mistwalker1006 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witam wszystkich wlascicieli podhalanow. Mam takie pytanie, szukam dobrej hodowli podhalana i chcialbym sie zapytac was ktora hodowle mozecie mi zarekomendowac. Wiec od poczadku o mnie, za jakies dwa lata chcialbym sprowqadzic do mnie tutaj szczenie, suczke z rodowodem, z dwoch powodow, zawsze chcialem miec podhalana ( moj dzidek mial psa, jak ja bylem maly i psa zabili jak mialem 4 latka:( i uwierzcie mo do tej pory pamietam:() , i bardzo mi sie ta rasa podoba. teraz mieszkam w miescia lae za jakies dwa lata kupujemy dom i ziemie wiec bede mial warunki zeby trzymac podhalana, a ze bedziemy mieszkac troszeczke na polnoc od Toronto:) jakies 400 km, i ze zima jest mrozna, podhalan z podwojna sierscia nie bedze mial problemow z pogoda. W Kanadzie i USA sa tylko trzy zarejstrowane hodowle podhalanow i tylko jedna jest niedaleko, i nie ma za duzego wyboru.Wolalbym miec psa z Polski. Z gory dziekuje za pomoc:) Quote
sabra Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Witaj. Na stronie [url]www.rasypolskie.com[/url] jest spis niemalże wszystkich hodowli podhalanów zarejestrowanych w ZKwP. Są adresy, strony www. Masz dwa lata na wybór. Możesz pooglądać, nawiązać kontakty z różnymi hodowcami i zdecydować, która hodowla odpowiada właśnie Tobie. I muszę przyznać, że masz rację - najlepsze podhalany są w Polsce :-) Pozdrawiam. Quote
mistwalker1006 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 dzieki:) sprawdze:), nie chce sie spieszyc i chce nawiazac kontaky z odpowiedzialnymi hodowcami:) Quote
Recommended Posts