Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze !!! 8 ??
jak po rodowodach to powinny byc względnie zdrowe, zn stawy w porzadku, co? jak to jest wszystkie rodowody maja badania na dysplacje?
maleństwa mogły by szybko pójsc do domków jesli sie napisze że po rodowodowych rodzicach... tylko dt im trzeba znaleźć bo zimno im nie służy....

ile one maja miechów ?
czy właściciele wogóle zgodzili się żebyś Klaudio zabrała te małe?

tatus jest własnością tych samych ludzi co mamusia?

Posted

Betta: tak - szczeniaki zostaną mi wydane - jeżeli nie zostaną wcześniej spieniężone...
Bo oczywiście jeżeli mają wybierać pomiędzy oddaniem za kasę, a oddaniem za darmochę to chyba nie muszę tłumaczyć którą opcję wybiorą...
Co do tego,że po rodowodowych rodzicach... To niestety nie zmiania faktu,że są to zwyczajne mieszńce...
Jakich wiele na drogach... Aczkolwiek Ich atutem jest to,że odziedziczyły niebieskie oczęta :)
Ojciec szczeniaków jest psem sąsiada.

Kaja :modla: dziękuję za allegro :Rose: ja teraz kiepsko z czasem stoję, więc i z ogłaszaniem wszystkich też licho...

Posted

Było już kilka zapytań o łobuzy :D
Jednego Pana ciut doprowadziłam do pionu, dwie osoby nie zgodziły się na wizytę.
Dwa zapytania mailowe i potrzebna osoba do sprawdzenia domku w Chorzowie.
Znacie kogoś kto mógłby?

Posted

do mnie na konto allegro też pisali, głównie czy szczeniaki są za darmo :(

wszystkich odsyłam do Klaudii, mam nadzieję, że rozsądne domki się posypią i to szybko, zanim więcej psiaków pójdzie za pieniądze...

Posted

kakadu napisał(a):
czesc kajeczko :)
super, ze zrobilas im to allegro
ile teraz kosztuje wyroznienie?

dalej 12 zł z tego co pamiętam

ale jest zainteresowanie, myślicie że jest sens wyrózniać?

Posted

trochę specjanie to napisałam, ale wśród tych ludzi musi się znależć kilka normalnych

robię dużo ogłoszeń i wiem jak ułożyć tytuł, żeby była oglądalność. Na litość mało osób zagląda, a wśród tych, któzy szukają psa w typie rasy jest też wiele normalnych ludzi. Mam nadzieję, że coś z tego będzie.

A co do wizyty w Chorzowie - pisałaś na wątku katowickim?

Posted

Nie nie napisałam.

Miałam jedną szczególnie fajną rozmowę z Panem chętnym na pieski.
"Dzień dobry, ja w sprawie ogłoszenia o tych szczeniakach husky z owczarkiem"
Ja"Tak słucham Pana"
"Ja je chce,ale bez żadnego pier*****a, wizyt, spotykania, bo to poje***e jest. Chce tak,że wsiadam w auto i jade."
Ja"Nie ma takiej opcji"
"Bo wie Pani chce bez tego całego wydziwiania..."
Ja"U mnie niestety też trzeba wydziwiać"
"Przecież to bez sensu jest..."
Ja: "Widzę,że jest Pan bardzo samokrytyczny, ale to dobrze"
"Ja jestem samokrytyczny?"
Ja" No oczywiście - przecież jasno i wyraźnie mówi Pan w rozmowie ze mną,że jest Pan beznadziejny, nieodpowiedzialny i nie powinno się Panu wydać zwierzęcia... Ale mimo to Pan próbuje :)"
"Dowidzenia"

:))

Posted

Kaja... Przecież ja nie twierdzę,że trafiają się kretyni przez tytuł...
Zawsze się trafiają...
Na to wpływu nie mamy...
Już niejednego świra miałam co chciał psa. Jeden to mnie i Zerducho wręcz prześladował...

Posted

Wiem, wiem, znam też historię pana, który oficjanie "godoł" że kota nie będize sterylizował, że se będzie kot chodził "po polu kaj chce" i że to jego zdaniem był dom najlepszy pod słońcem. Ludzie myślą, że nic lepszego te zwierzaki nie moga mieć.

Podam linka i popytam o ta wizytę w Chorzowie.

Posted

co do Chorzowa to jedna kobieta która ma dzieci szukała tez owczarka psa, mieszka w centrum - robi dobre wrazenie , zgadza się na wizytę, a pozniej nie odbiera telefonów , tez szukała, kogoś i Figa33 się zgodziła na wizytę - wydzwaniała do kobiety -raz ktoś odebrał i powiedział, ze jest w pracy, pozniej przestali odbierac telefony i nawet łaskawie nie odpisali na gg, ze zmieniali plany, niestety siadło mi gg z archiwum i nie ma dokladnych danych -ale w centrum Chorzowa ulica chyba Stelmacha - w kazdy razie jakaś niepoważna bardzo kobieta.

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Do mnie dzwonił mężczyzna. Po głosie widać,że młody... I taki... Hm... Niezdecydowany...
Ale na wizytę się zgodził i powiedział,że czeka na telefon.

najwazniejsze, ze jest zainteresowanie; w koncu ktos sie sensowny trafi przeciez...

Posted

[quote name='kaja555']Wiem, wiem, znam też historię pana, który oficjanie "godoł" że kota nie będize sterylizował, że se będzie kot chodził "po polu kaj chce" i że to jego zdaniem był dom najlepszy pod słońcem. Ludzie myślą, że nic lepszego te zwierzaki nie moga mieć.

Podam linka i popytam o ta wizytę w Chorzowie.
jaka ulica.Ja znam jedna ale to z czarnych kwiatkow wiec mam nadzieje ze to nie ona