Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Lida']I ja zaglądam przy porannej kawie. Podeślijcie mi adres, na który mogę Henowi podesłać puszeczki.[/QUOTE]
Dzięki Lida :loveu:

Podsyłam Ci adresik, bo wcześniej zapomniałam, że go mam ;)

Edited by handzia
Posted

[quote name='Szarotka']Henio ma szczescie bo wrocil i wszyscy mu pomagamy. Napewno znajdziemy mu super dom.
Ja dzisiaj wplacilam, to lada dzien powinno przyjsc.[/QUOTE]
Szarotko, pieniążki już są. :)

Uzupełniam:

Dotychczasowy stan konta - [B]173 zł[/B] (przed zbieraniem na hotel)

[B]Deklaracje od VI 2014:[/B]

[B]andegawenka - 30 zł -[/B][COLOR=#0000cd] V (bonus)[/COLOR][B][COLOR=#0000cd],VI,[/COLOR]
Szarotka - 40 zł - [/B][COLOR=#0000cd]10 zł (bonus[B]),[/B][/COLOR][B][COLOR=#0000cd] VI, [/COLOR]
Ingrid44 - 40 zł -
NusiaiJa - 20 zł - [COLOR=#0000cd]VI[/COLOR]
Lida - 30 zł - [COLOR=#0000cd]VI[/COLOR]
funia - 10 zł -
martini77 - 10 zł -[/B][B][COLOR=#0000cd] VI, VII, VIII,[/COLOR]
Akrum - 20 zł -
handzia - 10 zł - [COLOR=#0000cd]VI[/COLOR]
Pani Beata - 40 zł -
Lucyna - 30 zł -[COLOR=#0000cd] VI[/COLOR]
M.p - 15 zł (przez pół roku-do XI 2014 r) - [/B][COLOR=#0000cd]5 zł (bonus)[/COLOR][B] -[COLOR=#0000cd] VI[/COLOR]

Razem deklaracji - 295,- zł :multi:[/B]

[SIZE=4][COLOR=#0000cd][B]Do tej pory wpłacone: 423,- zł [/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#ff0000][B]Wydatki:[/B][/COLOR]

[B]05.06.2014 - obroża foresto - 83,- zł
[/B]
[SIZE=4][COLOR=#0000cd][B]Stan konta na chwilę obecną: 340 zł[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Henio mimo kiepskiej pogody miał dziś sesję zdjęciową. Okazało się, że bardzo lubi gości /dwoje
młodych ludzi/ zwłaszcza, że częstowali smaczkami. Henio wcale się nie bał , podchodził prosił o
smaczki i głaski tak jak i jego koleżanki.
Nie moge się doczekać wyników sesji...

Posted

[quote name='Lida']I ja zaglądam przy porannej kawie. Podeślijcie mi adres, na który mogę Henowi podesłać puszeczki.[/QUOTE]

A może odwiedzisz Henia i przywieziesz puszeczki osobiście ?
Zapraszam.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Henio mimo kiepskiej pogody miał dziś sesję zdjęciową. Okazało się, że bardzo lubi gości /dwoje
młodych ludzi/ zwłaszcza, że częstowali smaczkami. Henio wcale się nie bał , podchodził prosił o
smaczki i głaski tak jak i jego koleżanki.
Nie moge się doczekać wyników sesji...[/QUOTE]
Czekamy bardzo niecierpliwie :)

Posted

[quote name='Lida']Proszę o numer tel. do Gajowej, bo chciałabym zamówić te puszki, a muszę podać kurierowi.[/QUOTE]
wysyłam pw.Dziękuje serdecznie

Posted

Nie moge doczekać się nowych fotek Heniusia. Chciałabym przesłać je od razu do Ciebie handziu.
czy możesz podać mi swój adres mailowy ?
Czy jest juz nowy takst do ogłoszeń ? I tak naprawdę to w jakim wieku jest Henio, bo na pierwszej
stronie takiej informacji nie znalazłam, a nie mam czasu przebijać się przez cały wątek .

Posted

[quote name='*Gajowa*']Nie moge doczekać się nowych fotek Heniusia. Chciałabym przesłać je od razu do Ciebie handziu.
czy możesz podać mi swój adres mailowy ?
Czy jest juz nowy takst do ogłoszeń ? I tak naprawdę to w jakim wieku jest Henio, bo na pierwszej
stronie takiej informacji nie znalazłam, a nie mam czasu przebijać się przez cały wątek .[/QUOTE]
Mój mail [email][email protected][/email] :)

Posted

Na maila dostałam tylko parę fotek ale tutaj jest wiecej
[URL]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.253729538151931.1073741841.233993600125525&type=1[/URL]
i chyba każdy może zobaczyć /ja nie jestem na FB a widzę je/.
Pani Karolina pozwoliła wykorzystać fotki do ogłoszeń Henia.

Posted

Przepiekne zdjecia. Heniutek Jak zawsze bardzo przystojny. Moja deklaracja pojdzie za kilka dni . Troche bylam ostatnio zakrecona i dopiero sie obudzilam ze to juz 17 czerwca:oops: