Wunia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='furciaczek']A zapraszam, zapraszam, miejsce w skrzynkce chyba jeszcze jest ;)[/QUOTE] jest, jest ;) Już poszło ;) Quote
furciaczek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Wunia...zabilas mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='furciaczek']Wunia...zabilas mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] to jest bardzo poważna sprawa :evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Spodziewalam sie czegos innego...na to bym w zyciu nie wpadla...ale rozumiem...mam ten sam problem z Ketchupem Wloclawskim :D Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ano, ano ... są smaki nie do zastąpienia :D:D:D Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']ano, ano ... są smaki nie do zastąpienia :D:D:D[/QUOTE] Racja:loveu::loveu::loveu: Lece spac, dobranoc :) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='furciaczek']Spodziewalam sie czegos innego...na to bym w zyciu nie wpadla...[/QUOTE] No tak, to może trochę prozaiczne, ale czego Ty się spodziewałaś? Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No tak, Ciotki zmawiają się..:lying::eggface::watpliwy:....:sg168: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='RenW']No tak, Ciotki zmawiają się..:lying::eggface::watpliwy:....:sg168:[/QUOTE] są rzeczy, o których nie śniło się filozofom ;D Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']są rzeczy, o których nie śniło się filozofom ;D[/QUOTE] No nie...:roll: A czemu Ty nie śpisz??:mad: Też dwa etaty ciągniesz?:diabloti: Fajna ta Twoja pannica i jak zapasy lubi:eviltong::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 no to ja do łóżeczka zmierzam ;) Odpoczynek po ciężkim dniu zasłużony jest ;) Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='RenW']No nie...:roll: A czemu Ty nie śpisz??:mad: Też dwa etaty ciągniesz?:diabloti: Fajna ta Twoja pannica i jak zapasy lubi:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] właśnie się wybieram do łózeczka ;) Moja pannica to istne cudo, a zapasy to tylko z Kelbim Cioci mmd, innych nie toleruje ;) Moje tymczasy są po prostu olewane, niewidzialne dla mojej suczy ;) Mówimy na nią Szefowa albo Królowa ;) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']no to ja do łóżeczka zmierzam ;) Odpoczynek po ciężkim dniu zasłużony jest ;)[/QUOTE] A może Cię kołderką przykryć, co?:razz::diabloti: A mój psiur wisi mi na twarzy i demakijaż robi:evil_lol::D:D:D:D Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 [quote name='RenW']A może Cię kołderką przykryć, co?:razz::diabloti: A mój psiur wisi mi na twarzy i demakijaż robi:evil_lol::D:D:D:D[/QUOTE] mój kołderkowy przykrywacz czeka na mnie w łóżeczku, a psica grzeje mi miejsce :D:D:D:D Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']mój kołderkowy przykrywacz czeka na mnie w łóżeczku, a psica grzeje mi miejsce :D:D:D:D[/QUOTE] Mój też kiedyś przewalał się po łóżeczku, ale teraz ma zakaz, po nogach za bardzo skakał, a poza tym to cielsko zwaliste ugniatało mi nogi:evil_lol::D:D:D Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 no to :bye: i :sleep2::sleep2: Dobranockowo :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Wunia']no to :bye: i :sleep2::sleep2: Dobranockowo :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja mam sama zostać:watpliwy::smhair2::niedowia: Nie chce samotnośc...i:shake: Dobranoc:loveu: Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ja też będę się pokładać..:sleep2: słuchaweczki na uszy i pod kołderkę..:siara: Nie będę sama do siebie ględzić i skazywać na własne towarzystwo. Czasami mam się dość:mad::diabloti: No tak, Szarotka jeszcze warte pełni:p Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No wiesz mozesz do mnie gledzic, ale lepiej idz spac :):) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Szarotka']No wiesz mozesz do mnie gledzic, ale lepiej idz spac :):)[/QUOTE] Pójdę spać Szarotko:sleep2: Rankiem przybędę na ka(Wunię):kaffee_2: A właśnie, dzisiaj kawa chociaż była, serwowali co..??:roll: Quote
Szarotka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A ja nie wiem, czy byla, bo ja wpadalam i wypadalam :):) Quote
RenW Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Dobrze, że nasza Wunia dzisiaj z biglem jest, za to Ciotka mmd... mój Boże, jakie to przykre:shake::-(:-( Dobranoc:sleep::bye: Quote
Recommended Posts