Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Buda już jest .
Chyba z moim mężem pojedziemy .Nie ma innego wyjścia .
Tylko nie wiem dokładnie który to dzień bedzie.Chciałabym jak najszybciej ...[/QUOTE]

Jak wyglada, masz fotkę :crazyeye::oops: strasznie jestem ciekawa:multi:

Posted

Jutro funia cyknie :) Trzeba się śpieszyć, bo od jutra już zimno zapowiadają...
Jak zostanie parę groszy, to zamówię kurtynkę silikonową może do tej budy? Bo tamta z poprzedniego roku będzie pewnie za mała.

Posted

[quote name='andegawenka']Jesli zajdzie konieczność to wpłace za grudzień.[/QUOTE]
Podliczę wszystko i zobaczymy :) Jesteście kochane dziewczyny :) Ja też wpłacę moją skromną dziesiątkę :oops:

Posted

Ja w styczniu wplace nastepna 100, bo teraz mi sie skonczyla gotowka na polskim koncie. Jestem ciekawa zdjecia budy :):)
Handziu niedawno tz. przywiozl z Polski te fioletowe rekawiczki, sa akurat i b. ladne :):)

Posted (edited)

[quote name='Szarotka']Ja w styczniu wplace nastepna 100, bo teraz mi sie skonczyla gotowka na polskim koncie. Jestem ciekawa zdjecia budy :):)
Handziu niedawno tz. przywiozl z Polski te fioletowe rekawiczki, sa akurat i b. ladne :):)[/QUOTE]
Fioletowe rękawiczki? :hmmmm: jakoś nic mi się nie przypomina?...
Szarotko, pieniążków już trochę mamy, nie ma pośpiechu.
Dzisiaj wpłynęło 10 zł od[B] Ocelot[/B] :loveu: Heniuś ma na koncie[B] 560 zł [/B]:)

Edited by handzia
Posted

[quote name='handzia']Jutro funia cyknie :) Trzeba się śpieszyć, bo od jutra już zimno zapowiadają...
Jak zostanie parę groszy, to zamówię kurtynkę silikonową może do tej budy? Bo tamta z poprzedniego roku będzie pewnie za mała.[/QUOTE]

Tez myslalam o tej kurtynce i mialam napisac z zapytaniem a tu handzia juz pomyslala. Jestescie cudowne cioteczki i dzialacie jak burza :)

Posted

[quote name='Szarotka']Wydawalo mi sie, ze jakies pol roku temu dalas fioletowe rekawiczki na bazarek Kseni i ja je kupilam ???[/QUOTE]
To raczej nie ode mnie :) Ja robiłam szaliki w zimie, ale rękawiczek nie ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Tez myslalam o tej kurtynce i mialam napisac z zapytaniem a tu handzia juz pomyslala. Jestescie cudowne cioteczki i dzialacie jak burza :)[/QUOTE]
Ingrid :) Bez Was i Waszych wpłat nie byłybyśmy w stanie nic zrobić...:)

Posted (edited)

Dzisiaj pani Beata zadzwoniła do funi. :) Teściowa wyjechała na pół roku i dziewczyna od razu odżyła. Funia potem może dopisze słówko co u nich. Henio biega z Puszkiem, w kojcu siedzą mało :)
Funia wstawi zdjęcie budy, przesłałam już pieniądze za nią 340 zł. Mąż funi pojedzie dzisiaj albo jutro zawieźć, policzył, że transport wyniesie 80 zł, z czego pani Beatka zapłaci połowę ze swoich pieniędzy. Tak więc z puli Henia ubywa dzisiaj 380 zł.[B] Zostaje 180 zł[/B]
Za resztę zamówię karmę i kurtynkę.

Edited by handzia
literówka
Posted

To są dobre wieści, do wiosny psiakom będzie się żyło lepiej. Widać, że Pani Beata jak najlepiej się stara i zależy jej na Heniu i Puszku
Dziękujemy Pani Beacie za jej serce dla zwierząt .[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon14.png[/IMG]
A może teściowa zechce przedłużyć swój pobyt ?

Posted

[quote name='handzia']Fioletowe rękawiczki? :hmmmm: jakoś nic mi się nie przypomina?...
Szarotko, pieniążków już trochę mamy, nie ma pośpiechu.
Dzisiaj wpłynęło 10 zł od[B] Obraczus[/B] :loveu: Heniuś ma na koncie[B] 560 zł [/B]:)[/QUOTE]

Oj ale chyba to nie przelew ode mnie :)
Ja wysyłałam 12.11 - 20zł. Teraz nic nie wysyłałam :)

Jesli sa tutaj osoby z ŁÓDZI - bardzo proszę o pomoc. Zagineła sunia mix jamnika....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy[/URL]!!!!!

Posted

[quote name='obraczus87']Oj ale chyba to nie przelew ode mnie :)
Ja wysyłałam 12.11 - 20zł. Teraz nic nie wysyłałam :)

Jesli sa tutaj osoby z ŁÓDZI - bardzo proszę o pomoc. Zagineła sunia mix jamnika....
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-Łódź-POMOCY-zaginęła-Becia-w-typie-jamnika-idą-mrozy[/URL]!!!!![/QUOTE]
Zaraz sprawdzę :)

No tak, oczywiście. To Ocelot wpłaciła :loveu: Przepraszam cioteczki, ale obie macie nicki na O i mi się pomieszało :oops: Kwota się zgadza, tylko nick poprawiam :)

Posted

[quote name='handzia']To raczej nie ode mnie :) Ja robiłam szaliki w zimie, ale rękawiczek nie ;)[/QUOTE]

Hm to teraz juz sama nie wiem ;)

[quote name='Ingrid44']Nie bede owijac w bawelne ale ucieszyla mnie wiadomosc ze Tesciowa sie zwinela na pol roku :) :) :)
Napewno P. Beata tez sie cieszy :)[/QUOTE]

Tez sie ciesze, ze p. Beata odetchnie i moze sie sytuacja permanentnie poprawi dla p. Beaty.., a jak dla p. Beaty to i dla pieskow :):):multi::multi::loveu::loveu:
Ja stale mysle, zeby Henia odwiedzic, moze pani Beata to czyta i sie zgodzi ;)