Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, Ingrid44 napisał:

Bardzo dziekuje za przepiękne zdjecia.Henius faktycznie robi za nianie. Chyba mocno sie przejął swoją rola. :)

W nocy leśniczy w lesie strzelił. Heniek tak jak przy petardach, chciał śpiącego Michała zakrywać własnym ciałem. Reszte nocy spał przytulony do niego na lózku.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, natalar napisał:

W nocy leśniczy w lesie strzelił. Heniek tak jak przy petardach, chciał śpiącego Michała zakrywać własnym ciałem. Reszte nocy spał przytulony do niego na lózku.

Niesamowite. Wie ze to najmlodzszy członek rodziny i próbuje ochronić. A ludzie myślą ze zwierzęta nic nie rozumieją. 

Posted
40 minut temu, Ingrid44 napisał:

Niesamowite. Wie ze to najmlodzszy członek rodziny i próbuje ochronić. A ludzie myślą ze zwierzęta nic nie rozumieją. 

Zwierzęta rozumieją więcej niż ludzie... A Heniek ma gołebie serce :) 

• Upvote 1
Posted

Heniuś trafił do raju więc broni domku i jego najsłabszego członka. Oby wszystkie psiaki miały takie domy.

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Henio ostatnio całe dnie spędza na ogródku. Mój brat miał wesele i Pan ma urlop, takze działkują sobie a my z Michałem wpadamy do nich pobawic sie na trawce. W dniu wesela Henio był bardzo grzeczny, mimo natloku ludzi w domu. Był bardzo dzielny. Wieczorem przyjechałam do niego na specering. Baliśmy się czy nie odbije sie twn stres na nim, ale radośnie mnie przywitał i pospacerowaliśmy sobie przy milej temperaturze. Teraz tylko wieczorami Henio nie męczy sie na spacerach. Upał daje mu w kość. 

Posted

Henio nadal ma tryb niańki. Uczymy Michala delikatnego głaskania, ale Heńkowe uszy to jest jak 8 cid świata dla niego. Heniek jest bardzo cierpliwy. Oczywiście, kiedy miłosc Michala jest zbyt gwałtowna i np. ten zrywa się nagle do biegu na czworakach, w strone Heńka z radosnym okrzykiem, to Heńka instynkt samozachowawczy podpowiada mu, zeby zmienic pozycje i poczekać aż Michałowi przejdzie ekscytacja ;)

• Like 1
  • Upvote 1