andegawenka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='funia']Buda już jest . Chyba z moim mężem pojedziemy .Nie ma innego wyjścia . Tylko nie wiem dokładnie który to dzień bedzie.Chciałabym jak najszybciej ...[/QUOTE] Jak wyglada, masz fotkę :crazyeye::oops: strasznie jestem ciekawa:multi: Quote
handzia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jutro funia cyknie :) Trzeba się śpieszyć, bo od jutra już zimno zapowiadają... Jak zostanie parę groszy, to zamówię kurtynkę silikonową może do tej budy? Bo tamta z poprzedniego roku będzie pewnie za mała. Quote
andegawenka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jesli zajdzie konieczność to wpłace za grudzień. Quote
handzia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='andegawenka']Jesli zajdzie konieczność to wpłace za grudzień.[/QUOTE] Podliczę wszystko i zobaczymy :) Jesteście kochane dziewczyny :) Ja też wpłacę moją skromną dziesiątkę :oops: Quote
handzia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dzisiaj wpłynęło 40 zł od[B] dusje[/B] :loveu:. Dziękuję Ci kochana z całego serca :calus: Heniuś ma na koncie[B] 550 zł :[/B]) Quote
Szarotka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ja w styczniu wplace nastepna 100, bo teraz mi sie skonczyla gotowka na polskim koncie. Jestem ciekawa zdjecia budy :):) Handziu niedawno tz. przywiozl z Polski te fioletowe rekawiczki, sa akurat i b. ladne :):) Quote
handzia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) [quote name='Szarotka']Ja w styczniu wplace nastepna 100, bo teraz mi sie skonczyla gotowka na polskim koncie. Jestem ciekawa zdjecia budy :):) Handziu niedawno tz. przywiozl z Polski te fioletowe rekawiczki, sa akurat i b. ladne :):)[/QUOTE] Fioletowe rękawiczki? :hmmmm: jakoś nic mi się nie przypomina?... Szarotko, pieniążków już trochę mamy, nie ma pośpiechu. Dzisiaj wpłynęło 10 zł od[B] Ocelot[/B] :loveu: Heniuś ma na koncie[B] 560 zł [/B]:) Edited November 30, 2012 by handzia Quote
Szarotka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Wydawalo mi sie, ze jakies pol roku temu dalas fioletowe rekawiczki na bazarek Kseni i ja je kupilam ??? Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='handzia']Jutro funia cyknie :) Trzeba się śpieszyć, bo od jutra już zimno zapowiadają... Jak zostanie parę groszy, to zamówię kurtynkę silikonową może do tej budy? Bo tamta z poprzedniego roku będzie pewnie za mała.[/QUOTE] Tez myslalam o tej kurtynce i mialam napisac z zapytaniem a tu handzia juz pomyslala. Jestescie cudowne cioteczki i dzialacie jak burza :) Quote
Szarotka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 A co psy maja w budzie ?? slome czy jakis materac ?? Quote
majku33krakow Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Szarotka']A co psy maja w budzie ?? slome czy jakis materac ??[/QUOTE] DESKI,SŁOMA TO RARYTAS:evil_lol: Quote
funia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Materac ma zime sie nie sprawdza bo psy łapami wnosza mokre i to wszystko tam kisnie .. Najlepsza jest słoma . Quote
andegawenka Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='funia']Materac ma zime sie nie sprawdza bo psy łapami wnosza mokre i to wszystko tam kisnie .. Najlepsza jest słoma .[/QUOTE] Zresztą temat poruszany na wątku wielokrotnie;) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Szarotka']Wydawalo mi sie, ze jakies pol roku temu dalas fioletowe rekawiczki na bazarek Kseni i ja je kupilam ???