natalar Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 55 minut temu, Ingrid44 napisał: Bardzo dziekuje za przepiękne zdjecia.Henius faktycznie robi za nianie. Chyba mocno sie przejął swoją rola. :) W nocy leśniczy w lesie strzelił. Heniek tak jak przy petardach, chciał śpiącego Michała zakrywać własnym ciałem. Reszte nocy spał przytulony do niego na lózku. 1 Quote
Ingrid44 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 godzinę temu, natalar napisał: W nocy leśniczy w lesie strzelił. Heniek tak jak przy petardach, chciał śpiącego Michała zakrywać własnym ciałem. Reszte nocy spał przytulony do niego na lózku. Niesamowite. Wie ze to najmlodzszy członek rodziny i próbuje ochronić. A ludzie myślą ze zwierzęta nic nie rozumieją. Quote
natalar Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 40 minut temu, Ingrid44 napisał: Niesamowite. Wie ze to najmlodzszy członek rodziny i próbuje ochronić. A ludzie myślą ze zwierzęta nic nie rozumieją. Zwierzęta rozumieją więcej niż ludzie... A Heniek ma gołebie serce :) 1 Quote
dwbem Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Heniuś trafił do raju więc broni domku i jego najsłabszego członka. Oby wszystkie psiaki miały takie domy. 1 Quote
natalar Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Michał uważa Henia za wielką przytulankę;) Dzisiaj jak tylko go zobaczył chciał swoją glowe o jego głaskać. 1 2 Quote
Szarotka Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 Tak dawno mnie tu nie bylo. Ciesze sie, ze watek dalej aktywny :) :) 1 Quote
natalar Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Jak wyrzucić Pana z łóżka po ciężkim dniu na działce. Poradnik w 3 krokach. 1 Quote
Nadziejka Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Witam z radoscia zagladam pozdrawiam stookrosci skonczyly mi sie polubionka narazie 1 Quote
Szarotka Posted August 20, 2018 Author Posted August 20, 2018 Henio jak zwykle ladnie wyglada :) 1 Quote
natalar Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Henio ostatnio całe dnie spędza na ogródku. Mój brat miał wesele i Pan ma urlop, takze działkują sobie a my z Michałem wpadamy do nich pobawic sie na trawce. W dniu wesela Henio był bardzo grzeczny, mimo natloku ludzi w domu. Był bardzo dzielny. Wieczorem przyjechałam do niego na specering. Baliśmy się czy nie odbije sie twn stres na nim, ale radośnie mnie przywitał i pospacerowaliśmy sobie przy milej temperaturze. Teraz tylko wieczorami Henio nie męczy sie na spacerach. Upał daje mu w kość. Quote
natalar Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Henio nadal ma tryb niańki. Uczymy Michala delikatnego głaskania, ale Heńkowe uszy to jest jak 8 cid świata dla niego. Heniek jest bardzo cierpliwy. Oczywiście, kiedy miłosc Michala jest zbyt gwałtowna i np. ten zrywa się nagle do biegu na czworakach, w strone Heńka z radosnym okrzykiem, to Heńka instynkt samozachowawczy podpowiada mu, zeby zmienic pozycje i poczekać aż Michałowi przejdzie ekscytacja ;) 1 1 Quote
Recommended Posts