Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']A czy to zle ?[/QUOTE]
i tak i nie, jeszcze nie odnalazłam jednoznacznej odpowiedzi. Wszystko zależy od kontekstu i sposobu :D

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ingrid44']To ladna sumka. Dobrze ze Gapcio ma z zapasie :) :) :)[/QUOTE]
Też tak uważam ;) i cieszę się bardzo :) Bazarek poszedł super ;)

Posted

[quote name='Wunia'][B]Na bazarku Gapciowym zostało uzbierane 315,99 :D[/B][/QUOTE]

O to ladnie, pieniazki w zapasie zawsze milo. Co do mojej tuszy, to przeciez sie przed Ingrid na spacerze w zimie nie obnazalam :):) a jak pojde do sklepu cos kupic i musze przymierzyc wtedy zawsze wstepuje we mnie chec pozbycia sie burzcha :):)

Posted

[quote name='mmd']PW rozesłane. Nie mogła jedna wszystkiego kupić? :diabloti:[/QUOTE]
Z każdej kawalątek i utworzymy SUPER DOGO CIOTKĘ :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Ellig gdzieś Ty była? Martwiłam się ...[/QUOTE]
Ano u doktora, potem martwilam sie kilka godzin i staram sie pomoc w sytuacji na dzis praktycznie bez wyjscia takiej jednej pieknej suni Sabie z Ryni, ktora oszczenila sie w norze w lesie itd,banerek ze szczeniakami i na dzisiaj to ja mam dosyc ....
Milego wieczoru Cioteczki:) Pa!

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenie:[/B]

[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]25.03. [B]Ingrid [/B]przybyła na nocną zmianę zaraz po streszczeniu i trzymała wartę samotnie. Rano tradycyjnie ka(wunia) była, [B]RenW[/B] porwała dwie i wzięła i uciekła. Z wujkiem [B]Nikusiem[/B], [B]RenW [/B]i [B]Asiulkiem[/B] pochyliliśmy głowy nad Gackiem, który za TM odszedł. Dalej plany imprezy taneczno-koncertowej nastąpiły. Stanęło na tym, że odbędzie się u cioci [B]mmd [/B]w „centrum balansowym”. Ciocia [B]RenW[/B] za czyn szlachetny w hołdzie [B]odę[/B] ode mnie otrzymała. Potem było obiadowo i sałatkowo i zdrowożywieniowo. Ku uciesze wszystkich na Gapciowym bazarku uzbierało się [B]315,99[/B] a [B]Ellig[/B] jak nigdy zajrzała dopiero wieczorkiem, ale na kawkę pewnie rano zajrzy. Ciekawe kto zostanie na nocnej zmianie skoro Ingrid białym dniem po wątku buszowała. Przekazuję Gapcia nocnej zmianie. [/FONT]

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']a jakby co to i kotem 21 letnim poszczujesz co???:)[/QUOTE]

Hm moje koty zawsze byly lagodne, ale Maya nadrobi :) bardzo sie stara zawsze obych przestraszyc :):)