Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaja10014'][url]http://img404.imageshack.us/i/s6300943.jpg/[/url]
mamanabank chodzi o to zdjęcie? Musze przyznać, że Pongo jadł jakąś trawę na boku...:evil_lol:
Ale lepiej zapytać Paulę, bo ona się tak zachowuje na co dzień, może się z nim po kryjomu czymś podzieliła?:lol:[/QUOTE]

Hmm, a ja myślałam, że Ty mu coś dałaś, gdy leżałam na trawie, a wy sobie staliście za mną :evil_lol:

Posted

[quote name='Romka']Ale świetne zdjęcia!Paula on Ciebie i Kajke wprost uwielbia![/QUOTE]

Ja też go uwielbiam, Pongo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, a ja lubię takie psy!
Tylko dziwię się, że on ciągle w schronisku...

Posted

Uratowałam dzis Pongo przed losem psa pilnującego podwórko.Chyba...ludzie przyjada jeszcze jutro ale w mocniejszym składzie,powiększonym o głowę domu.Powiedziałam pani,ze Pongo to raczej towarzysz a nie pies do pilnowania podwórka.Pani podobała sie tez Milka ale trzeba zrobić sterylizacje a to jest bardzo drogie.Paula była ok ale weszła do budy i nie zaszczekała.Pani i jej córka nic nie wybrały i przyjadą jutro!

Posted

Romka napisał(a):
Uratowałam dzis Pongo przed losem psa pilnującego podwórko.Chyba...ludzie przyjada jeszcze jutro ale w mocniejszym składzie,powiększonym o głowę domu.Powiedziałam pani,ze Pongo to raczej towarzysz a nie pies do pilnowania podwórka.Pani podobała sie tez Milka ale trzeba zrobić sterylizacje a to jest bardzo drogie.Paula była ok ale weszła do budy i nie zaszczekała.Pani i jej córka nic nie wybrały i przyjadą jutro!

Romka, były? Wiesz coś?

Posted

Będą w piątek.Dlatego też pytałam o sterylizację Milki i Grety obie podobały się paniom a w piątek(pewnie po targu)będzie głowa domu.Mam nadzieję,że do Ponga ich zniechęciłam.Ale jest tyle innych psiaków.

Posted

Romka napisał(a):
Będą w piątek.Dlatego też pytałam o sterylizację Milki i Grety obie podobały się paniom a w piątek(pewnie po targu)będzie głowa domu.Mam nadzieję,że do Ponga ich zniechęciłam.Ale jest tyle innych psiaków.

Byli dzisiaj?

Posted

Państwo,którzy mieli pzryjść w piątek nie przyszli.Dziś natomiast Pongo i jego towarzyszka z boksu Bajeczka wyszli trochę sie przejść.Pongorządzi w boksie i jest zazdrosny o uwagę jaka poświęcamy Bajce,próbował w boksie ją karcić a na zewnątrz podgryzał jek łapy.

Posted

dobra, to było potem, już piszę:

Wieczorem zadzwonił do mnie starszy pan z Żychlina, Pongo znalazł 12 letni wnuk w ogłoszeniu. Jutro m. 10.00 a 11.00 przyjadą do schroniska oglądać Pongo. Poprosiłam Romkę o telefoniczne pilotowanie sprawy. Mamy nadzieję, że dom okaże się godny tego cudownego psiaka.