migama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Diekuję za wiadomość na temat szczeniaka, przekazałm linka zaintersesowanej osobie,ktora pragnie zaadoptowac jakiegoś szczeniaka, miejmy nadziję że Yoszka szybko znajdzie dom. trzymam kciuki teraz :D pozdrawiam :D Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 widze ze mała sobie nic nie robi z opatrunku ;) Quote
halbina Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mała już bez opatrunku, szaleje na całego... a jutro... trzymać kciuki! Quote
halbina Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 skutecznie, Yoszka własnie pojechała... ze swoim pańciem... do jego domku, maglowaliśmy godzinę pana i jego kolegę, ale zdali egzamin na tolerancję stada na sobie, czyli maglowało całe stado, a sama Yoszka chciała pańcia zalizać... jego kolegę też... Yoszka będzie miała podwórko i mamę pańcia do towarzystwa cały dzień... państwo stracili swojego psiaka niedawno, odszedł ze starości... i pusto się zrobiło... obiecano mi fotki i wiadomości... Quote
Korciaczki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Wspaniale !! !! !! Josieńko, powodzenia :beerchug: Halbina Quote
halbina Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Yoszka ma się dobrze, wszędzie łazikuje za swoją panią, jest ciekawska i nie bardzo tęskniąca... Quote
Bjuta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Niby to przykre, ale w sumie - dobrze, że nie tęskni! Te małe cholery w futerkach, mają krótką pamięć... Quote
zerduszko Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Bjuta napisał(a):Niby to przykre, ale w sumie - dobrze, że nie tęskni! Te małe cholery w futerkach, mają krótką pamięć... Mnie to zawsze denerwuje, że one nie tęsknią :( Quote
halbina Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a mnie nie bardzo, ma być szczęśliwa... widać jest... to super! też nie tęsknię he he... Quote
DG32 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 halbina napisał(a):a mnie nie bardzo, ma być szczęśliwa... widać jest... to super! też nie tęsknię he he... To chyba pora zmienić tytuł. Quote
Bjuta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 halbina napisał(a):a mnie nie bardzo, ma być szczęśliwa... widać jest... to super! też nie tęsknię he he... Akurat! Ty masz pamięć jak trza! Quote
jolek68 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale super :) halbinko trza Ci coś chyba nowego podrzucić bo się zanudzisz :) Quote
_bubu_ Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 jolek68 napisał(a):ale super :) halbinko trza Ci coś chyba nowego podrzucić bo się zanudzisz :) zobacze co da się zrobić ;) ;) Quote
halbina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 _bubu_ napisał(a):zobacze co da się zrobić ;) ;) he he...bardzo śmieszne! Quote
jolek68 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 my się o nią martwimy a ona się z nas śmieje :evil_lol: Quote
Recommended Posts