
Ellig Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wuniu, wiesci lepsze nie moglyby byc.Fantastycznie:)Dobrej nocki.:) Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Ellig']Wuniu, wisci lepsze nie moglyby byc.Fantastycznie:)Dobrej nocki.:)[/QUOTE] Dobrej nocki Ellig :loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Wunia']Najlepsza czekolada na całym świecie: czekolada z Asdy do kupienia tylko w UK, Fur dostała zadanie-zlecenie kupienia tejże czekolady dla mnie w ilości maksymalnej do uciążenia :D[/QUOTE] Super, że wszystko ok. z Gapciem:multi::multi::multi: Rany, sama będziesz to jeść??:roll::crazyeye::evil_lol: Ja też jestem koneserem czekolady.. ostatnio nie jadam z powodu diety:razz::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 To fajnie, ze wszystko fajnie. A co bedziesz robic z takimi ilosciami czekolady?????????? Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Rany, sama będziesz to jeść??:roll::crazyeye::evil_lol: Ja też jestem koneserem czekolady.. ostatnio nie jadam z powodu diety:razz::diabloti:[/QUOTE] no coś Ty, ja tu przecież gwardię asdo-czekoladożerców mam - sztuki trzy, płeć facetowa :D:D:D Jak jesteśmy w UK to prawie cały jeden bagaż to czekolady z Asdy :D:D:D:D Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Tylko nieliczni fascynują się budzą. Gdy o tym mówię, ludzie się dziwią:roll::crazyeye: Też idę już spać, zmęczona jestem:shake: Dobranoc Ciotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='Szarotka']To fajnie, ze wszystko fajnie. A co bedziesz robic z takimi ilosciami czekolady??????????[/QUOTE] Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Tylko nieliczni fascynują się budzą. Gdy o tym mówię, ludzie się dziwią:roll::crazyeye: Też idę już spać, zmęczona jestem:shake: Dobranoc Ciotki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dobranoc Ren :loveu::loveu::loveu: Ja lubię oglądać burzę, ale pod dachem i za szybą :D Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Wunia']Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D[/QUOTE] I ta cudowna czekolada to w UK dostepna ?? Burze Cie moze naelektryzowac i bedziesz jak Hattifnat :):) Quote
RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Wunia']no coś Ty, ja tu przecież gwardię asdo-czekoladożerców mam - sztuki trzy, płeć facetowa :D:D:D Jak jesteśmy w UK to prawie cały jeden bagaż to czekolady z [B]Asdy [/B]:D:D:D:D[/QUOTE] Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Daj jakies lepsze namiary bo bede w Londynie w lecie, to chociaz sobie popatrze :):) no i corka przyjedza w maju to bym mogla jej jak mowi moj tz. "rozkazac" zeby przywiozla :):) Quote
Recommended Posts