Akrum Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 cześć Heniek mało ciotek teraz przychodzi, bo każda z nas myśli i kombinuje jak pomagać tym schroniskom, które są ewakuowane i nie tylko... Quote
Szarotka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Henio pewnie jutro zajme sie twoim i Tamarki finansami, narazie probowalam wspierac duchowo watki powodziowe. Quote
funia Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jutro rano wymaz .Zobaczymy co z tego wyjdzie ..... Koszt antybiotyku 20zł .Ale na raazie nie przelewajcie zobaczymy ile wymaz i laboratorium beda kosztowały i wtedy razem . Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 To ja jutro sie biore za Henia i Tamarke bo bede miec troche czasu. Ostatnio nic tylko jezdze na lotnisko i kogos przywoze lub odwoze :):) Quote
Ingrid44 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Szarotka']Heniu u nas jest 22 C o 22 w nocy :):)[/QUOTE] Ja to bardzo lubie taka pogode:lol: Heniusiu pokazuj sie z samego rana :loveu: Quote
funia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Pobrany wymaz dzisiaj rano .Koszt 20zł .CZekamy w napięciu na wynik .;) Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Czyli ile w sumie trzeba przelac ?? tez czekam na wyniki. To co sie dzieje przez ta powodz przechodzi ludzkie pojecie. Ciotki zajrzyjcie na watek Biafry, ktora ma 20 koni, sporo psow i kotow. Jej dom moze lada chwila sie obsunac, Biafra mieszka katem u kolezanki, i przebywa codziennie 50 km. zeby karmic zwierzeta. Potrzebna jest sucha karma i museli dla koni. [url]http://www.dogomania.pl/threads/140817-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Biafry!!!-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-zwierz%C4%85t-pod-jej-opiek%C4%85[/url]!!!! Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Henio wszystkie ciotki polecialy pomagac powodzianom. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 straszne rzeczy się dzieją w Polsce :( A niektórzy się do tego nie poubezpieczali wcześniej - tragedia :( Quote
funia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [SIZE=4]Razem koszt Tomox -20zł (antybiotyk ) do czasu wyniku bedzie podawany . Wymaz ( badanie do laboratorium ) 20zł [/SIZE] Transport w te i wewte Heniuta ma ode mnie gratis;) Jest piękny ,coraz piękniejszy ......Jutro jak dam rade walnę mu foty . Quote
funia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jak on bidny popiskuje ,ze psiaki biegają w parach a on samotnie ......No to znaczy z nami ......Ale kontakt jest kontrolowany bo Skacze i dzisiaj dał mi dziubka prosto w nos ...Mam więc nadzieję ,ze grzyb i pałka już na nim nie siedzą:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 jaka fota, jakie oczy :loveu: [IMG]http://i44.tinypic.com/ruo6d0.jpg[/IMG] poczytam jutro...pomysle nad pomoca dla czarnuszka....i te imie :loveu: Quote
Andzike Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='funia']Jak on bidny popiskuje ,ze psiaki biegają w parach a on samotnie ......No to znaczy z nami ......Ale kontakt jest kontrolowany bo Skacze i dzisiaj dał mi dziubka prosto w nos ...Mam więc nadzieję ,ze grzyb i pałka już na nim nie siedzą:evil_lol:[/QUOTE] Biedny Heniutek, nie ma psiego towarzystwa.... "ludz" to nie to samo... ;) Quote
Szarotka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='Andzike']Biedny Heniutek, nie ma psiego towarzystwa.... "ludz" to nie to samo... ;)[/QUOTE] Ciotka Andzike czy te ogloszenia juz poszly ?? Wlasnie wyslalam troche pw. dla Henia, jutro bede kontynuowac i jeszcze musze obskoczyc Tamarke. Quote
Szarotka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']jaka fota, jakie oczy :loveu: [IMG]http://i44.tinypic.com/ruo6d0.jpg[/IMG] poczytam jutro...pomysle nad pomoca dla czarnuszka....i te imie :loveu:[/QUOTE] Dziekujemy za wizyte :):) To jest zdjecie typu: " Czy te oczy mogla klamac ??":cool3::cool3::cool3: Quote
Andzike Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Szarotka']Ciotka Andzike czy te ogloszenia juz poszly ?? Wlasnie wyslalam troche pw. dla Henia, jutro bede kontynuowac i jeszcze musze obskoczyc Tamarke.[/QUOTE] Ciotka Szarotka, opis i zdjęcia wysłałam,ale linków aktywacyjnych nie dostałam :( jutro przyatakuje zuzię, aczkolwiek ma teraz maturę, więc lekko dziewczyna zajęta ;) Quote
Szarotka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Andzike']Ciotka Szarotka, opis i zdjęcia wysłałam,ale linków aktywacyjnych nie dostałam :( jutro przyatakuje zuzię, aczkolwiek ma teraz maturę, więc lekko dziewczyna zajęta ;)[/QUOTE] To sie ciesze :):) moze za jakies pare dni ogloszenia sie pojawia. Ja wlasnie wysylam pw. bo Heniow zaczyna brakowac kasy ............. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Szarotka']Dziekujemy za wizyte :):) To jest zdjecie typu: " Czy te oczy mogla klamac ??":cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] mnie te oczy urzekly :loveu: ide juz spac spac, jutro doczytam dalsza czaec watku;) Quote
KrystynaS Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [IMG]http://i43.tinypic.com/23k2olt.jpg[/IMG] :loveu::loveu: Uroczy Henio, jak trzyma funię za rękę Quote
Szarotka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Wczoraj wyslalam troche pw. Jedna ciotka poprosila o nr. konta. Bede molestowac dalej. Jest teraz trudna sytuacja bo wiele ciotek pomaga powidzianom. Jak nazbieram dla Henia to pojde do Tamarki. Mam troche czas ograniczony bo goscie ......... Quote
Recommended Posts