karjo2 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A to grzywne albo areszt za recydywe z premedytacja :). Najlepiej w zabawkach i gnatach placona ;). Quote
karjo2 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A to grzywne albo areszt za recydywe z premedytacja :). Najlepiej w zabawkach i gnatach placona ;). Quote
karjo2 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hmm, znow Dogo szaleje, przy jednej wyslanej wiadomosci idzie kilka dubli? Czyzby chytry plan do nabicia sobie licznikow i zhakowane forum ;)? Quote
puli Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 karjo2 napisał(a):Hmm, znow Dogo szaleje, przy jednej wyslanej wiadomosci idzie kilka dubli? Czyzby chytry plan do nabicia sobie licznikow i zhakowane forum ;)?Albo szaleje albo naprawde masz pełną skrzynkę a ja miałam chytry plan wysłania wiadomości.. ;) Quote
SylwiaWWA Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 U mnie niewidoczne ogrodzenie się sprawdziło, nie mam na co narzekać. I z tego co wiem to jest też coś takiego na koty. Nie mma w ogrodzie żadnych elektryzatorów, których mogły by dotknąć i porazić się moje dzieci. Więc i bezpieczne i skuteczne. Quote
Bijou Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ja bym Ci poleciła ŻADNĄ!!!!! Po co Ci to? Może lepiej kup i załóż sobie na szyję i zobacz jakie to przyjemne co?!!!!! Quote
Recommended Posts