Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Borówka16']Czy Gapcio ma ogłoszenia ?[/QUOTE] Jeszcze nie ma, 15-go kwietnia będzie kastrowany, dojdzie też do zdrowia, i wtedy ogłoszenia ruszą ;) Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']Czołem Cioteńki :loveu: Ka(Wunia) widzę podana :loveu: Trochę mi zeszło bo jajka malowałam (a trochę ich mam:cool3:) RenW nie płacz :calus::calus: Teściów będziesz miała ;) No i nie zapomnij [B][B]rodzicielkom przypomnieć o Gapci[/B]u[/B] :cool3:[/QUOTE] Ciotka, nie martw się. My rodzina rzetelna i wypłacalna od dziada, pradziada jest, wiec spokojnie możesz spać.:p Co żem się zobowiązali, to wpłacone będzie.:p Tak nam dopomóż Bóg!:ylsuper: Quote
belka123 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 witam wszystkich, ja dzien zaczelam od wyczesania fuer swoich i przewietrzeia ich zeby ladniej na swieta wygladaly :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']witam wszystkich, ja dzien zaczelam od wyczesania fuer swoich i przewietrzeia ich zeby ladniej na swieta wygladaly :)[/QUOTE] mnie tez to czeka...:) Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Przyszło mi kolejne 60 z bazarku. Brakuje dwóch wpłat, jedna 50 zł uzgodniona w okolicy 10.04 i druga ... ciemność widzę:shake: Zrobię małe śledztwo i dam parę dni jeszcze... Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Już nie będę wypłakiwać.:diabloti: Niech żyje wolność i swoboda!!:diabloti: Brak limitów czasowych i zawracania głowy!! :razz::evil_lol:Ale mimo to chłopa brak...:-(:placz: Świątecznie jestem na bieżąco, zresztą, o stół i całą oprawę zadba moja rodzina (mama, teściowie).. bo ja sama z córką jestem, to co się będę wysilać..:p:eviltong:[/QUOTE] Inne "jaja" mialam na mysli:) Quote
Sylwia M. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cześć, ja już po robocie, teraz będę odpoczywać :) Quote
Sylwia M. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Fajnie masz ja jestem na polmetku:)[/QUOTE] Jeszcze trochę i też odpoczniesz :) Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Inne "jaja" mialam na mysli:)[/QUOTE] Aaa to takie jaja miałaś na myśli...:diabloti:tak, prześwięcone zostały na wskroś.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']Aaa to takie jaja miałaś na myśli...:diabloti:tak, prześwięcone zostały na wskroś.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, po Bozemu..:) Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Fajnie masz ja jestem na polmetku:)[/QUOTE] Biorąc pod uwagę, kiedy startowałaś, są szanse, że w poniedziałek wieczorem będzie fajrant;) Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Dobrze, po Bozemu..:)[/QUOTE] A gdzie tam po "Bożemu"....:diabloti::diabloti:... byłoby za nudnie :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='RenW']A gdzie tam po" Bożemu"....:diabloti::diabloti:[/QUOTE] po ciemku po flasze pod kołdrą - tak jest podobno po kielecku, czyli moje strony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']po ciemku po flasze pod kołdrą - tak jest podobno [B]po kielecku[/B], czyli moje strony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye:Musiałabym spytać rodziców, a właściwie już tylko mamy... bo oboje z kieleckiego są.:p:razz::diabloti: Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mmd']po ciemku po flasze pod kołdrą - tak jest podobno po kielecku, czyli moje strony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Prosze zaraz padne.... :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 No proszę jak u Gapcia ślicznie i po Bożemu ;) Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia']No proszę jak u Gapcia ślicznie i po Bożemu ;)[/QUOTE] Wunia "jajka" poswiecila :loveu: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ellig']Wunia "jajka" poswiecila :loveu:[/QUOTE] Wunia też..???:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik:[/QUOTE] [B]Ellig[/B] przyznaj się, czym sobie tak zasłużyłaś..:crazyeye::crazyeye::hmmmm: bo to jakaś zmowa jest...:siara: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='belka123']Wuniu rozliczenie na mailu masz[/QUOTE] Dzięki Belka, post #2 uzupełniony ;) Quote
Ellig Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] :modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik:[/QUOTE] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]List do Wuni[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]....... :mdrmed::mdrmed::mdrmed::gent::gent::gent::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigok::bigok::siara::iloveyou::mdleje: Quote
Recommended Posts