Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Patikujek napisał(a):
Jak jest takie słoneczko to aż fotki się chce robić, mam nadzieję że jutro też takie będzie bo zamierzam do schroniska przyjechać

to fakt, zdięcia w słoneczku wyglądają sto razy lepiej :razz:

Posted

Nom, te kolory są takie żywe, i też dużo wyraźniejsze wychodzą, bo jak nie ma pogody, to nawet najlepiej ystawione zdjecie nie wychodzi ładnie, kiedy wszystko takie szare:shake:

Posted

Zaraz będa właśnie wróciłam ze psaceru i nogi mi odpadaja, bo ledwo ze schroniska na rowerze dojechałam do domu i zaraz na spacer i dopiero teraz w domu:shake:
dzisiaj jestem padnięta ale coś zaraz powstawiam

Posted

Patikujek napisał(a):
Zaraz będa właśnie wróciłam ze psaceru i nogi mi odpadaja, bo ledwo ze schroniska na rowerze dojechałam do domu i zaraz na spacer i dopiero teraz w domu:shake:
dzisiaj jestem padnięta ale coś zaraz powstawiam

czekamy :razz:

Posted

A mój Spajkuś uwielbia spacery z innymi psiakami, ale ostatnio coś robi się z niego normalnie pies obronny i samolub, nie chce sie niczym dzielić, a innym to chętnie wszystko zabiera, np. jak zobaczy ze inny piesek ma patyczka to od razu mu go ukrada, ale już nie daj borze jemu ktoś próbuje cos zabrać to robi się zadyma:shake: A jak położę mój plecaczek, w którym zawsze nosze Spajkusiowi wode i miseczke itp. i np. jego kolezanka dobiera się do plecaczka, To Spajki od razu zęby pokazuje i straszna aferę kreci:shake: jak tak bedzie robic to zaden pies sie nie bedzie chcial z nim bawic. Odwala mu na wiosne...

Posted

No to rzeczywiście zadziorek się robi, trzeba będzie mu takie zachowanie z głowy wybić bo niedługo może się zrobić agresor z niego:shake:

A ja daję dalcszy ciąg fotek

Posted

[quote name='Anka_ZG']A mój Spajkuś uwielbia spacery z innymi psiakami, ale ostatnio coś robi się z niego normalnie pies obronny i samolub, nie chce sie niczym dzielić, a innym to chętnie wszystko zabiera, np. jak zobaczy ze inny piesek ma patyczka to od razu mu go ukrada, ale już nie daj borze jemu ktoś próbuje cos zabrać to robi się zadyma:shake: A jak położę mój plecaczek, w którym zawsze nosze Spajkusiowi wode i miseczke itp. i np. jego kolezanka dobiera się do plecaczka, To Spajki od razu zęby pokazuje i straszna aferę kreci:shake: jak tak bedzie robic to zaden pies sie nie bedzie chcial z nim bawic. Odwala mu na wiosne...
No cóż niektóre spanielki mają dość silny instynkt posiadania.
Gingerka też tak ma, że pilnuje swoich albo moich rzeczy w sumie bardziej przed ludźmi niż innymi psami. ;)
Jeśli Spajkuś będzie tak robił, to powiedz zdecydowanym głosem "nie wolno" i w żadnym wypadku go nie głaszcz, bo pomyśli, że dobrze robi. ;)

http://images27.fotosik.pl/212/32fa8889d7939861med.jpg
Szalejąca trójeczka. :loveu: :loveu: :loveu: