mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No, pewnie, że niewiele zmienimy. Jednak mój Kelbi, dziecko wyrzuconej na bruk ciężarnej jamniczki ma dom, jest szczęśliwy, mam nadzieję;) Jego bracia i siostra też mają i mama też. To już jakiś malutki sukces:) Oczywiście Wunia maczała w nim palce. Quote
RenW Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Jaka wolnosc?:-o[/QUOTE] A co?! Nie można wyrażać własnych poglądów??:crazyeye: No to gdzie my są..?!:smhair2::-?:watpliwy: Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kiedys poznalam Panienke z dogo, zaczelam pomagac jej psom na DT.Panienka byla bardzo roszczeniowa.Po jakims czasie zarzadala eksluzywnych misek dla swoich jak sie potem okazalo pupili, przygarnela tylko "mikropsy" rasowe. Na moja odpowiedz ,ze nie bo..........odpisala mi ,ze jak teraz jakis pies bedzie lezal i zdychal pod jej furtka , i wyl to ona nawet doopy nie ruszy.... Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='RenW']A co?! Nie można wyrażać własnych poglądów??:crazyeye: No to gdzie my są..?!:smhair2::-?:watpliwy:[/QUOTE] My wam wegiel , wy nam banana :evil_lol: Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']No, pewnie, że niewiele zmienimy. Jednak mój Kelbi, dziecko wyrzuconej na bruk ciężarnej jamniczki ma dom, jest szczęśliwy, mam nadzieję;) Jego bracia i siostra też mają i mama też. To już jakiś malutki sukces:) Oczywiście Wunia maczała w nim palce.[/QUOTE] To Wunia nie tylko wedzi, pedzi ale i macza...:cool3: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']To Wunia nie tylko wedzi, pedzi ale i macza...:cool3:[/QUOTE] Wszechstronna bardzo:) Quote
RenW Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Kiedys poznalam Panienke z dogo, zaczelam pomagac jej psom na DT.Panienka byla bardzo roszczeniowa.Po jakims czasie zarzadala eksluzywnych misek dla swoich jak sie potem okazalo pupili, przygarnela tylko "mikropsy" rasowe. Na moja odpowiedz ,ze nie bo..........odpisala mi ,ze jak teraz jakis pies bedzie lezal i zdychal pod jej furtka , i wyl to ona nawet doopy nie ruszy....[/QUOTE] Pewnie jakaś pseudo miłośniczka zwierząt, cwaniaczka i naciągara, działająca pod płaszczykiem filantropii dla zwierząt.:angryy::shake: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='RenW']A moja sygnaturka nie działa...:shake::-([/QUOTE] Bo se nie umiesz wstawić. Wunię nauczyłam to i Ciebie muszę, choroba... Quote
RenW Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']My wam wegiel , wy nam banana :evil_lol:[/QUOTE] Nie chcę takiego bana(na):evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 smutne dyskusje nad losem biednego maltretowanego maleństwa proszę przenieść na jego wątek. Tu jest radosny wątek Gapcia ;) A tak serio - to w Polsce niestety zwierzę cały czas jest rzeczą :( i tak jest traktowane. Nie tylko przez "zwykłych" ludzi, ale i przez całe ustawodawstwo, sądownictwo i służby (policja, straż miejska). Znęcania nad zwierzęciem to niska szkodliwość czynu... Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Musze spadac, serniki upieczone, teraz tylko poleje mazurki czekolada i do wyrka. Milego wieczoru, pa Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='RenW']Nie chcę takiego bana(na):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie? :lol!::lol!: Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pa pa. Też czuję, że niedługo spadnę, bo ciężki dzień jakiś, przed kompem cały czas. Jeszcze muszę bazar jakoś podliczyć. Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='RenW']Co?! Za wolność słowa banują ??:crazyeye:[/QUOTE] jakas cenzura ;) Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Kiedys poznalam Panienke z dogo, zaczelam pomagac jej psom na DT.Panienka byla bardzo roszczeniowa.Po jakims czasie zarzadala eksluzywnych misek dla swoich jak sie potem okazalo pupili, przygarnela tylko "mikropsy" rasowe. Na moja odpowiedz ,ze nie bo..........odpisala mi ,ze jak teraz jakis pies bedzie lezal i zdychal pod jej furtka , i wyl to ona nawet doopy nie ruszy....[/QUOTE] zycze jej ze jak ona bedzie zdychac to tez zeby nikt dooopy nie ruszyl Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='belka123']jakas cenzura ;)[/QUOTE] Nie no skad :shake: moze masz ochote na bana/na/?:evil_lol: Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='RenW']A moja sygnaturka nie działa...:shake::-([/QUOTE] sprawdz pw, powinno zadzialac Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Bo se nie umiesz wstawić. Wunię nauczyłam to i Ciebie muszę, choroba...[/QUOTE] juz wyslalam gotowy kod html z instrukacjami Quote
RenW Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Bo se nie umiesz wstawić. Wunię nauczyłam to i Ciebie muszę, choroba...[/QUOTE] A nie prawda, naumiałam się, miałam przepis.:p Na poprzednim komputerze korzystałam z przeglądarki google, i działał, a teraz na laptopie i w google chrome nie działa..! :shake:A wiecie... ja uwsteczniona technicznie jest..:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Wszechstronna bardzo:)[/QUOTE] jak Wunia doczyta to wszystko to znowu nam sie oberwie :mad: Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mmd']Pa pa. Też czuję, że niedługo spadnę, bo ciężki dzień jakiś, przed kompem cały czas. Jeszcze muszę bazar jakoś podliczyć.[/QUOTE] Pa!:hand: Dobrej nocy!:) Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Nie no skad :shake: moze masz ochote na bana/na/?:evil_lol:[/QUOTE] z ban/an/ow to ja preferuje robic muffinki :) Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Nie no skad :shake: moze masz ochote na bana/na/?:evil_lol:[/QUOTE] a co bany rozdaja za darmo ?? [quote name='belka123']jak Wunia doczyta to wszystko to znowu nam sie oberwie :mad:[/QUOTE] A czemu Wunia bedzie bic i kogo ?? Quote
belka123 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mnie mąż kupił truskaweczki i biorę się za naukę Quote
Recommended Posts