Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Wielkie dzięki - wczoraj odezwała sie dziewczyna, która szuka "prezentu dla Babci". Babcia nic nie wie bo to ma być niespodzianka.
I była w szoku kiedy powiedziałam, ze ja nie wydaje kotów bez sprawdzenia domu - a jak to zrobić, jeśli przyszły właściciel nic o kocie nie wie......
Zresztą Starszym Osobom oddaję zwierzaka tylko po deklaracjach rodziny, ze się w razie choroby czy innych problemów zajmą.

Schroniska są pełne starych zwierzaków po stracie właścicieli.....
Przykład Luśka....

Posted

Ja mam taką sytuacje w bliskim otoczeniu... Wnuczka sprezentowala Babci na gwiazdkę kotka. Babcia byla bardzo szczęśliwa, ale niestety zmarła w lipcu ubiegłego roku. Kociak zostal z Dziadkiem, który go nie chce i w zasadzie zajmuje się nim na siłę:-( Takie prezenty trzeba mocno przemysleć...

Neigh, wrzucam Ci link do bazarku ogłoszeniowego.
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03

• 4 months later...
Posted

Musze odnowic zapomniany temat. Cynamon - jak domu nie mial tak nie ma........ale sytuacja sie pogorszyla. Kotow przybylo....... a strych na ktorym mieszka......hmmm jak to nazwac zmniejszyl sie drastycznie. Po powidziach nie wytrzymal dach. Dom jest przebudowywany, a kotom przestrzen mieszkalna zmniejszyla sie bardzo. Do tego przybyly dwa koty po wypadkach.........No dramat moi mili dramat.

Chocby tymczas PILNIE potrzebny

Posted

Sama do siebie pogadam - noo cudowanie po prostu. Zrobilam mu znow allegro, oglosilam na morusku i chyba zaloze watek na miau..........tyle ze zdjec jelopa wstawiac nie umiem......ale sie chyba w akcie rozpaczy nauczyc bede musiala.....

Posted

Gosia - awykonalne........Chyba ze ktoś ma ochotę biegać po strychu z latarką w jednej rece i aparatem w drugiej. Wyniesc kota na zewnatrz nie ma jak....bo wszedzie psy....

Bez dt to ogólnie bez szans.....

Posted

Neigh napisał(a):
Gosia - awykonalne........Chyba ze ktoś ma ochotę biegać po strychu z latarką w jednej rece i aparatem w drugiej. Wyniesc kota na zewnatrz nie ma jak....bo wszedzie psy....

Bez dt to ogólnie bez szans.....

Nie szkodzi...można spokojnie wykorzystać te które są...

Na początek wrzucę chłopaka na cefeanimal, moruska, gumtree i przygarnij zwierzaka....zobaczymy jaki będzie efekt:)

Edit. wrzuciłam:) mam nadzieję że numer tel który mam do Ciebie jest aktualny:)

Posted

Neigh napisał(a):
Aktualny........jak najbardziej.
Nic nie mówię, ale moze pojawił się cień szansy.........taka jedna Jagoda uzależniła sie od Cynamonu:-)

No to nie pozostaje nic innego jak kciuki trzymać;)