Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wenia41']No Wuniu trochę mnie tu nie było, a tu już 440 stronka leci. Brawo, brawo !!!!!! Pozdrowionka dla Gapcia !!!![/QUOTE]
Cześć Wenia :D:D:D Trochę zwolniło na wątku z ogromu nieszczęść, ale już wracamy d formy :) Zaglądaj do Gapcia ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='wenia41']No Wuniu trochę mnie tu nie było, a tu już 440 stronka leci. Brawo, brawo !!!!!! Pozdrowionka dla Gapcia !!!![/QUOTE]

Chyba Cie sporo nie bylo :):)

Posted

Tu masz watek:

ŁYSA,zaniedbana ,w depresji - co jeszcze zniesie! BRAKUJE 140ZŁ NA hotelik
Zapraszam na watek kazda pomoc mile widziana:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik[/url]

Wielkie Dzieki

Magda

Posted

o Cioteczki spamują ;)
Nie mam już dziś sił, streszczenie wrzucę raniutko przed kawą ;)

cytuję jeszcze odpowiedź na mój mail od dr Pankiewicz, u któr ejw klinice Gapciuś będzie w piątek:

[I]"Oczywiście otrzymałam informację od Pani i obiecuję trzymać się ustaleń oraz skontaktuję sie z Panią po kontakcie z GAPCIEM."[/I]

Posted

Zapraszam do Tamarki :
ŁYSA,zaniedbana ,w depresji - co jeszcze zniesie! BRAKUJE 140ZŁ NA hotelik
Zapraszam na watek kazda pomoc mile widziana:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182992-A-YSA-zaniedbana-w-depresji-co-jeszcze-zniesie-BRAKUJE-140ZA-NA-hotelik[/url]

Posted

Kolejny etapik nowego życia Gapciusia ustalony ;)

Uciekam Cioteczki do łóżeczka ...
Buziaczki dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu:

...:sleep2:

Posted

Wstawać Gapciowe Ciotki. :loveu:
Pobudka, koniec spania.:eggface::lmaa: Wstaaawać.[B] Wunia[/B] nie przykrywaj się poduszką, przeca słyszysz:-?:icon_roc:Już mi szybko z łózka!:mad: Wstaaaawaaać!:-x Nie udawać:evil_lol::diabloti::D:D

Posted

[quote name='Szarotka']No wlasnie :(:( zostalam pominieta :([/QUOTE]
Co za nietakt, policzę się z Wunią.:mad::diabloti: Kindersztuby nie ma;):evil_lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Wyslalam sto milionow pw na Tamarke i chyba bede lac, jak sie nie uzbiera:mad::mad::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
Uuu, tu chyba tylu zalogowanych nie ma;):evil_lol::evil_lol: