mamanabank Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No to już po dwugodzinnym spacerku... Figa na śmierć zapomniałam, że miałam dac Ci znać, czy jestem w domu, a potem telefon mi padł w IKEI Quote
Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 czyli nie pójdzie na szaleństwa dziś ze mną, a poza tym jestem po badaniach i ręka mnie boli... Quote
Romka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kaja i Paula beda dzis w schronisku to powiedza nam czy Majka juz wróciła. Quote
Kana Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tak czy siak żadnego biegania przez co najmniej tydzień od sterylki ;) Quote
Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 to ja wiem moja Negra prawie tydzień na rekach była przeze mnie noszona!!!!;-) Quote
Paula03 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Niestety Majka wciąż w lecznicy na sterylizacji. Quote
Figafiga Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 to bardzo dobrze, że w lecznicy...trochę dojdzie do siebie...a nie w schronie od razu po operacji.Cieszę się i czekam kiedy z nią wyjdę. Quote
Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Pewnie w sobote to juz bedzie w schronisku.I cieszę sie ,ze juz jest po zabiegu,nie bedzie pokusy rozmna zania naszej Majki. Quote
Figafiga Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ja też się bardzo cieszę.....ja ją uwielbiam wręcz, ale telefon milczy.....może trzeba w ogłoszeniach podać jeszcze mojego [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Kana Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 FigaFiga dlatego pisalam w ogłoszeniach ze sunia jest wysterylizowana. Zmień te info na pierwszej stronie. Quote
Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Figafiga']Już dawno zmienione![/QUOTE]Gdzie jak gdzie ale u Majki wszystko musi być ekstra.:razz: Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 z racji tego, że Maja po sterylce, a ja powolutku musze spacerować - to pójdę z Mają na powolny spacerek.... Quote
andzia69 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dziewczyny...jest tyle bullowatych, ze czasem nie ogarniam - w razie nowych psiaków wklejajcie je proszę tu - na mój wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8[/url] możecie sobie zobaczyć jak dużo jest tych psów do adopcji:( a to nie wszystkie, niestety.... Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Mam jedno zapytanie w sprawie Mai z cytatem od pewnej osoby, która chce adoptować Maję i chce od zaraz, żeby dzwonić do niej...napisałam emaila, że jest podany i nr tel i email i że prosze JA o kontakt. Bo jesli człowiek chce to pisze emaile i dzwoni...nie ma tak, że wszystko na talerzu!teraz czekam na odpowiedź Quote
ms_arwi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 zapisuje sobie - kocham astkowe sunie... a ta jest taka jak moje lobuzy... Quote
mamanabank Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Figafiga']Mam jedno zapytanie w sprawie Mai z cytatem od pewnej osoby, która chce adoptować Maję i chce od zaraz, żeby dzwonić do niej...napisałam emaila, że jest podany i nr tel i email i że prosze JA o kontakt. Bo jesli człowiek chce to pisze emaile i dzwoni...nie ma tak, że wszystko na talerzu!teraz czekam na odpowiedź[/QUOTE] Słusznie, popieram Quote
andzia69 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 co to znaczy, zeby dzwonic do niej - co to, koncert życzen?:angryy::shake: jak ktos chce psa to niech sam dzwoni...no szkoda - do mnie też czasem piszą sms, zeby zadzwonic, bo na karcie nie mają - a na psa mają? niepoważne...:shake: Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 to facet! odpisał mi na emaila, KIEDY I GDZIE MAM PO PSA PRZYJECHAĆ, CZEKA DZIECKO NA MAJĘ tatalny odstrzał napisałam mu o wizycie przedadopcyjnej, ale to nie jest osoba odpowiednia moim zdaniem!istna tragedia. Quote
Paula03 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ja bym szukała dalej domku dla Mai :) Quote
Romka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Figafiga']z racji tego, że Maja po sterylce, a ja powolutku musze spacerować - to pójdę z Mają na powolny spacerek....[/QUOTE] Nigdzie cholero ,na spacer nie pójdziesz,Majka jest silna jak diabli i pociągnie Cie jeszcze!A facet od adopcji masz rację nie nadaje się! Quote
Figafiga Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ok Romcia ;-) tylko nikonem w ręku i pstryk pstryk... Quote
Recommended Posts