Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Życzę naszej kochanej lwiczce spokojnych Świąt i domku w nadchodzącym roku ;)[/QUOTE]

Czarodziejko ......
Widzę że tu zaglądasz :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Ona ma ogłoszenia!Bardzo dużo,tylko pewnie chodzi o jej wiek...wysłałam maila.pani napisała,ze będzie pamiętać...[/QUOTE]

Ojej no tak ...... zapewne masz rację ......
Mika ma 3 lata ..... a ludzie często tak podchodzą że nawet 5-letni psiak to już stary !

Posted

Witaj, Laseczko!!!:lol: Żeby i Tobie się poszczęściło...;)

[FONT=Arial Black]Radości, satysfakcji z pomocy naszym mniejszym braciom, samych wokół merdających ogonów i prężących się szczęśliwie kotów i Bardzo, Bardzo Dużo Szczęścia - Świątecznie, Noworocznie i codziennie -:lol::lol::lol::lol::lol:[/FONT]

[FONT=Arial Black]życzy [/FONT]
[FONT=Arial Black]Misia z całą Uboczową gromadką...:lol:[/FONT]

[IMG]http://img573.imageshack.us/img573/7995/p1040650p.jpg[/IMG]

Posted

Byłam dziś w schronisku(adopcja Fuksa) Laseczka zobaczyła mnie i wyskoczyła(tak,tak!)z budy po głaski...wiadać jak potrzebuje kontaktu z ludzmi...za każdym razem jest mi jej szkoda ,jak muszę ją zostawić...

Posted

[quote name='Romka']Byłam dziś w schronisku(adopcja Fuksa) Laseczka zobaczyła mnie i wyskoczyła(tak,tak!)z budy po głaski...wiadać jak potrzebuje kontaktu z ludzmi...za każdym razem jest mi jej szkoda ,jak muszę ją zostawić...[/QUOTE]

Dobrze, że ją wygłaskałaś :)

Posted

W sobotę ustawiała Reksa,Reks siedział w budzie a Laseczka pokazywała mu zęby...swoja droga Reks ma przechlapane zawsze najniżej w hierarchii boksu...

Posted

Teraz zimą nie ma potrzeby zczesywać korzuszka, bo przecież i tak śpi w budzie. Ma przynajmniej ciepło. Moje psy też chodzą nieuczesane, ale mają przynajmniej więcej sierści do ogrzania. Na wiosnę można rozpocząć zabiegi kosmetyczne ;)

Posted

[quote name='Ania i Kajber']Cioteczki, spróbujcie moze Laseczkę tu podesłać:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200625-SUPER-DOM-DLA-DUŻEGO-KUDŁATEGO-PSA-lub-SUKI-najlepiej-W-TYPIE-LEONBERGERA[/URL][/QUOTE]

Na tym wątku stawiamy na naszego Gordona...zrezygnowali z suczki...bardzo dziękuję za pomoc...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Teraz zimą nie ma potrzeby zczesywać korzuszka, bo przecież i tak śpi w budzie. Ma przynajmniej ciepło. Moje psy też chodzą nieuczesane, ale mają przynajmniej więcej sierści do ogrzania. Na wiosnę można rozpocząć zabiegi kosmetyczne ;)[/QUOTE]

Ok,na wiosnę zajmiemy się nasza Orzeszką...

Posted

Oczywiście, że mogłaby mieć :-) ale nie jako leonberger, to nie jest konieczne :-) Laska ma swoje allegro, szybko poproś argusiową o wyróżnienie, bo ma dopiero co odnowione, ja się zajmę hotelowiczami.

Posted

[quote name='mamanabank']Oczywiście, że mogłaby mieć :-) ale nie jako leonberger, to nie jest konieczne :-) Laska ma swoje allegro, szybko poproś argusiową o wyróżnienie, bo ma dopiero co odnowione, ja się zajmę hotelowiczami.[/QUOTE]
Szukam możliwości lepszego lansu dla Orzeszki...