andegawenka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witaj Heniu i proszę nie przysyłaj mi więcej deszczu...:razz: Quote
Szarotka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='andegawenka']Witaj Heniu i proszę nie przysyłaj mi więcej deszczu...:razz:[/QUOTE] To Henio taki specjalista ??:):) Quote
andegawenka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 :loveu:[quote name='Szarotka']To Henio taki specjalista ??:):)[/QUOTE] Tak, gdy w Zamościu przestaje padać to w Lublinie zaczyna:loveu:, ale nie przysłał - grzeczny Henio:lol: Quote
Ingrid44 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='funia']Nie przyszła jeszcze karma ....Dziwne bo jak zamawiam np .w Srodę to w czwartek już mam .....Moze jakaś pomyłka zaszła ? Heniek dzisiaj kąpany był w pyroxywecie i był nieznośny bo zwiewał mi i musiałam go prosic aby łaskawie podszedł .W końcu przywiąząłam go do ogrodzenia i uczyniłam co miałam w zamiarze ..... Jak go troche osuszyłam po tym szamponie to tak śmiesznie mu stały te nowe kłaczki do góry :evil_lol:Wygladał jak jeżozwierz ....[/QUOTE] Z Henusia zrobili Jezozwierza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Chyba Henusiowi nie podobaja sie juz ciagle kapiele a na dodatek taki zapach na pewno nie przyciagnie panienek :evil_lol::eviltong: Quote
E-S Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Szarotka Ty to o takich porach wykonywasz przywitania, że ... no podziwiam :) Jesteś moim guru normalnie :) Ja tam Heniowi dobranoc mówię. Quote
Szarotka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='E-S']Szarotka Ty to o takich porach wykonywasz przywitania, że ... no podziwiam :) Jesteś moim guru normalnie :) Ja tam Heniowi dobranoc mówię.[/QUOTE] Byloby nudno jak by wszyscy o tej samej porze odwiedzali Henia ;);) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ponawiam pytanie: Czy Henio w ogóle jest ogłaszany?? Quote
Szarotka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Ponawiam pytanie: Czy Henio w ogóle jest ogłaszany??[/QUOTE] Hm ........chyba nie, ale jest chory i ja nie bardzo wiem, czy juz go oglaszac ???????/// Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Szarotka']Hm ........chyba nie, ale jest chory i ja nie bardzo wiem, czy juz go oglaszac ???????///[/QUOTE] Jeszcze nie jest :) Przynajmniej nie przeze mnie, ale ogłoszenia już opłaciłam i czekam, aż Heniutka zdrowie się trochę polepszy i wygląd też ... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ale ja bym jednak powiedziała, żeby go już ogłaszać.. A to dlatego, że raczej niestety kolejka się ustawiać nie będzie :( adopcje są bardzo trudne, zresztą wiecie najlepiej, że nawet mój atrakcyjny Muminek czy Bugi E-S nie moga znaleźć domków, a większy czarny Heniuś może mieć jeszcze większe problemy. Zresztą zrobiłam mu kilka ogłoszeń kupę czasu temu a odzewu zero. UWażam, że można tak jak już kiedys pisałam zrobić ogłoszenia, a jeśli ktoś się zgłosi i go pokocha to nie powinno stanowić problemu poczekanie aż H wyzdrowieje. Szkoda czekać i topić deklaracje kiedy wokół tyle potrzebujących psiaków. Bardzo proszę, rozważcie to co napisałam żeby nam nie powstał kolejny dłuuuugi wątek hopania i potem czekania ileś lat aż domek się znajdzie.. Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jestem tego samego zdania, ogłoszenia mogą się już pojawić w interncie, a nawet jeśli ktoś by odpowiedział na ogłoszenie, to gdyby to był prawdziwy kochający go domek, to wzięli by go nawet w czasie leczenia i dokończyli leczenie, albo poczekali kilka tygodni. ja jestem za ogłoszeniami, żeby już je puścić. Quote
zuzka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No właśnie ja też mu chyba miesiąc temu zrobiłam troche ogłoszeń i też brak odzewu. Może ktoś by napisał jakiś nowy tekst to bym powstawiała nowe ogłoszenia. No i jakieś nowe ładne fotki by się przydały ,bo przecież Heniu teraz zmienia się na leprze. Quote
funia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Własnie zadzwoniłam do Świata Karm .Przesyłka Heniowa zaginęła i jeszcze raz na koszt firmy ma być jutro wysłana .:mad: Kurierzy zagubili nie informując firmy .....Zaraz zreszta Pani ma mi oddzwonić ze szczegółami ... Quote
zuzka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='funia']Własnie zadzwoniłam do Świata Karm .Przesyłka Heniowa zaginęła i jeszcze raz na koszt firmy ma być jutro wysłana .:mad: Kurierzy zagubili nie informując firmy .....Zaraz zreszta Pani ma mi oddzwonić ze szczegółami ...[/QUOTE] No to nie ciekawa sytuacja ,oby jak najszybciej się wyjaśniło . Quote
funia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Co do nowych zdjęć . Mam pod opieka 11 psów i tam też muszę zadbac o jakieś info i foty Heniek i tak jest na uprzywilejowanej pozycji bo ciągle cos wstawiam .Reszta az wstyd ,dawno nie robiłam . Nie obiecuję w tym tygodniu ,wybaczcie ale mam tyle obowiązków ,ze często zasypiam na siedząco ....:oops::oops: Quote
zuzka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='funia']Co do nowych zdjęć . Mam pod opieka 11 psów i tam też muszę zadbac o jakieś info i foty Heniek i tak jest na uprzywilejowanej pozycji bo ciągle cos wstawiam .Reszta az wstyd ,dawno nie robiłam . Nie obiecuję w tym tygodniu ,wybaczcie ale mam tyle obowiązków ,ze często zasypiam na siedząco ....:oops::oops:[/QUOTE] To zrozumiałe że o każdego musisz zadbać . Jak będzie ułożony tekst to i fotki się wybierze z tych co są wstawione na wątku. Quote
Szarotka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 No to skoro Andzike zamowila, to moze zrobic te ogloszenia. Na watku jest w miare duzo zdjec, trzeba wybrac te najlepsze. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 te zdjęcia co są możnaby też wykorzystać, ale trzeba je ładnie obrobić, jakby ktoś się znał na photoshopie czy jak się takie programy nazywają to trzeba dodać jakąś trawkę z tyłu za nim. Ja poproszę kogoś o taką robotę. Tylko wtedy tzreba naprawdę wziąć się za to o co ja proszę już wiele razy :) - mianowicie przelecieć wątek, wrzucić wszystkie dostępne fotki na I stronę plus zebrane o nim info oraz zrobić eleganckie zestawienie robionych ogłoszeń, tak jak jest to zrobione w wpłatami. Szarotko - czy będziesz mogła to zrobić? :) Quote
zuzka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dostałam dzisiaj wiadomość e Swiata Karm potwierdzającą wysyłkę karmy do Zamościa . Oto treść wiadomości [FONT=Arial][SIZE=2]Witamy! Zamówiony towar został dzisiaj wysłany. Dostawy realizujemy za pośrednictwem Hurtowni Zoologicznej "Agrowet" w Białymstoku, która jest właścicielem sklepu internetowego SwiatKarm. Kurierem dostarczającym przesyłki jest firma UPS. Istnieje możliwość sprawdzenia aktualnego statusu przesyłki, wystarczy wpisać na stronie [URL="http://www.ups.com/"]http://www.ups.com[/URL] numer listu przewozowego wysłanej paczki. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Numer listu przewozowego: 1Z0W503W6851833135[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]UWAGA: W przypadku gdyby przesyłka nie dotarła do Państwa w ciągu 24h od otrzymania tej wiadomości (wyjątek sobota, niedziela) lub gdyby pojawiły się jakiekolwiek problemy z jej otrzymaniem prosimy o bezzwłoczny kontakt mailowy: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub telefoniczny: (085) 653 32 00 ze specjalnym konsultantem w firmie UPS w celu wyjaśnienia sprawy. Jeżeli problem będzie zgłoszony do godziny 15.00 otrzymają Państwo odpowiedź w ciągu 4h tego samego dnia, jeżeli po 15.00 sprawa będzie wyjaśniona do godziny 12.00 następnego dnia. Warunkiem koniecznym do uzyskania odpowiedzi [/SIZE][/FONT] Quote
funia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Pani oddzwoniła z info /ze Wysłali karmę jeszcze raz i jutro wraz z moim zamówieniem do hoteliku przyjdzie na 100%. A firmie kurierskiej maja dac opieprz i są też w trakcie jej zmiany na inną firme .To chyba nie był pierwszy raz ..... Heniek ma takie ładne futro ,ze aż miło popatrzec . Jutro pryskanie od grzyba( resztka została ) ......Trzeba kupic bo przed nami jeszcze co najmniej 3 pryskania (całe ciało [COLOR=Red])Koszt 29 zł [/COLOR]( tyle płaciłąm ostatnio ) Heniek slodziak ,kochany i wszystko naj ,naj .....Tylko czy ta cholerna pałeczka jeszcze na nim siedzi ? Ciekawe ....No poczekamy ,zobaczymy .Pięknieje nam kawaler w oczach . Quote
Szarotka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Funiu czy potrzebujesz jakies pieniadze ?? Quote
Szarotka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']te zdjęcia co są możnaby też wykorzystać, ale trzeba je ładnie obrobić, jakby ktoś się znał na photoshopie czy jak się takie programy nazywają to trzeba dodać jakąś trawkę z tyłu za nim. Ja poproszę kogoś o taką robotę. Tylko wtedy tzreba naprawdę wziąć się za to o co ja proszę już wiele razy :) - mianowicie przelecieć wątek, wrzucić wszystkie dostępne fotki na I stronę plus zebrane o nim info oraz zrobić eleganckie zestawienie robionych ogłoszeń, tak jak jest to zrobione w wpłatami. Szarotko - czy będziesz mogła to zrobić? :)[/QUOTE] Czyli mam przejsc watek i wylowic fotki i wstawic na pierwszy watek. Postaram sie moze jutro. Dziecko do mnie przyjechalo i jestem dosyc zajeta. Quote
Recommended Posts