Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']Czołem ;) już wróciłam, musiałyśmy z mmd swoje odsiedzieć na uczelni :([/QUOTE] No ktos musi odsiadywac :) Witamy z powrotem ! Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Ingrid44']No ktos musi [B]odsiadywac[/B] :) Witamy z powrotem ![/QUOTE] Dobrze, że w uczelnianej ławce a nie w więziennej klatce.:evil_lol::diabloti: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']Dobrze, że w uczelnianej ławce a nie w więziennej klatce.:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Dziś akurat większej różnicy nie było :shake: Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']Dziś akurat większej różnicy nie było :shake:[/QUOTE] Cioteczka bez pesymistycznych nut proszę.:lol: Odbębniłaś i spokój.;) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']No, już niedługo i kończymy :D:D:D[/QUOTE] A co konczycie ?? Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']Dziś akurat większej różnicy nie było :shake:[/QUOTE] Eno, ciotka, Ty odkąd na dogomanii siedzisz to uniwerek masz za więzienie kurna, pies mi zżera kapcie... Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 zabieraj tej "kozie" wszystkożernej łapcie :D:D:D Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']A co konczycie ??[/QUOTE] socjologię Uniwersytet Łódzki Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']Z socjologia na Ty :):)[/QUOTE] Ty też???? Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']Ty też????[/QUOTE] Nie jestem zootechnik z zawodu, tzn. to co skonczylam w Polsce. Teraz to jestem :):) zajmuje sie pozycjonowaniem stron internetowych :):) Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']zabieraj tej "kozie" wszystkożernej łapcie :D:D:D[/QUOTE] Rety, już materiałową metkę spożywał... Szarotka to Ty od zwierzaków, a my od ludzi (przy czym ja się specjalizuję w socjologii internetu i sobie badam:evil_lol:) Quote
polubek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gapcio ty miseczkę masz juz pełną a Mandarynka nawet ..... ech sam zobacz [url]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia[/url] Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Wunia']socjologię Uniwersytet Łódzki[/QUOTE] A dlaczego akurat ten kierunek ?:roll::lol: Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Dobre pytanie... socjolog zna się na wszystkim i na niczym podobno Mi dziennikarstwo i polonistyka bokiem wyszły, a coś wypadało skończyć (w moim przypadku za moment bylby to uniw. trzeciego wieku), się nudziło, to se poszłam:diabloti:. I o dziwo za trzy miesiące będzie z czapki:) Wunia miała chyba jakieś głębsze motywy;) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='mmd']Rety, już materiałową metkę spożywał... Szarotka to Ty od zwierzaków, a my od ludzi (przy czym ja się specjalizuję w socjologii internetu i sobie badam:evil_lol:)[/QUOTE] Sami spece.:-o:evil_lol: A ja się specjalizuję w przestrzeni geograficznej, z wykształcenia i zamiłowania.:p:diabloti: Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No trzeba się specjalizować:) Chociaż mi to na grzyba, tylko rozrywka, ja już jak Ingrid, narobiłam się w życiu. Teraz tylko dobroczynność i balangi:) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='mmd']Rety, już materiałową metkę spożywał... Szarotka to Ty od zwierzaków, a my od ludzi (przy czym ja się specjalizuję w socjologii internetu i sobie badam:evil_lol:)[/QUOTE] No tak, ale oprocz 3 miesiecy na Akademii Rolniczej w Krakowie, to nigdy nie pracowalam ze zwierzetami. Za to pracowalam tu jako pracownik socjalny dla emigrantow :):) [quote name='RenW']Sami spece.:-o:evil_lol: A ja się specjalizuję w przestrzeni geograficznej, z wykształcenia i zamiłowania.:p:diabloti:[/QUOTE] A teraz to wyciagam strony internetowe na wysokie pozycje (spoleczne :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='mmd']No trzeba się specjalizować:) Chociaż mi to na grzyba, tylko rozrywka, ja już jak Ingrid, narobiłam się w życiu. Teraz tylko [B]dobroczynność i balangi[/B]:)[/QUOTE] Nacisk na..? Bardziej jedno czy drugie?:roll::lol: Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wunia najwyraźniej padła. Ja też już się pożegnam, bo mnie łepetyna nawala (za dużo tej wiedzy). Dobranoc:) Quote
mmd Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']Nacisk na..? Bardziej jedno czy drugie?:roll::lol:[/QUOTE] Zależy od pory roku i potrzeb:) Teraz serio idę. Pa! Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']A dlaczego akurat ten kierunek ?:roll::lol:[/QUOTE] bo to o ludziach i dla ludzi ;) [quote name='mmd']Wunia miała chyba jakieś głębsze motywy;)[/QUOTE] tak moje motywy są bardzo głębokie i mocno pokręcone ... [quote name='RenW']Sami spece.:-o:evil_lol: A ja się specjalizuję w przestrzeni geograficznej, z wykształcenia i zamiłowania.:p:diabloti:[/QUOTE] a co to przestrzeń geograficzna? [quote name='furciaczek']Kiedy streszczenie hmmm??[/QUOTE] walczę cały czas ze szczeniakami ... ale nie zaniedbam ... [quote name='mmd']Wunia najwyraźniej padła. Ja też już się pożegnam, bo mnie łepetyna nawala (za dużo tej wiedzy). Dobranoc:)[/QUOTE] Wunia nie padła tylko jadła :D:D Quote
Recommended Posts