Asia & Ginger Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ile cudnych fotków. :cool3: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Anka_ZG Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 pati ale zaszalałaś z tymi fotkami:) już dawno nie widziałąm tyle zdjęc u was:0 sliczniaste psiurki:) Asia & Ginger napisał(a):No cóż niektóre spanielki mają dość silny instynkt posiadania. Gingerka też tak ma, że pilnuje swoich albo moich rzeczy w sumie bardziej przed ludźmi niż innymi psami. ;) Jeśli Spajkuś będzie tak robił, to powiedz zdecydowanym głosem "nie wolno" i w żadnym wypadku go nie głaszcz, bo pomyśli, że dobrze robi. Dokłądnie tak Asiu zrobiłam, i powiem ci, że chyba poskutkowało...choć wiadomo, że to nie trwało za długo, ale pozniej wystarczyło tylko powiedzieć stanowczo "Spajki nie wolno" i tylko spojrzał na mnie i przestawał. Druga sprawa, że Duma też zadziora się robi, szczuje Spajkiego, a ten sie wkurza i pokazuje zęby. Ale z tym plecakiem to mnie zadziwił...A do ludzi to jest bardzo ugodowy, mozna mu miskę z jedzeniem zabrać i nie zareaguje, zrobi tylko ubolewającą minkę i tyle;) Quote
Aga76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Dobry Pati :loveu: Mega sesja :evil_lol: możesz tak częściej? pozdrawiam słonecznie Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześc:loveu::loveu: Ile foteczków:multi::multi: http://images28.fotosik.pl/213/cb611d33c4e51d3amed.jpg a to wygląda jak fotomontaż :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anka_ZG napisał(a):Dokłądnie tak Asiu zrobiłam, i powiem ci, że chyba poskutkowało...choć wiadomo, że to nie trwało za długo, ale pozniej wystarczyło tylko powiedzieć stanowczo "Spajki nie wolno" i tylko spojrzał na mnie i przestawał. Druga sprawa, że Duma też zadziora się robi, szczuje Spajkiego, a ten sie wkurza i pokazuje zęby. Ale z tym plecakiem to mnie zadziwił...A do ludzi to jest bardzo ugodowy, mozna mu miskę z jedzeniem zabrać i nie zareaguje, zrobi tylko ubolewającą minkę i tyle;) Gingerce też można zabrać miskę z jedzeniem, grzebać w niej. Ale kości czy innych takich przysmaków już nie chce tak łatwo oddać. :evil_lol: Fotków jak mrówków. :cool3: :multi: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Gingerce też można zabrać miskę z jedzeniem, grzebać w niej. Ale kości czy innych takich przysmaków już nie chce tak łatwo oddać. :evil_lol: Tak samo jest z Bobim:cool3::cool3: Quote
Anka_ZG Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a spajkuś oddałby nam wszystko:loveu: ale gożej byłoby gdyby chciałby mu pies inny zabrać:evil_lol: Quote
Recommended Posts