Figafiga Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 nie jest wcale chuda! to nie rottek, że musi mieć kawał ciałka ideał pita!!!!Bella z Forest Hilla [IMG]http://www.foresthill.pl/psy/wychodowane/bella.jpg[/IMG] orz najpiękniejsza z najpiękniejszych również z Foresthilla Black Pepper [IMG]http://www.foresthill.pl/psy/blackpepper/nowe2.jpg[/IMG] Quote
Paula03 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A my z Kają byłyśmy pewne, że jest po prostu chuda :) Quote
kajkoowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nie wkleił się mój post:mad: Napisałam, że nie znam się na tego typu psiakach, ale mi wydaje się troszeczkę za chuda, ale Figa wierzę Tobie, bo to jest Twój pies :) Quote
Figafiga Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 szkoda, że nie będzie moja.....niestety, a bardzo bym chciała. wpisz Kaja w wyszukiwarkę Weight Drag Pull , Chain Pulling , Spring Pole , High Jump, Tug of War , Weight Pull Sprint, Weight Pulling pitbull to zawodowiec, to sportowiec!!!ideał psa!!! galeria z zawodów z Zbrosławic - tam nie ma grubych pitów [url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=33&t=3156&start=130[/url] Quote
nika28 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale cudo... :-( Oby się domek szybko znalazł dla ślicznotki !!! Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Figa nie twierdzę, że ona powinna być gruba! Tylko jak szła przed nami wydawała się za chuda, wystawały jej kości biodrowe, ale jeśli tak musi być to w porządku, ja mówię, nie znam się na tego typu psach. Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kaju to nie są kości biodrowe to mięśnie hi hi h i twarde jak stal ;-) Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Aha, no chyba że tak, muszę sobie w takim razie trochę poczytać o ttb bo jeszcze coś innego napisze i wyjdę na jakąś idiotkę :lol: Czyli nasza Majka jest bardzo umiesnioną babą, tylko dla właściciela, który będzie chciała ją wykorzystać do sportów, bo tak to chyba szkoda psa ;) Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='mamanabank']byle nie do sportów walki...[/QUOTE] mamanabank, liczysz, że Figa ją wtedy odda? ;) Quote
mamanabank Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wtedy ja zaprosiłabym Figę na ring ha ha ha i nawet ta obroża z ćwiekami, którą ma, nie przeraziłaby mnie, anie ten jej brytan Negra ha ha Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 nogi bym z dupy powyrywała jak pomysle o takich popierodleńcach co walki urządzają!!!! a obrożę mam ekstra wezmę ją do schronu i założę Mai Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Figafiga']nogi bym z dupy powyrywała jak pomysle o takich popierodleńcach co walki urządzają!!!! a obrożę mam ekstra wezmę ją do schronu i założę Mai[/QUOTE] Cała Figula,za to Cie lubię i zdjęcie będzie ekstra!Dziewczyny moze dajcie teraz tekst do ogłoszeń znacie sie lepiej na tego typu psiakach,Kana czeka! Quote
perdusia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Przecież Maja nie nadaje się do walki toż to anioł w psiej skórze. Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Aniołek z Mai jest to przyznam, ale to pozostaje zawsze pitbul, a one mają tendencję do atakowania innych psów i trzeba uważać, żeby nie prowokować takich sytuacji. Quote
Figafiga Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 jak zawsze, bo cały czas myślę o Mai bardzo chcę, żeby trafiła na super osobę, aktywną...a nie dresiarza, któremu będzie służyć jako "atrybut męskości"..... Quote
argusiowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 i ja sie dopisuję do Majowej:) Jestem pewna w 100% że to ta sama sunia o której myślałam.Widziałam ją w lecznicy jak leczyła ucho i to na pewno ta! Jest łagodna jak baranek i niezwykle przyjazna:) Quote
mamanabank Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A widzisz a ja widywałam inną taką jasną biszkoptową. Quote
kajkoowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tak argusiowa, jak byłyśmy we wtorek to p. doktor właśnie leczyła jej lewe ucho, ja stalam z boku, ale widziałam, że to ucho wcześniej krwawiło, bo krew zaschła Majce w uszku. Pani doktor wymyła, zaszczepiła i jest ok :) Quote
Figafiga Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Majeczko kochana Kaja w tą sobote się z Toba poprzeciąga ha ha ha ;-) Quote
Figafiga Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 z racji tego, że bardzo zależy mi na adopcji Mai podaję namiary tylko do mnie ok...ja tam wyczaję co i jak. 602 63 88 62 Figafiga Quote
Kana Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale czy schronisko jest o tym powiadomione? Współpracujesz z schroniskiem na tyle żeby wiedzieli że Ty zajmujesz się jej adopcją i nie wydali psa bez Twojej zgody? Quote
Recommended Posts