Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Borówka16']Czy Gapcio ma ogłoszenia ?[/QUOTE]
Jeszcze nie ma, 15-go kwietnia będzie kastrowany, dojdzie też do zdrowia, i wtedy ogłoszenia ruszą ;)

Posted

[quote name='Wunia']Czołem Cioteńki :loveu:
Ka(Wunia) widzę podana :loveu:
Trochę mi zeszło bo jajka malowałam (a trochę ich mam:cool3:)
RenW nie płacz :calus::calus:
Teściów będziesz miała ;) No i nie zapomnij [B][B]rodzicielkom przypomnieć o Gapci[/B]u[/B] :cool3:[/QUOTE]
Ciotka, nie martw się. My rodzina rzetelna i wypłacalna od dziada, pradziada jest, wiec spokojnie możesz spać.:p Co żem się zobowiązali, to wpłacone będzie.:p Tak nam dopomóż Bóg!:ylsuper:

Posted

Przyszło mi kolejne 60 z bazarku.
Brakuje dwóch wpłat, jedna 50 zł uzgodniona w okolicy 10.04 i druga ... ciemność widzę:shake:
Zrobię małe śledztwo i dam parę dni jeszcze...

Posted

[quote name='RenW']Już nie będę wypłakiwać.:diabloti:
Niech żyje wolność i swoboda!!:diabloti: Brak limitów czasowych i zawracania głowy!! :razz::evil_lol:Ale mimo to chłopa brak...:-(:placz:
Świątecznie jestem na bieżąco, zresztą, o stół i całą oprawę zadba moja rodzina (mama, teściowie).. bo ja sama z córką jestem, to co się będę wysilać..:p:eviltong:[/QUOTE]
Inne "jaja" mialam na mysli:)

Posted

[quote name='Ellig']Inne "jaja" mialam na mysli:)[/QUOTE]

Aaa to takie jaja miałaś na myśli...:diabloti:tak, prześwięcone zostały na wskroś.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Aaa to takie jaja miałaś na myśli...:diabloti:tak, prześwięcone zostały na wskroś.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dobrze, po Bozemu..:)

Posted

[quote name='Ellig']Fajnie masz ja jestem na polmetku:)[/QUOTE]
Biorąc pod uwagę, kiedy startowałaś, są szanse, że w poniedziałek wieczorem będzie fajrant;)

Posted

[quote name='Ellig']Dobrze, po Bozemu..:)[/QUOTE]
A gdzie tam po "Bożemu"....:diabloti::diabloti:... byłoby za nudnie :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']A gdzie tam po" Bożemu"....:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
po ciemku
po flasze
pod kołdrą
- tak jest podobno po kielecku, czyli moje strony
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']po ciemku
po flasze
pod kołdrą
- tak jest podobno [B]po kielecku[/B], czyli moje strony
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye:Musiałabym spytać rodziców, a właściwie już tylko mamy... bo oboje z kieleckiego są.:p:razz::diabloti:

Posted

[quote name='mmd']po ciemku
po flasze
pod kołdrą
- tak jest podobno po kielecku, czyli moje strony
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Prosze zaraz padne....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
:modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik:

Posted

[quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
:modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik:[/QUOTE]

[B]Ellig[/B] przyznaj się, czym sobie tak zasłużyłaś..:crazyeye::crazyeye::hmmmm: bo to jakaś zmowa jest...:siara:

Posted

[quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=3][COLOR=Red][B]List do Ellig:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
:modla::modla: :angel::angel: :iloveyou::iloveyou: :lilangel::lilangel: :cunao: :Rose::Rose::Rose: :krolik:[/QUOTE]

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][B]List do Wuni[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT].......

:mdrmed::mdrmed::mdrmed::gent::gent::gent::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigok::bigok::siara::iloveyou::mdleje: