Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Heniek
mało ciotek teraz przychodzi, bo każda z nas myśli i kombinuje jak pomagać tym schroniskom, które są ewakuowane i nie tylko...

Posted

Jutro rano wymaz .Zobaczymy co z tego wyjdzie .....
Koszt antybiotyku 20zł .Ale na raazie nie przelewajcie zobaczymy ile wymaz i laboratorium beda kosztowały i wtedy razem .

Posted

Czyli ile w sumie trzeba przelac ?? tez czekam na wyniki. To co sie dzieje przez ta powodz przechodzi ludzkie pojecie.

Ciotki zajrzyjcie na watek Biafry, ktora ma 20 koni, sporo psow i kotow. Jej dom moze lada chwila sie obsunac, Biafra mieszka katem u kolezanki, i przebywa codziennie 50 km. zeby karmic zwierzeta. Potrzebna jest sucha karma i museli dla koni.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/140817-Pow%C3%B3d%C5%BA-u-Biafry!!!-Potrzebna-pomoc-dla-Biafry-i-zwierz%C4%85t-pod-jej-opiek%C4%85[/url]!!!!

Posted

[SIZE=4]Razem koszt Tomox -20zł (antybiotyk ) do czasu wyniku bedzie podawany .
Wymaz ( badanie do laboratorium ) 20zł [/SIZE]
Transport w te i wewte Heniuta ma ode mnie gratis;)

Jest piękny ,coraz piękniejszy ......Jutro jak dam rade walnę mu foty .

Posted

Jak on bidny popiskuje ,ze psiaki biegają w parach a on samotnie ......No to znaczy z nami ......Ale kontakt jest kontrolowany bo Skacze i dzisiaj dał mi dziubka prosto w nos ...Mam więc nadzieję ,ze grzyb i pałka już na nim nie siedzą:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Jak on bidny popiskuje ,ze psiaki biegają w parach a on samotnie ......No to znaczy z nami ......Ale kontakt jest kontrolowany bo Skacze i dzisiaj dał mi dziubka prosto w nos ...Mam więc nadzieję ,ze grzyb i pałka już na nim nie siedzą:evil_lol:[/QUOTE]

Biedny Heniutek, nie ma psiego towarzystwa.... "ludz" to nie to samo... ;)

Posted

[quote name='Andzike']Biedny Heniutek, nie ma psiego towarzystwa.... "ludz" to nie to samo... ;)[/QUOTE]

Ciotka Andzike czy te ogloszenia juz poszly ??
Wlasnie wyslalam troche pw. dla Henia, jutro bede kontynuowac i jeszcze musze obskoczyc Tamarke.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']jaka fota, jakie oczy :loveu:
[IMG]http://i44.tinypic.com/ruo6d0.jpg[/IMG]

poczytam jutro...pomysle nad pomoca dla czarnuszka....i te imie :loveu:[/QUOTE]

Dziekujemy za wizyte :):) To jest zdjecie typu: " Czy te oczy mogla klamac ??":cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Szarotka']Ciotka Andzike czy te ogloszenia juz poszly ??
Wlasnie wyslalam troche pw. dla Henia, jutro bede kontynuowac i jeszcze musze obskoczyc Tamarke.[/QUOTE]

Ciotka Szarotka, opis i zdjęcia wysłałam,ale linków aktywacyjnych nie dostałam :( jutro przyatakuje zuzię, aczkolwiek ma teraz maturę, więc lekko dziewczyna zajęta ;)

Posted

[quote name='Andzike']Ciotka Szarotka, opis i zdjęcia wysłałam,ale linków aktywacyjnych nie dostałam :( jutro przyatakuje zuzię, aczkolwiek ma teraz maturę, więc lekko dziewczyna zajęta ;)[/QUOTE]

To sie ciesze :):) moze za jakies pare dni ogloszenia sie pojawia.
Ja wlasnie wysylam pw. bo Heniow zaczyna brakowac kasy .............

Posted

[quote name='Szarotka']Dziekujemy za wizyte :):) To jest zdjecie typu: " Czy te oczy mogla klamac ??":cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

mnie te oczy urzekly :loveu:
ide juz spac spac, jutro doczytam dalsza czaec watku;)

Posted

Wczoraj wyslalam troche pw. Jedna ciotka poprosila o nr. konta. Bede molestowac dalej. Jest teraz trudna sytuacja bo wiele ciotek
pomaga powidzianom. Jak nazbieram dla Henia to pojde do Tamarki. Mam troche czas ograniczony bo goscie .........