Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']No tak, jak tak dluzej pojdzie, to sie wszystkie do tego palacyku rzedem udamy :):)[/QUOTE]
Nie mogę spać...jeszcze ogłupiająca tableta nie zadziałała.
A wracając do głupio-szpitaliku, tak, aby temat definitywnie zamknąć...
Ten szpitalik to wcale nie jest taki głupi, bo tam nie psychicznie tylko nerwowo chorzy się hospitalizują, więc potencjalnie każda z Was się tam kwalifikuje( w razie czego zwracam honor i mówię pardon, i mówię wyłącznie za siebie) Mówię tak, bo jak z ludźmi godom, to każdy twierdzi, że nerwicę ma - czyli syndrom czasu, choroba cywilizacji, pandemia jaka.
Powiem Wam tak... tam jest najpiękniej jak odbywa się Święto Kwitnących Azalii....wiosną.:multi:
Oczywiście okalający park jest piękny, ale często zaniedbany.:roll::-( "Tajemniczy ogród".;) Park przecinają aleje: dębów czerwonych, kasztanowców i lip, które zaczynają się przy potężnych bramach (jednej pilnują figury gladiatorów). Aleje prowadzą w świat bujnej roślinności, kanałów, po których niegdyś pływały łódki, i przerzuconych nad nimi uroczych mostków. Wzdłuż kanałów rosną azalie i różaneczniki w kilku barwnych odmianach... Cóż, czasami jednak czar pryska - najpiękniejszy jest maj - inne miesiące nie polecam..wszystko porośnięte..zarośnięte chaszcze.
W obiekcie jest kawiarnia, a w kawiarni zapierająca dech w piersiach drewaniana oranżeria/antresola, a na ziemi brudny dywan, wszytko zakurzone...ups:shake:
W ogóle miejsce okala grobowa cisza, jakby nikogo nie było... Jak tam jestem, to ogarnia mnie i towarzyszy dziwna konsternacja... mroczno i jakaś tajemnica...:roll:
Puenta: Polacy to wszystko sp****lą. Mówię to ja - w pełni władz umysłowych, ja - potencjalna pacjentka.
No, the end.:p

Posted

Oj, to musisz się cofnąć do postu #3967, #3969, i w ogóle do ostatnich stron. Od tego się zaczęło, Ciotkom temat podszedł bardzo i go pociągnęły. :pA dyskusja zaczęła się od architektury..:razz:
Głupio-szpitalik to patent Wuni. Tak zdyskredytować rangę szpitala - centrum.:shake::-( A chciałam jej miejsce zaklepać:shake:

Posted

[quote name='Szarotka']O widze, ze ciotki zamiast spac to sie po dogo petaja :):)[/QUOTE]
Nie mam spania, to się pętam, przeca do knajpy nie pójdę:evil_lol::evil_lol:
A może ja się przerzucę na zmianę nocną, skoro mam rytm dobowy zakłócony..:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']A czemu nie mozesz spac ?? przejelas sie tym tematem szpitalnym ??[/QUOTE]
A gdzież tam..:evil_lol: od jakiegoś czasu tak mam..:shake::roll:

Posted

O a w dzien tez nie spisz ?? mieszkasz sama ?? wlasnie mnie to zastanawia, ze sporo dogomaniaczek siedzi nocami na dogo?? u mnie teraz jest 9.50, ale za chwile wezme Maye na krotki spacer bo stale pada i to ostro to na dlugi sie nie da, bo bym byla do nitki.

Posted

[quote name='Szarotka']O a w dzien tez nie spisz ?? mieszkasz sama ?? wlasnie mnie to zastanawia, ze sporo dogomaniaczek siedzi nocami na dogo?? u mnie teraz jest 9.50, ale za chwile wezme Maye na krotki spacer bo stale pada i to ostro to na dlugi sie nie da, bo bym byla do nitki.[/QUOTE]
Zasypiam nad ranem, wstaję rano, a jak mi się uda to pośpię jeszcze troszkę...:roll:Nawet prochy nie pomagają, jak wezmę silną dawkę - kombinację, to mam odloty, percepcja mi się zaburza. Jak był mąż - bo chwilowo zjechał - to mówił, że robię dziwne rzeczy, i nawet takie, o których nie mam śmiałości pomyśleć...:evil_lol::evil_lol::diabloti: a ja nic nie pamiętam.. I po mieszkaniu łażę.:crazyeye: Więc odstawiłam te silne prochy.:shake:
A Ty też za oceanem??

Posted

Aha, nie mieszkam sama.. mam córę, "syneczka" no i Mateczka mnie nawiedza.:evil_lol:;) Mąż na saksach.:p Spokój duszy:evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

Hm to nie dobrze, ze tak spac nie mozesze, to jest przewaznie wynikiem jakiegos stresu. Prochow nie bierz bo to jeszcze gorzej. Sporobuj jakies relakusjace techniki.
Ja chodze na yoge, i staram sie nie myslec o denerwujacych rzeczach. A gdzie masz tego meza na saksach >>

Posted

Idę :sleeping:legać.
[B]Ingrid[/B] się zapodziała, a[B] Furciak[/B] pewnie roladę wpierdziela..sielanka.:p
Dobranoc [B]Szarotko[/B], dobranoc inne nocne dobre Duchy:hand:

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu:

Posted

O - kaWunia... dziękuję... a taką na okropny ból głowy mogę prosić?
[B]RenW[/B] - załatw mi też miejsce w tym szpitaliku, co? Może być na maj - skoro wtedy tam tak ładnie. Właśnie mnie ZUS wykańcza nerwowo, więc pewnie niedługo dołączę do grona zestresowanych...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Właśnie mnie ZUS wykańcza nerwowo, więc pewnie niedługo dołączę do grona zestresowanych...[/QUOTE]
:megagrin::megagrin::megagrin: tak ZUS to fajne instytucja, też z nimi polemizuję :watpliwy::watpliwy::watpliwy: stanowczo zbyt często, żeby to się obyło bez uszczerbku na zdrowiu :niedowia::niedowia::niedowia:

Posted

[quote name='Ra_dunia']O - kaWunia... dziękuję... a taką na okropny ból głowy mogę prosić?
[B]RenW[/B] - załatw mi też miejsce w tym szpitaliku, co? Może być na maj - skoro wtedy tam tak ładnie. Właśnie mnie ZUS wykańcza nerwowo, więc pewnie niedługo dołączę do grona zestresowanych...[/QUOTE]
Nie ma sprawy.:razz: Ciebie trza w szczególności uwzględnić, bo Ty dobrze gotujesz, a ja nie wiem jak z tamtejszym żarciem:eviltong::lol:

[quote name='Wunia']ka(Wunia) na ból głowy specjal dla Ra_duni :calus::morning:
RenW odsypia nocne wojaże ;)[/QUOTE]
Nie śpię..:p
Voyage, voyage jak śpiewała Desireless..:siara: Pamietacie?? Będzie zbiorowy, kierunek - szpitalik.:crazyeye::hmmmm: Przydała by się porządna ekipa, do parkowych porządków;):evil_lol:

Posted

Wunia ja tez poproszę extra ka(Wunię)..;) bo nie wiem czy zauważyłaś, ale ja już na dwie zmiany u Ciebie tyram:eviltong::diabloti::evil_lol: