Romka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Czarodziejka']Schron czysty i porządnie się prezentuje.[/QUOTE] I chyba tak jest,jak dotychczas współpraca ze schroniskiem i lecznicą wzorowa(odpukać!)ale i my staramy się jak możemy...;)Schronisko małe tylko około 60 psiaków. Quote
Czarodziejka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 I takie są najlepsze. Można utrzymać wszystko w ryzach i zadbać o porządek, o w miarę komfortowe warunki dla sierot psich. I jeśli jeszcze jest troszkę wolontariuszek, to psy mają jak w hoteliku. Quote
Romka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia... Quote
kajkoowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Romka']Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia...[/QUOTE] Świetnie by było... Quote
Paula03 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='Romka']Żeby większe wybiegi były dla wszystkich psiaków...i zeby wolontariuszki miały więcej czasu...ale dobre wieści są takie,ze mysli się o rozbudowie schroniska,to i wybiegi będą a moze kociarnia z prawdziwego zdarzenia...[/QUOTE] Ale było by fajnie. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dowiemy sie w sobotę ,ale bankowo będzie na spacerku bo jej kolega z boksu,Irys,starszy onek musi mieć sesję zdjęciową...:lol: Quote
Romka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Była na spacerku z całym boksem czyli Irysem i Reksem,już pięknie porosła sierścią i chyba trzeba ja rozczesać,zeby kołtunów nie było...wieczorem zdjęcia wrzucę... Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Zima idzie, trzeba w futro zainwestować;) Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='Czarodziejka']Zima idzie, trzeba w futro zainwestować;)[/QUOTE] Już rozmawiałyśmy o tym z mamanabank...mamy jeszcze co najmniej 2 takie psiaki...będzie wielkie czesanie...;) Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ooo, a kiedy? :-D Nic nie pamiętam :-D ale i tak wiedziałam, ze o mnie myślisz ;-) Spróbujemy, chociaż z Laską na pewno cudów nie zdziałam, bo ją (tak jak już pisałam) trzeba czesać kilka razy w tygodniu, taki bardziej rasowiec z niej :-) Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='mamanabank']ooo, a kiedy? :-D Nic nie pamiętam :-D ale i tak wiedziałam, ze o mnie myślisz ;-) Spróbujemy, chociaż z Laską na pewno cudów nie zdziałam, bo ją (tak jak już pisałam) trzeba czesać kilka razy w tygodniu, taki bardziej rasowiec z niej :-)[/QUOTE] Uściślam,rozmowa była o Laseczce...2 psiaki dorzuciłam sama(po rozmowie z Kajką:Manga,Cynek)a oczywiście pomyślałam o Tobie...:lol:;) Quote
mamanabank Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 A Ty myślisz, że mi życie nie miłe??? Cynek mnie nie cierpi! Drze się na mnie jak się tylko pokażę pod jego boksem, może dlatego, że wie, co o nim gadam ;-) Ale Laska i Manga, proszę bardzo :-) Quote
Romka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='mamanabank']A Ty myślisz, że mi życie nie miłe??? Cynek mnie nie cierpi! Drze się na mnie jak się tylko pokażę pod jego boksem, może dlatego, że wie, co o nim gadam ;-) Ale Laska i Manga, proszę bardzo :-)[/QUOTE No dobra z Cyniem ustalę z dziewczynami (Kajka i Paula)co z tym zrobić ,one także bardzo dobrze czeszą,a ja im pomogę.Przeciez to ze mną był na pierwszym strzyżeniu...;) a to Kaja i Paula wyprowadzają go na spacer...;) Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 O tak, Laska i Manga muszą obowiązkowo zapisać się do mamynabank na wizytę. Quote
Romka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Mamanabank na razie ogłasza psiaki ale wiem,ze pamięta o Laseczce... Quote
mamanabank Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Pamiętam!! Oj, pamiętam.... właściwie to cały czas o niej myślę... Quote
Romka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='mamanabank']Pamiętam!! Oj, pamiętam.... właściwie to cały czas o niej myślę...[/QUOTE] ja też ,jak można o niej myslec ,ze jest stara i nieadopcyjna...zeby ktoś zakochał się w Laseczce tak jak w Miśku... Quote
Czarodziejka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Lwiczka nasza jest piękna i jak najbardziej adopcyjna. Na pewno kocha koty i inne psy ;) Quote
DogAngel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [IMG]http://img192.imageshack.us/img192/6923/dsc09206s.jpg[/IMG] [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9284/dsc09208m.jpg[/IMG] Quote
Romka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Czarodziejka']Lwiczka nasza jest piękna i jak najbardziej adopcyjna. Na pewno kocha koty i inne psy ;)[/QUOTE] Tak to prawda,jest bardzo spokojnym,łagodnym psem... Bardzo było mi jej szkoda w sobotę,nie mogłyśmy wziąc jej na spacer ale jak zawsze udało sie jej wyjśc z boksu...i stanęła tak między boksami w przejściu wewnętrznym przed furtka i patrzyła mi prosto w oczy,smutna...rozwalające...myśłałam o tym całe popołudnie... Quote
Romka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 A co tu nikt nie zagląda do naszej damy? Quote
UBOCZE Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Też zaglądam. Bardzo szkoda suni...:-( Dla każdej starszej pani zima w schronie to duże wyzwanie...:shake: Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Laseczka ma cichego obserwatora na allegro... nie zapeszam ale trzymajcie kciuki by na obserwowaniu się nie zakończyło :D Quote
Recommended Posts