Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sonia71']pozdrowionka dla Henia :) ciekawe czy jest możliwość osobistych odwiedzin u Funi ,muszę się kiedyś odważyć i przejechać rowerem,[/QUOTE]

Ja mysle, ze tak, ale to funia musi sie wypowiedziec :):)

Posted

nie ma jeszcze wyników .Jutro mam znowu zadzwonic .

[SIZE=4]Soniu zapraszam serdecznie[/SIZE] .Tylko prosze o telefon to sie umówimy
Heniek dzisiaj tak wariował na wybiegu ,ze mało nóg nie pogubił tak biegał z zabawka .:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']nie ma jeszcze wyników .Jutro mam znowu zadzwonic .

[SIZE=4]Soniu zapraszam serdecznie[/SIZE] .Tylko prosze o telefon to sie umówimy
Heniek dzisiaj tak wariował na wybiegu ,ze mało nóg nie pogubił tak biegał z zabawka .:evil_lol:[/QUOTE]

O słodkości nasze...:lol:

Posted

Alez bardzo mu sie podoba kura ....Bardzo ,została juz zamordowana i korpusik sam został ,aczkolwiek do podrzucania w góre i biegania wkoło niej jest najlepsza .Heniek jest mistrzem ceremonii w tym kierunku .
Gumowe kury sa jego naj ,naj ...:evil_lol:

Posted

Heniek, no wiesz?
jak mogłeś zabić kure? była taka śliczna, gumowa.... , a teraz... sam korpus został? i rytuały nad nią odprawiasz? ah...

Posted

[quote name='Ingrid44']Jak on tak szybko morduje te kury, to moze jak Szarotka bedzie miala miejsce w walizce to ja podam przez nia druga kure ?[/QUOTE]
no tak, ale to dodatkowe dwie osoby, dwie kury...wpuszczą do samolotu? no i przez odprawe przejdą??
a kwarantanna na granicy? jedną może i by Szarotka przemyciła, ale dwie?? hahaha

Posted

[quote name='Szarotka']Zbieramy kury dla Henia byle sie nie darly :):)[/QUOTE]

Swietnie , to lece po kure i pozniej z kura do Szarotki:lol::cool3:

Moze uda Ci sie przemycic dwie :evil_lol::eviltong:

Posted

dzień dobry Henio :)
jaki piękny dzień dziś mamy, słońce od samego rana, skwar i duchota, idąc rano o 6:45 do pracy myślałam, że się roztopię, a szłam w krótkim rękawku i spodniach do kolan... masakra... uwielbiam lato, ale nie nawidzę, jak nie ma czym oddychać...
to skoro od rana taki skwar, to co będzie dalej...?

a ty Heniek jaką masz pogodę i jak się czujesz??
już się nie mogę doczekać twoich wyników, tak bardzo bym chciała, żebyś był już zdrowy...

Posted

Polecam krótką spódniczkę z cienkiej bawełny, bluzeczkę na ramiączkach i luz bluz. Mnie jeszcze szło się do pracy komfortowo, ale z pracy?....[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk570YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_69.gif[/IMG][/URL]

Posted

a w pracy jeszcze musiałabym mieć miskę z zimną wodą pod biurkiem i stopy tam trzymać, już i tak siedzę bez butów sandałek jak nikt nie widzi, gorzej jak jakiś petent nagle wejdzie, a ja muszę wstać coś podać i potem szukanie w pośpiechu butów pod biurkiem po omacku ;)

Posted

[quote name='Akrum']a w pracy jeszcze musiałabym mieć miskę z zimną wodą pod biurkiem i stopy tam trzymać, już i tak siedzę bez butów sandałek jak nikt nie widzi, gorzej jak jakiś petent nagle wejdzie, a ja muszę wstać coś podać i potem szukanie w pośpiechu butów pod biurkiem po omacku ;)[/QUOTE]

Zapraszam do mnie...drzwi na balkon otwarte a okna na zachód....pól roku walczyłam jeszcze z Karą o wynajęcie tych pomieszczeń na biuro. Wiedziałam co robię...:lol:

Posted

ale masz dobrze, a ja... nawet na wentylator się nie załapałam ze starych zapasów, bo w grudniu nowe biuro dostałam, ale o wentylatorze już nie pomyśleli... :(
ale jak tylko jutro się szef pojawi, to już się o wentylator postaram... a jak nie kupi, to go moim psim pakerkiem poszczuje, o... ;)

Posted

wynik jest ,ale wetki miały kwas konflikt z laboratorium i nie chcą im przez telefon podac wyniku .Musi szef pojechac i sam odebrać .Miejmy nadzieję ,ze to nastąpi lada moment
Heniuta lezy i chłodzi swoje klejnoty bo mu parują ......U nas 40 stopni w słońcu było rano