[/QUOTE] To raczej nie ode mnie :) Ja robiłam szaliki w zimie, ale rękawiczek nie ;) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='Ingrid44']Tez myslalam o tej kurtynce i mialam napisac z zapytaniem a tu handzia juz pomyslala. Jestescie cudowne cioteczki i dzialacie jak burza :)[/QUOTE] Ingrid :) Bez Was i Waszych wpłat nie byłybyśmy w stanie nic zrobić...:) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Dzisiaj pani Beata zadzwoniła do funi. :) Teściowa wyjechała na pół roku i dziewczyna od razu odżyła. Funia potem może dopisze słówko co u nich. Henio biega z Puszkiem, w kojcu siedzą mało :) Funia wstawi zdjęcie budy, przesłałam już pieniądze za nią 340 zł. Mąż funi pojedzie dzisiaj albo jutro zawieźć, policzył, że transport wyniesie 80 zł, z czego pani Beatka zapłaci połowę ze swoich pieniędzy. Tak więc z puli Henia ubywa dzisiaj 380 zł.[B] Zostaje 180 zł[/B] Za resztę zamówię karmę i kurtynkę. Edited November 30, 2012 by handzia literówka Quote
NusiaiJa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 To są dobre wieści, do wiosny psiakom będzie się żyło lepiej. Widać, że Pani Beata jak najlepiej się stara i zależy jej na Heniu i Puszku Dziękujemy Pani Beacie za jej serce dla zwierząt .[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon14.png[/IMG] A może teściowa zechce przedłużyć swój pobyt ? Quote
obraczus87 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='handzia']Fioletowe rękawiczki? :hmmmm: jakoś nic mi się nie przypomina?... Szarotko, pieniążków już trochę mamy, nie ma pośpiechu. Dzisiaj wpłynęło 10 zł od[B] Obraczus[/B] :loveu: Heniuś ma na koncie[B] 560 zł [/B]:)[/QUOTE] Oj ale chyba to nie przelew ode mnie :) Ja wysyłałam 12.11 - 20zł. Teraz nic nie wysyłałam :) Jesli sa tutaj osoby z ŁÓDZI - bardzo proszę o pomoc. Zagineła sunia mix jamnika.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy[/URL]!!!!! Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nie bede owijac w bawelne ale ucieszyla mnie wiadomosc ze Tesciowa sie zwinela na pol roku :) :) :) Napewno P. Beata tez sie cieszy :) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 [quote name='obraczus87']Oj ale chyba to nie przelew ode mnie :) Ja wysyłałam 12.11 - 20zł. Teraz nic nie wysyłałam :) Jesli sa tutaj osoby z ŁÓDZI - bardzo proszę o pomoc. Zagineła sunia mix jamnika.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy[/URL]!!!!![/QUOTE] Zaraz sprawdzę :) No tak, oczywiście. To Ocelot wpłaciła :loveu: Przepraszam cioteczki, ale obie macie nicki na O i mi się pomieszało :oops: Kwota się zgadza, tylko nick poprawiam :) Quote
Szarotka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 [quote name='handzia']To raczej nie ode mnie :) Ja robiłam szaliki w zimie, ale rękawiczek nie ;)[/QUOTE] Hm to teraz juz sama nie wiem ;) [quote name='Ingrid44']Nie bede owijac w bawelne ale ucieszyla mnie wiadomosc ze Tesciowa sie zwinela na pol roku :) :) :) Napewno P. Beata tez sie cieszy :)[/QUOTE] Tez sie ciesze, ze p. Beata odetchnie i moze sie sytuacja permanentnie poprawi dla p. Beaty.., a jak dla p. Beaty to i dla pieskow :):):multi::multi::loveu::loveu: Ja stale mysle, zeby Henia odwiedzic, moze pani Beata to czyta i sie zgodzi ;) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jutro zobaczymy się z panią Beatą, Heniem i Puszkiem, bo jedziemy zawieźć budę. Funia mnie zabierze :multi: Quote
Szarotka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 O super:multi::multi:to zrobcie zdjecia i wymyziajcie psiaki, i pozdrowcie p. Beate :):) Quote
handzia Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ok, na pewno :) Zrobimy dużo zdjęć :) I wymiziamy maluchy oczywiście :) Quote
Szarotka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Nie wiem jak u Was, ale u nas spadl pierwszy snieg ..., a moj kot i tak wybral sie na przechadzke... Quote
Recommended Posts