Jump to content
Dogomania

LASKA - starsza urocza panna do wzięcia...ODESZŁA ZA TĘCZOWY MOST...

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam Laseczkę do pani,która miałam nadzieję zaadoptuje Iryska...domek zapowiadał się cudnie...ale pani wzięła psiaka z innego schroniska...i tak Irysek i Laseczka nadal poszukują domu...jak wracam do domu w sobotę ze schroniska to myślę o smutnym spojrzeniu Laseczki jak omijamy ich boks i inne psiaki wychodzą na spacer...wydrapałam Laseczkę przez kraty,taka mała rekompensata...

Posted

Nie wyszli w sobotę na spacerek,padał deszcz a my musieliśmy zrobić zdjęcia psiakom,które nie maja ogłoszeń...podrapałam tylko małą przez kraty,jest smutna,po deszczu ich boks wygląda koszmarnie...wszystko grzęznie w błocie...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Tu ma minę podobną do Antosia w czasie jego ostatnich miesięcy w schronie... Smutna, zrezygnowana, bez żadnej nadziei...:shake:
Bardzo jej szkoda...:-(

Masz racje Ubocze ,tak samo pomyślałam,ma minę Antosia...biedna mała...

Posted

A to jest Antoś,ten smutny,ten co ma minkę jak Laseczka...tu jeszcze z Uboczową Miśką(ta kudłata) a sam Antoś już w hoteliku.Zadra ta beżowa,największa tez ma już dom...