agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny czy Wy wiecie do kogo jedziecie w czwartek na wizytę przedadopcyjną?:lol:Do doktor Marty z lecznicy schroniskowej!:crazyeye:Też spadłam z krzesła!:-o:-oSerdecznie zaprasza w czwartek przed południem!Jaki ten świat jest mały!:lol:[/QUOTE] dla naszego diabła czy to inna wizyta w czwartek? Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Sprawdzamy domek dla Ciebie a jest to domek doktor Marty z lecznicy schroniskowej,która jak dowiedziała się o wizycie to powiadomiła mnie o tym i zaprosiła w czwartek przed południem nasze dziewczyny bo chce byc razem z męzem! Quote
agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 hmmm. pan krzysztof nawet nie wspomniał, że jego żona pracuje w schronisku. jestem w lekkim szoku szczerze mówiąc. Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='agaga21']hmmm. pan krzysztof nawet nie wspomniał, że jego żona pracuje w schronisku. jestem w lekkim szoku szczerze mówiąc.[/QUOTE]Doktor Marta pracuje w lecznicy ,która obsługuje schronisko!Szok ufam pozytywny! Quote
agaga21 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Romka']Doktor Marta pracuje w lecznicy ,która obsługuje schronisko!Szok ufam pozytywny![/QUOTE] hehe, chyba tak ;) ale czy na pewno to nie pomyłka? Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dąsy Figi wynikają jedynie ze zmiany jej planów,poza tym wszysko jest w porządku,jesli tak to zrozumiałaś! Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='agaga21']hehe, chyba tak ;) ale czy na pewno to nie pomyłka?[/QUOTE]Nie ,znam doktor Martę osobiście!Mieszkają w Nieborowie i osobiscie zapraszała mnie na wizytę mysląć ,ze będe to ja! Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Jeśli myśli, że Ty to jedź! Pan, z którym rozmawiałam powiedział, ze zadzwoni pod mój nr i się umówi, a Ty Romka powinnaś powiedzieć Pani, zeby ze mną się kontaktowała, to jest niepoważne! Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Romka']Dąsy Figi wynikają jedynie ze zmiany jej planów,poza tym wszysko jest w porządku,jesli tak to zrozumiałaś![/QUOTE] to nie są dąsy tylko reakcja na niepoważne traktowanie mojej osoby! Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Napiszę z innej beczki, że Maja może pakować manatki i spadać do Krakowa, jeszcze pozostała kwestia transportu. Quote
bahlsa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 no właśnie, bałam się odezwać, bo się złościłaś ;) Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Co ma piernik do wiatraka,przecież robimy to razem.Raz dzwonia do Ciebie a raz do mnie a raz do Mamanabank.TY tez przekazujesz mi informacje o tym,ze ktos pytał o jakiegos psiaka.Ostatnio pytali Ciebie o Uziego i mam się obrażać,ze mi go podrzuciłas pod tytułem"zajmij się tym". [quote name='Figafiga']to nie są dąsy tylko reakcja na niepoważne traktowanie mojej osoby![/QUOTE] Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :lol:[quote name='Figafiga']Jeśli myśli, że Ty to jedź! Pan, z którym rozmawiałam powiedział, ze zadzwoni pod mój nr i się umówi, a Ty Romka powinnaś powiedzieć Pani, zeby ze mną się kontaktowała, to jest niepoważne![/QUOTE]Figa o ile wiem doktor Marta do Ciebie dzwoniła,tylko nie dogadałyście się!Więc zadzwoniła do mnie bo ze mna umiała sie porozumieć!Wskazłam Ciebie jako specjalistkę od rasy i obiecałam,ze Wam przekażę zaproszenie.Teraz zadanie dla Ciebie pomysl jak powinna przebiegac wizyta!Chodzi o profesjonalizm ale i subtelność i kurtuazję! Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Dzwoniłam do nowej Pani Mai, po świętach ma zadzwonić do mnie i umówić się co do kwestii transportu. Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Figafiga']Jeśli myśli, że Ty to jedź! Pan, z którym rozmawiałam powiedział, ze zadzwoni pod mój nr i się umówi, a Ty Romka powinnaś powiedzieć Pani, zeby ze mną się kontaktowała, to jest niepoważne![/QUOTE]Figa jak sobie wyobrazasz taka sytuację:"pani Marto proszę skontaktowac sie z Figą bo ona zajmuje sie ta sprawą ja nie mogę pani pomóc"Lepiej powiedzieć :"dobrze przekażę Fidze pani zaproszenie i godzinę wizyty."Przeciez my na codzień ze soba współpracujemy. Quote
bahlsa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 super Figuś, będę ją mieć na oku ;) Aby nie zapeszać, zostawiam Majce jeszcze ogłoszenia. wyczytałam, że jesteś specjalistką od TTB, poproszę Cię o radę - reszta na pw. Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 droga bahlso nie jestem specjalista tylko entuzjastka amatorką - w przyszłości będę na pewno mieć ttb, na razie czytam czytam i obserwuję. Bardzo się cieszę, że będziesz ją mieć na oku. Pani Mai jest nawet chętna przyjechać do Łowicza!!!tak ją Maja zauroczyła ;-) Quote
bahlsa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 o tak! i to bardzo! ujęła mnie tym, jak powiedziała, że Maja śniła jej się w nocy :) Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 napisałam Ci na gg ;-) do jutra...uciekam spać Quote
Kana Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Lepiej jakby to ona przyjechala i poznala psiaka na miejscu.. żeby potem nie bylo rozczarowania. Ja zrobilam tylko raz ze dostarczylam psiaka pod drzwi i trochę tego zalowalam. Quote
kajkoowa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 To świetnie, ża pani jest zakochana w Mai, oby tak zostało! :) Quote
Figafiga Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 ok, Pani jest chętna, więc utwierdzą ją w jej decyzji. A dlaczego żałowałaś, Państwu się piesek "nie spodobał"?? Quote
Kana Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A różne dziwne sytuacje byly jak już byłyśmy prawie na miejscu, na szczęście okazalo się to tylko zjedzonym stresem i piesek zostal w domu. Ale mialam takie sytuacje gdy piesek "nie spodobal" się bo na zdjęciach inny... bo z opisu inny... Quote
Recommended Posts