Romka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ale świetne zdjęcia!Paula on Ciebie i Kajke wprost uwielbia! Quote
Paula03 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Kaja10014'][url]http://img404.imageshack.us/i/s6300943.jpg/[/url] mamanabank chodzi o to zdjęcie? Musze przyznać, że Pongo jadł jakąś trawę na boku...:evil_lol: Ale lepiej zapytać Paulę, bo ona się tak zachowuje na co dzień, może się z nim po kryjomu czymś podzieliła?:lol:[/QUOTE] Hmm, a ja myślałam, że Ty mu coś dałaś, gdy leżałam na trawie, a wy sobie staliście za mną :evil_lol: Quote
Paula03 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Romka']Ale świetne zdjęcia!Paula on Ciebie i Kajke wprost uwielbia![/QUOTE] Ja też go uwielbiam, Pongo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, a ja lubię takie psy! Tylko dziwię się, że on ciągle w schronisku... Quote
mamanabank Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jak go nie kochać... on jest po prostu cudowny! Quote
Paula03 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Szkoda, że taki pies jest w schronisku, przecież on jest wspaniały! Quote
mamanabank Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pongo na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1033743283 Quote
Paula03 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mamonabank świetna robota! Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy! Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Uratowałam dzis Pongo przed losem psa pilnującego podwórko.Chyba...ludzie przyjada jeszcze jutro ale w mocniejszym składzie,powiększonym o głowę domu.Powiedziałam pani,ze Pongo to raczej towarzysz a nie pies do pilnowania podwórka.Pani podobała sie tez Milka ale trzeba zrobić sterylizacje a to jest bardzo drogie.Paula była ok ale weszła do budy i nie zaszczekała.Pani i jej córka nic nie wybrały i przyjadą jutro! Quote
kajkoowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 http://i42.tinypic.com/2a18bs.jpg no czy on może pilnować podwórka??!! Jakaś masakra... Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Romka napisał(a):Uratowałam dzis Pongo przed losem psa pilnującego podwórko.Chyba...ludzie przyjada jeszcze jutro ale w mocniejszym składzie,powiększonym o głowę domu.Powiedziałam pani,ze Pongo to raczej towarzysz a nie pies do pilnowania podwórka.Pani podobała sie tez Milka ale trzeba zrobić sterylizacje a to jest bardzo drogie.Paula była ok ale weszła do budy i nie zaszczekała.Pani i jej córka nic nie wybrały i przyjadą jutro! Romka, były? Wiesz coś? Quote
Romka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Będą w piątek.Dlatego też pytałam o sterylizację Milki i Grety obie podobały się paniom a w piątek(pewnie po targu)będzie głowa domu.Mam nadzieję,że do Ponga ich zniechęciłam.Ale jest tyle innych psiaków. Quote
Paula03 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Romka napisał(a):Będą w piątek.Dlatego też pytałam o sterylizację Milki i Grety obie podobały się paniom a w piątek(pewnie po targu)będzie głowa domu.Mam nadzieję,że do Ponga ich zniechęciłam.Ale jest tyle innych psiaków. Byli dzisiaj? Quote
Romka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Państwo,którzy mieli pzryjść w piątek nie przyszli.Dziś natomiast Pongo i jego towarzyszka z boksu Bajeczka wyszli trochę sie przejść.Pongorządzi w boksie i jest zazdrosny o uwagę jaka poświęcamy Bajce,próbował w boksie ją karcić a na zewnątrz podgryzał jek łapy. Quote
Paula03 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Poza tym Pongo udawał bardzo odważnego, bo cały czas zaczepiał Harrego! Quote
Romka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Oj pogadały sobie.W tak bojowym nastroju Harrego oberwało sie i Hektorowi :co mi tu smarkacze będą podskakiwać" Quote
mamanabank Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 a tu od 15-go znowu tylko z Paulą - ha ha ha ha ha ha ;-) Quote
Romka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Lepiej napisz,ze miałaś zapytanie o Pongo.Jutro będziemy wiedzieli coś więcej! Quote
mamanabank Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 dobra, to było potem, już piszę: Wieczorem zadzwonił do mnie starszy pan z Żychlina, Pongo znalazł 12 letni wnuk w ogłoszeniu. Jutro m. 10.00 a 11.00 przyjadą do schroniska oglądać Pongo. Poprosiłam Romkę o telefoniczne pilotowanie sprawy. Mamy nadzieję, że dom okaże się godny tego cudownego psiaka. Quote
Recommended Posts