andegawenka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Szarotka']lNie bedzie mnie na necie 2 dn jade na wies :):)[/QUOTE] Ciotulka, ale tylko 2 dni:nono: pamiętaj:bye: Quote
funia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [SIZE=4]Małe sprostowanie[/SIZE] . Dziękujemy cioteczce Ingrid44 za super prezenty a cioteczce Szrotce za przesłanie:loveu::loveu: Quote
funia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Kaczka w stroju kapielowym po wczorajszych szaleństwach ( miała branie ) nie została naruszona ....Ma szanse na dluższe zycie .Albo tworzywo jest bardzo wytrzymałe . Relacje na temat jej stanu bedą przekazywane na bieżąco Quote
funia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wiesz Ingrid ja chyba slepa jestem bo nie zauważyłam ,ze Heniek ma czupura na głowie ....Faktycznie ma Irokezika takiego rzadkeigo ,ale ma .MOdny chłop jest i tyle .Wyczesze mu tego czupura do zdjęc aby był bardziej widoczny .Włos mu sie rzuca ,ze trrudno nadążyć za nim... Nawet jajka mu bardziej obrosły ...:oops::oops: No tak zaraz napiszecie ,ze na głowie nie widze tylko tam .....:eviltong: Quote
Ingrid44 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='funia']Wiesz Ingrid ja chyba slepa jestem bo nie zauważyłam ,ze Heniek ma czupura na głowie ....Faktycznie ma Irokezika takiego rzadkeigo ,ale ma .MOdny chłop jest i tyle .Wyczesze mu tego czupura do zdjęc aby był bardziej widoczny .Włos mu sie rzuca ,ze trrudno nadążyć za nim... Nawet jajka mu bardziej obrosły ...:oops::oops: No tak zaraz napiszecie ,ze na głowie nie widze tylko tam .....:eviltong:[/QUOTE] Musisz wszedzie zagladac bo tak robi dobra opiekunka.:cool3::razz: Na zdjeciach jajaek nie widac . :evil_lol: Trzeba wykorzysrtac te ostatnie zdjecia do ogloszen bo sa zdecydowanie lepsze. Mozna chyba podmienic w allegro ? Quote
andegawenka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Brawo Ingrid , ja myślałam że to coś w tle:lol::loveu:, ale kogucik.....ten nasz Henio:evil_lol: Quote
MonAmiPet Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cioteczki, czy moja skromna wpłata na Henia doszła?? Quote
andegawenka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='MonAmiPet']Cioteczki, czy moja skromna wpłata na Henia doszła??[/QUOTE] Czekamy na pojawienie się Zuzi... Quote
funia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Irokez został wyczesany i postawiony ...Nastepne foty ukażą jego wyjatkowosc . Na cześc spostrzegawczej cioteczki Ingrid44 ,irozkez Heńka od dzisiaj nazywa się al'aIngrid . Quote
zuzka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wpłyneły wpłaty od ; AKRUM - 80 zł VII , VIII andegawenka - 50 zł VIII - 30 zł jednorazowo MARTINI77 - 15 zł Mon Ami Pet -20 zł VII Dziękuje w imieniu Henia Quote
zuzka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='MonAmiPet']Cioteczki, czy moja skromna wpłata na Henia doszła??[/QUOTE] Cioteczko doszła Twoja wpłata tylko mi co nieco pomieszałaś w głowie bo wpisałaś że to deklaracja na BURSZTYNKA a nie na HENIA Quote
agada Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 moja juz tez poszła, z opóźnieniem, ale zawsze.... Za VII i VIII Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='funia']Irokez został wyczesany i postawiony ...Nastepne foty ukażą jego wyjatkowosc . Na cześc spostrzegawczej cioteczki Ingrid44 ,irozkez Heńka od dzisiaj nazywa się al'aIngrid .[/QUOTE] Ale sie usmialam.:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Nie moge sie doczekac nowych fotek. Quote
Szarotka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od ; AKRUM - 80 zł VII , VIII andegawenka - 50 zł VIII - 30 zł jednorazowo MARTINI77 - 15 zł Mon Ami Pet -20 zł VII Dziękuje w imieniu Henia[/QUOTE] To ja jeszcze dzisiaj uzupelnie, dopiero weszlam w drzwi. W srode jade do Londynu i znowu bede pewnie bez netu. Zobaczymy czy Henio ma na obciecie jajek. Quote
