Patikujek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Jak jest takie słoneczko to aż fotki się chce robić, mam nadzieję że jutro też takie będzie bo zamierzam do schroniska przyjechać Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Patikujek napisał(a):Jak jest takie słoneczko to aż fotki się chce robić, mam nadzieję że jutro też takie będzie bo zamierzam do schroniska przyjechać to fakt, zdięcia w słoneczku wyglądają sto razy lepiej :razz: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Nom, te kolory są takie żywe, i też dużo wyraźniejsze wychodzą, bo jak nie ma pogody, to nawet najlepiej ystawione zdjecie nie wychodzi ładnie, kiedy wszystko takie szare:shake: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Z dzisiaj więcej nie mam, ale jutro znów coś popstrykam Quote
Izabela124. Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Hejka Czytałam, że szukasz mieszkania Przyjeżdżaj do Suwałk, u ans są tanie, jak chcesz to mogę ci poszukac jakiegoś Quote
Pianka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Patikujek napisał(a):Z dzisiaj więcej nie mam, ale jutro znów coś popstrykam I gdzie te zdjęcia? :D Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Zaraz będa właśnie wróciłam ze psaceru i nogi mi odpadaja, bo ledwo ze schroniska na rowerze dojechałam do domu i zaraz na spacer i dopiero teraz w domu:shake: dzisiaj jestem padnięta ale coś zaraz powstawiam Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Patikujek napisał(a):Zaraz będa właśnie wróciłam ze psaceru i nogi mi odpadaja, bo ledwo ze schroniska na rowerze dojechałam do domu i zaraz na spacer i dopiero teraz w domu:shake: dzisiaj jestem padnięta ale coś zaraz powstawiam czekamy :razz: Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dzisiaj to był spacer grupowy:) i udział w nim wzięli: Iwona (pani Sami) Sami Kasia(pani Kacpra) Kacper i Baks:loveu: Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Na razie tyle bo net mi świruje jak żadko i mam problem z poruszaniem się w ogóle po sieci:shake: Quote
Anka_ZG Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 hej:) no to baksik mial spacer pelen kolegow:) my uwielbiamy takie spacerki;) Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 ja też lubię, no Baksik już mniej:shake: Quote
magdyska25 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Patikujek napisał(a):ja też lubię, no Baksik już mniej:shake: a co nie lubi innych psów? czy raczej się ich boi? Quote
Pianka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Patikujek napisał(a):ja też lubię, no Baksik już mniej:shake: Tak jak u mnie, ja lubie, Dianka nie :D Quote
Patikujek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Baks się panicznie boi innych psów, jeżeli nawet do jakiś jest przyzwyczajony, to woli iść sam Quote
Anka_ZG Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A mój Spajkuś uwielbia spacery z innymi psiakami, ale ostatnio coś robi się z niego normalnie pies obronny i samolub, nie chce sie niczym dzielić, a innym to chętnie wszystko zabiera, np. jak zobaczy ze inny piesek ma patyczka to od razu mu go ukrada, ale już nie daj borze jemu ktoś próbuje cos zabrać to robi się zadyma:shake: A jak położę mój plecaczek, w którym zawsze nosze Spajkusiowi wode i miseczke itp. i np. jego kolezanka dobiera się do plecaczka, To Spajki od razu zęby pokazuje i straszna aferę kreci:shake: jak tak bedzie robic to zaden pies sie nie bedzie chcial z nim bawic. Odwala mu na wiosne... Quote
Patikujek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 No to rzeczywiście zadziorek się robi, trzeba będzie mu takie zachowanie z głowy wybić bo niedługo może się zrobić agresor z niego:shake: A ja daję dalcszy ciąg fotek Quote
Asia & Ginger Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Anka_ZG']A mój Spajkuś uwielbia spacery z innymi psiakami, ale ostatnio coś robi się z niego normalnie pies obronny i samolub, nie chce sie niczym dzielić, a innym to chętnie wszystko zabiera, np. jak zobaczy ze inny piesek ma patyczka to od razu mu go ukrada, ale już nie daj borze jemu ktoś próbuje cos zabrać to robi się zadyma:shake: A jak położę mój plecaczek, w którym zawsze nosze Spajkusiowi wode i miseczke itp. i np. jego kolezanka dobiera się do plecaczka, To Spajki od razu zęby pokazuje i straszna aferę kreci:shake: jak tak bedzie robic to zaden pies sie nie bedzie chcial z nim bawic. Odwala mu na wiosne... No cóż niektóre spanielki mają dość silny instynkt posiadania. Gingerka też tak ma, że pilnuje swoich albo moich rzeczy w sumie bardziej przed ludźmi niż innymi psami. ;) Jeśli Spajkuś będzie tak robił, to powiedz zdecydowanym głosem "nie wolno" i w żadnym wypadku go nie głaszcz, bo pomyśli, że dobrze robi. ;) http://images27.fotosik.pl/212/32fa8889d7939861med.jpg Szalejąca trójeczka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts