Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 734
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny...jest tyle bullowatych, ze czasem nie ogarniam - w razie nowych psiaków wklejajcie je proszę tu - na mój wątek:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-WAE-tek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8[/url]

możecie sobie zobaczyć jak dużo jest tych psów do adopcji:( a to nie wszystkie, niestety....

Posted

Mam jedno zapytanie w sprawie Mai z cytatem od pewnej osoby, która chce adoptować Maję i chce od zaraz, żeby dzwonić do niej...napisałam emaila, że jest podany i nr tel i email i że prosze JA o kontakt. Bo jesli człowiek chce to pisze emaile i dzwoni...nie ma tak, że wszystko na talerzu!teraz czekam na odpowiedź

Posted

[quote name='Figafiga']Mam jedno zapytanie w sprawie Mai z cytatem od pewnej osoby, która chce adoptować Maję i chce od zaraz, żeby dzwonić do niej...napisałam emaila, że jest podany i nr tel i email i że prosze JA o kontakt. Bo jesli człowiek chce to pisze emaile i dzwoni...nie ma tak, że wszystko na talerzu!teraz czekam na odpowiedź[/QUOTE]

Słusznie, popieram

Posted

co to znaczy, zeby dzwonic do niej - co to, koncert życzen?:angryy::shake:

jak ktos chce psa to niech sam dzwoni...no szkoda - do mnie też czasem piszą sms, zeby zadzwonic, bo na karcie nie mają - a na psa mają? niepoważne...:shake:

Posted

to facet! odpisał mi na emaila, KIEDY I GDZIE MAM PO PSA PRZYJECHAĆ, CZEKA DZIECKO NA MAJĘ
tatalny odstrzał
napisałam mu o wizycie przedadopcyjnej, ale to nie jest osoba odpowiednia moim zdaniem!istna tragedia.

Posted

[quote name='Figafiga']z racji tego, że Maja po sterylce, a ja powolutku musze spacerować - to pójdę z Mają na powolny spacerek....[/QUOTE]

Nigdzie cholero ,na spacer nie pójdziesz,Majka jest silna jak diabli i pociągnie Cie jeszcze!A facet od adopcji masz rację nie nadaje się!