Ingrid44 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [INDENT]Bardzo przepraszam za offa ale cioteczki z Leborka potrzebuja pomocy. Znalazly malenka mlodziutka pinczerke i nie maja co z nia zrobic :-( :-( :-( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190182-Nieszcz%C4%99%C5%9Bcie-m%C5%82odziutka-mini-pinczerka-przera%C5%BCona-nie-je-DT-na-cito!-Pomocy!"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1901...-cito!-Pomocy![/COLOR][/URL] Malenstwo jest przerazone i nic nie je od 3 dni :( [/INDENT] Quote
Akrum Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Heniek, ale miałeś zabawe z kaczką w kostiumie kąpielowym :) widzę, że przesyłka od Ingrid przypadła ci do gustu :) A to zdjęcie: [URL="http://img686.imageshack.us/i/p7302175.jpg/"][IMG]http://img686.imageshack.us/img686/7835/p7302175.jpg[/IMG][/URL] po prostu nie mogę uwierzyć, że to Heniek, po prostu zupełnie inny psiak, to nie ta sama mordka, nie ta sama sierść... czy to aby na pewno Heniek? Na początku jak na jego zdjęcia patrzyłam, wydawało mi się że to już stary schorowany psiak z siwą mordką, a tu proszę... jaki przystojniak i jaki młodziak :) Quote
Szarotka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 To prawda, Henio w hotelu u funi odzyl :):) i juz sie dorobil 200 strony:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Zuziu uzupelnilam pierwsza strone i wyglada na to, ze stac nas na kastracje. To funiu mozesz zalatwiac :):) Quote
Andzike Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wysłałam 20zł na obcięcie Heniutkowych jajec :) Quote
zuzka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wpłyneły wpłaty od; agada - 20 zl iza!!! - 5 zł VIII Heniu bardzo dziękuje. ZROBIŁAM PRZELEW 240 ZŁ ZA HOTELIK Quote
Szarotka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 U Henia dwusetna strona Niech sie kazdy przyjdzie i przekona Henio wyglada jak Belmondo Nawet jak przekornie kreci morda :):) Z Henia teraz szpaner wielki lubi kury i karmelki nie pogardzi kaczka takze gryznie szybko, no bo jakze Henio ma tez taki czubek ze sie schowa kazdy dudek Bijemy wiec dla Henia brawa, bo Henio to powazna sprawa :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Henio szuka: gdzie me jajka??!:crazyeye: Widzisz, Heniu, to nie bajka...:shake: Tutaj nikt Ci nie pozwoli,:lol: Abyś tak się rozswawolił...:evil_lol: Ale według mego sądu:razz: I tak jesteś jak Belmondo!!!:lol: Quote
Andzike Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Szarotka, super wierszyk !!! Tak samo super jak Henio!!! :) Quote
Szarotka Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Szarotka']U Henia dwusetna strona Niech sie kazdy przyjdzie i przekona Henio wyglada jak Belmondo Nawet jak przekornie kreci morda :):) Z Henia teraz szpaner wielki lubi kury i karmelki nie pogardzi kaczka takze gryznie szybko, no bo jakze Henio ma tez taki czubek ze sie schowa kazdy dudek Bijemy wiec dla Henia brawa, bo Henio to powazna sprawa :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='UBOCZE']Henio szuka: gdzie me jajka??!:crazyeye: Widzisz, Heniu, to nie bajka...:shake: Tutaj nikt Ci nie pozwoli,:lol: Abyś tak się rozswawolił...:evil_lol: Ale według mego sądu:razz: I tak jesteś jak Belmondo!!!:lol:[/QUOTE] Wzdychali do Henia poeci A Henio jajkami wciaz swieci Wzdychaly do Henia niewiasy, bo Henio jest nadal jajczasty :):) Wzdychaly do Henia panienki, bo Henio nie calkiem jest mieki ;) Coz Henio to kawal jest chlopa I to juz jest koniec i kropa :):) Quote
Recommended Posts