Beata_Dorobczyńska Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzieki Felu za wyczerpującą opowieść o Toniku. Zawsze mam dobre trafienia i znajduję jakieś zawikłane historie - ta jest piekna i na szczęście szczęsliwa. Obejrzałam zdjęcia jeszcze raz i dołóżcie mi prosze jeszcze 16 - takie oczy zostaja w pamięci. Ja nie dostałam na PW numeru konta więc grzecznie przypominam a przesyłkę mogę odebrać osobiście. Dzieki Quote
shirrrapeira Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Czy Charlin juz zamowiona, jesli nie to ja chetnie poprosze Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Przykro mi shirrrapeira ale zrobiłam to chwile przed Tobą :) Ale chyba sa możliwe reprodukcje i duplikacje ? Quote
AśkaK Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Pewnie że tak!:lol: Zbieramy zamówienia :cool3:. Quote
shirrrapeira Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Beatko nie szkodzi, przeciez to dla dobra psiakow,popatrze jutro i cos wybiore, chyba,ze mozna poprosic o dodrukowanie Charlinki czy cus takiego AśkaK prosze o podpowiedz czy tak mozna Quote
AśkaK Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 shirrrapeira, oczywiście że możemy powielić obrazki jakie tylko chcecie i w ilości jaką chcecie.:p Ja już sobie zapisuję które fotki mają największe wzięcie.:razz: Prosimy tylko o chwilkę cierpliwości, jak już uzbiera się troszkę zamówień to wtedy wszystko razem wywołamy i oprawimy (bo za każde otwarcie indeksu u fotografa się płaci :oops: , więc za jednym zamachem wyjdzie taniej ;) ) Quote
shirrrapeira Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jasne AśkaK poczekam potem napisz mi na pw czy juz i jaka cena i na jakie konto wyslac pieniadze Quote
Recommended Posts