RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Szarotka']Juz wiem gdzie jest Prudnik :):) masz szczescie, ze to daleko od miejsca [B]w ktore [/B][B]jezdze[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A które to?:hmmmm::confused: [quote name='Ra_dunia']Śpią, kawy nie ma... ja nie wiem... Dobrze, że zdjęcia Gapciowe są, to chociaż człowiek może oczy nacieszyć.[/QUOTE] Nie śpią, nie śpią, ja już rano gościa podejmowałam.:p:eviltong: No kawy nie ma...ja też nie wiem..:shake: A potem płacze, że opieprzam, no bo jak inaczej..:no-no-no::shock: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Poświąteczna ka(Wunia) :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: :morning: i dla mnie ... Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']A potem płacze, że opieprzam, no bo jak inaczej..:no-no-no::shock:[/QUOTE] Robiła się właśnie :angryy: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Robiła się właśnie :angryy:[/QUOTE] No to masz szczęście, bo już miałam serwować tą poświąteczną;):diabloti: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Fajne te zdjęcia nie?[/QUOTE] Tak, uważam, że fotki są super :) Zwłaszcza ta :):):):) [IMG]http://images37.fotosik.pl/275/40aa5abac524cda3med.jpg[/IMG] Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 :roflt::roflt::roflt:ta damy do ogłoszen na dowód że Gapcio na dworze sie załatwia:diabloti: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No to bywajcie Cioteczki, tymczasem...;) Trza facjatę robić i wyrywać z domu, sprawy czekają...:roll: Co to?!:crazyeye: Ekskrementy jakieś wywalacie..:mad: a feeee Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Co to?!:crazyeye: Ekskrementy jakieś wywalacie..:mad: a feeee[/QUOTE] a bo dziś taki humor wisielczy mam :grab: już w nocy mnie taki dopadł ... :shake: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']a bo dziś taki [B]humor wisielczy mam[/B] :grab: już w nocy mnie taki dopadł ... :shake:[/QUOTE] Nie dogodzi się..:shake: już w nocy Ci miłość wyznawałam, dopieściłam, tuż po tym jak we mnie zwątpiłaś..:roll:nie robi wrażenia..:shake::-(:mad: Śpiąca jestem, ochoty na konwersację nie mam..:shake: Nocne wirtualne eskapady zdecydowanie nie dla mnie :roll: Nie chcę być złośliwa, może Ciotko to jest zwyczajny kac..?:cool3::diabloti: Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cześć pracy:) Piękny Gapcio, pięknie klocka stawia:) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Nie chcę być złośliwa, może Ciotko to jest zwyczajny kac..?:cool3::diabloti:[/QUOTE] Może, może ... Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Tak, uważam, że fotki są super :) Zwłaszcza ta :):):):) [IMG]http://images37.fotosik.pl/275/40aa5abac524cda3med.jpg[/IMG][/QUOTE] Super !!!! Mój mąż mówi na to "kręci murzynka" :) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 A tu jaki pychol :loveu::loveu: [IMG]http://images39.fotosik.pl/276/d9db3d559f922b3cmed.jpg[/IMG] Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Super !!!! Mój mąż mówi na to "kręci murzynka" :)[/QUOTE] Albo figurki z brązu :) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wkurzyłam się..:angryy: Moja dzieć se wiosenny makijaż zapodała - w ramach prób - i rozwaliła mi najlepszy aplikator..:bigcry:gdzie ja taki drugi dostanę..:watpliwy::lookarou::motz:I jeszcze mówi, że odkupi:roll:.................:agrue: Mama chodzi i płacze, że wszędzie kudły są.. no w końcu jest pies...:roll: Siedzę jeszcze w niekompletnym anturażu i delektuję się kawą:kaffee_2:.....:sg168: :Help_2: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Albo figurki z brązu :)[/QUOTE] Jakbym słyszała swojego chłopa:roll::-o Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Siedzę jeszcze w niekompletnym anturażu i delektuję się kawą:kaffee_2:.....:sg168: :Help_2:[/QUOTE] Witaj w klubie;) Siedzę jak na szpilkach, bo się musi coś wyjaśnić i czekam, a trzeba się ogarnąć, bo casting dzisiaj, znaczy gosposię godzę, jak się drzewiej mawiało:diabloti: Ale się denerwuję i jednym i drugim.:roll: Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Gdzie Ty [B]Wuniu[/B] te zdjęcia dorwałaś? Ja tylko widzę dwa nowe u [B]Jamora [/B]? Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Witaj w klubie;) Siedzę jak na szpilkach, bo się musi coś wyjaśnić i czekam, a trzeba się ogarnąć, bo casting dzisiaj, znaczy gosposię godzę, jak się drzewiej mawiało:diabloti: Ale się denerwuję i jednym i drugim.:roll:[/QUOTE] Z tą gosposią to Ty lepiej uważaj !!! Czy ona spać będzie u Was? Mój TZ, jak ostatnio mówiłam do syna, że może kupimy żółwia ? Powiedział, że On teraz, to zgadza się tylko na Wietnamkę :) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Witaj w klubie;) Siedzę jak na szpilkach, bo się musi coś wyjaśnić i czekam, a trzeba się ogarnąć, bo casting dzisiaj, znaczy gosposię godzę, jak się drzewiej mawiało:diabloti: Ale się denerwuję i jednym i drugim.:roll:[/QUOTE] Nooo gosposia to ważna persona w domu jest, to tak jak salowa na oddziale...:roll: Ty pilnuj potem męża, bo to z gosposiami różnie bywa...;):diabloti: Relacjonuj nam potem... Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Gdzie Ty [B]Wuniu[/B] te zdjęcia dorwałaś? Ja tylko widzę dwa nowe u [B]Jamora [/B]?[/QUOTE] link do Galerii Gapcia jest na pierwszej stronie w poście #3 ;) Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Ty pilnuj potem męża.....[/QUOTE] Niech się sam pilnuje:diabloti: Eeee, bez przesady, to nie niania. Chyba że poszukam, dla TZ-ta:) A naprawdę to tylko na sprzątaniu mi zależy, bo nie lubię i ne ogarniam. Jak kupowaliśmy tę chatę, to mówiłam, że za duża, ale się uparli. Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dostałam link do następnego wątku i popłakałam się..:-(:placz::placz: Makijaż się rozpływa, zaraz przypomnę maskaradę, daremny mój trud..:shake::roll: Nie wejdę już na żaden nowy watek, za dużo tych bid..:shake::-(:-(:-( Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Wkurzyłam się..:angryy: Moja dzieć se wiosenny makijaż zapodała - w ramach prób - i rozwaliła mi najlepszy aplikator..:bigcry:gdzie ja taki drugi dostanę..:watpliwy::lookarou::motz:I jeszcze mówi, że odkupi:roll:.................:agrue: Mama chodzi i płacze, że wszędzie kudły są.. no w końcu jest pies...:roll: Siedzę jeszcze w niekompletnym anturażu i delektuję się kawą:kaffee_2:.....:sg168: :Help_2:[/QUOTE] Ups ... to nie tylko ja mam lichy start dzisiejszego dnia ... :shake: Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Poświąteczna ka(Wunia) :loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu::loveu: :morning: i dla mnie ...[/QUOTE] Ja tez duza poprosze, bylam u Was rano i cisza byla no ale jak Cioteczki w srodku nocy rozmawiaja to nic dziwnego...Zdjecia Gapcia odlotowe:) Rano byli u mnie goscie, teraz pojechali do [B]urwisa[/B]. [B]mmd[/B] ja tez chce gosposie, zasponsorujesz?:loveu: Quote
Recommended Posts