Szarotka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='sonia71']pozdrowionka dla Henia :) ciekawe czy jest możliwość osobistych odwiedzin u Funi ,muszę się kiedyś odważyć i przejechać rowerem,[/QUOTE] Ja mysle, ze tak, ale to funia musi sie wypowiedziec :):) Quote
Szarotka Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='andegawenka']I co z Heniutkiem zdrowy czy nie?[/QUOTE] Mam nadzieje, ile mozna chorowac. Quote
funia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 nie ma jeszcze wyników .Jutro mam znowu zadzwonic . [SIZE=4]Soniu zapraszam serdecznie[/SIZE] .Tylko prosze o telefon to sie umówimy Heniek dzisiaj tak wariował na wybiegu ,ze mało nóg nie pogubił tak biegał z zabawka .:evil_lol: Quote
andegawenka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='funia']nie ma jeszcze wyników .Jutro mam znowu zadzwonic . [SIZE=4]Soniu zapraszam serdecznie[/SIZE] .Tylko prosze o telefon to sie umówimy Heniek dzisiaj tak wariował na wybiegu ,ze mało nóg nie pogubił tak biegał z zabawka .:evil_lol:[/QUOTE] O słodkości nasze...:lol: Quote
funia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Alez bardzo mu sie podoba kura ....Bardzo ,została juz zamordowana i korpusik sam został ,aczkolwiek do podrzucania w góre i biegania wkoło niej jest najlepsza .Heniek jest mistrzem ceremonii w tym kierunku . Gumowe kury sa jego naj ,naj ...:evil_lol: Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Heniek, no wiesz? jak mogłeś zabić kure? była taka śliczna, gumowa.... , a teraz... sam korpus został? i rytuały nad nią odprawiasz? ah... Quote
Szarotka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 O biedna kura. Heniu juz coraz blizej do mojego przyjazdu. Kura pewnie tez przyfrunie :):) Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jak on tak szybko morduje te kury, to moze jak Szarotka bedzie miala miejsce w walizce to ja podam przez nia druga kure ? Quote
Akrum Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Ingrid44']Jak on tak szybko morduje te kury, to moze jak Szarotka bedzie miala miejsce w walizce to ja podam przez nia druga kure ?[/QUOTE] no tak, ale to dodatkowe dwie osoby, dwie kury...wpuszczą do samolotu? no i przez odprawe przejdą?? a kwarantanna na granicy? jedną może i by Szarotka przemyciła, ale dwie?? hahaha Quote
Szarotka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Zbieramy kury dla Henia byle sie nie darly :):) Quote
Ingrid44 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Szarotka']Zbieramy kury dla Henia byle sie nie darly :):)[/QUOTE] Swietnie , to lece po kure i pozniej z kura do Szarotki:lol::cool3: Moze uda Ci sie przemycic dwie :evil_lol::eviltong: Quote
Akrum Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dzień dobry Henio :) jaki piękny dzień dziś mamy, słońce od samego rana, skwar i duchota, idąc rano o 6:45 do pracy myślałam, że się roztopię, a szłam w krótkim rękawku i spodniach do kolan... masakra... uwielbiam lato, ale nie nawidzę, jak nie ma czym oddychać... to skoro od rana taki skwar, to co będzie dalej...? a ty Heniek jaką masz pogodę i jak się czujesz?? już się nie mogę doczekać twoich wyników, tak bardzo bym chciała, żebyś był już zdrowy... Quote
andegawenka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Polecam krótką spódniczkę z cienkiej bawełny, bluzeczkę na ramiączkach i luz bluz. Mnie jeszcze szło się do pracy komfortowo, ale z pracy?....[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk570YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_69.gif[/IMG][/URL] Quote
Akrum Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a w pracy jeszcze musiałabym mieć miskę z zimną wodą pod biurkiem i stopy tam trzymać, już i tak siedzę bez butów sandałek jak nikt nie widzi, gorzej jak jakiś petent nagle wejdzie, a ja muszę wstać coś podać i potem szukanie w pośpiechu butów pod biurkiem po omacku ;) Quote
andegawenka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Akrum']a w pracy jeszcze musiałabym mieć miskę z zimną wodą pod biurkiem i stopy tam trzymać, już i tak siedzę bez butów sandałek jak nikt nie widzi, gorzej jak jakiś petent nagle wejdzie, a ja muszę wstać coś podać i potem szukanie w pośpiechu butów pod biurkiem po omacku ;)[/QUOTE] Zapraszam do mnie...drzwi na balkon otwarte a okna na zachód....pól roku walczyłam jeszcze z Karą o wynajęcie tych pomieszczeń na biuro. Wiedziałam co robię...:lol: Quote
Akrum Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ale masz dobrze, a ja... nawet na wentylator się nie załapałam ze starych zapasów, bo w grudniu nowe biuro dostałam, ale o wentylatorze już nie pomyśleli... :( ale jak tylko jutro się szef pojawi, to już się o wentylator postaram... a jak nie kupi, to go moim psim pakerkiem poszczuje, o... ;) Quote
andegawenka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wczoraj szefowa przywiozła wentylator....składałyśmy go z bólami ale się naumiałyśmy:roll: Heniu zdrowiej proszę bo do nowego domku pora...:lol: Quote
funia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 wynik jest ,ale wetki miały kwas konflikt z laboratorium i nie chcą im przez telefon podac wyniku .Musi szef pojechac i sam odebrać .Miejmy nadzieję ,ze to nastąpi lada moment Heniuta lezy i chłodzi swoje klejnoty bo mu parują ......U nas 40 stopni w słońcu było rano Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Henio co by ci sie mozdzek nie zagotowal :):) Quote
Ingrid44 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Henius opala klejnoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
funia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wiem juz nieoficjalnie ,ze nic nie wyszło .Wychodzi na to ,ze Heniek jest czysty .Na papierze dostane na dniach wynik z laboratorium. Quote
Recommended Posts