Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Schron czysty i porządnie się prezentuje.[/QUOTE]
I chyba tak jest,jak dotychczas współpraca ze schroniskiem i lecznicą wzorowa(odpukać!)ale i my staramy się jak możemy...;)Schronisko małe tylko około 60 psiaków.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia...

Posted

[quote name='Romka']Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia...[/QUOTE]
Świetnie by było...

Posted

[quote name='Romka']Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia...[/QUOTE]

Ale było by fajnie.

Posted

Była na spacerku z całym boksem czyli Irysem i Reksem,już pięknie porosła sierścią i chyba trzeba ja rozczesać,zeby kołtunów nie było...wieczorem zdjęcia wrzucę...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zima idzie, trzeba w futro zainwestować;)[/QUOTE]
Już rozmawiałyśmy o tym z mamanabank...mamy jeszcze co najmniej 2 takie psiaki...będzie wielkie czesanie...;)

Posted

ooo, a kiedy? :-D Nic nie pamiętam :-D ale i tak wiedziałam, ze o mnie myślisz ;-)
Spróbujemy, chociaż z Laską na pewno cudów nie zdziałam, bo ją (tak jak już pisałam) trzeba czesać kilka razy w tygodniu, taki bardziej rasowiec z niej :-)

Posted

[quote name='mamanabank']ooo, a kiedy? :-D Nic nie pamiętam :-D ale i tak wiedziałam, ze o mnie myślisz ;-)
Spróbujemy, chociaż z Laską na pewno cudów nie zdziałam, bo ją (tak jak już pisałam) trzeba czesać kilka razy w tygodniu, taki bardziej rasowiec z niej :-)[/QUOTE]
Uściślam,rozmowa była o Laseczce...2 psiaki dorzuciłam sama(po rozmowie z Kajką:Manga,Cynek)a oczywiście pomyślałam o Tobie...:lol:;)

Posted

A Ty myślisz, że mi życie nie miłe??? Cynek mnie nie cierpi! Drze się na mnie jak się tylko pokażę pod jego boksem, może dlatego, że wie, co o nim gadam ;-) Ale Laska i Manga, proszę bardzo :-)

Posted

[quote name='mamanabank']A Ty myślisz, że mi życie nie miłe??? Cynek mnie nie cierpi! Drze się na mnie jak się tylko pokażę pod jego boksem, może dlatego, że wie, co o nim gadam ;-) Ale Laska i Manga, proszę bardzo :-)[/QUOTE
No dobra z Cyniem ustalę z dziewczynami (Kajka i Paula)co z tym zrobić ,one także bardzo dobrze czeszą,a ja im pomogę.Przeciez to ze mną był na pierwszym strzyżeniu...;) a to Kaja i Paula wyprowadzają go na spacer...;)

Posted

[quote name='mamanabank']Pamiętam!! Oj, pamiętam.... właściwie to cały czas o niej myślę...[/QUOTE]
ja też ,jak można o niej myslec ,ze jest stara i nieadopcyjna...zeby ktoś zakochał się w Laseczce tak jak w Miśku...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Lwiczka nasza jest piękna i jak najbardziej adopcyjna. Na pewno kocha koty i inne psy ;)[/QUOTE]
Tak to prawda,jest bardzo spokojnym,łagodnym psem...
Bardzo było mi jej szkoda w sobotę,nie mogłyśmy wziąc jej na spacer ale jak zawsze udało sie jej wyjśc z boksu...i stanęła tak między boksami w przejściu wewnętrznym przed furtka i patrzyła mi prosto w oczy,smutna...rozwalające...myśłałam o tym całe popołudnie...