Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Szarotko Stan konta Heńka na tą chwilę to [B]197,02 [/B]. Zaraz zajrzę na konto, czy coś wpłynęło.

Jeszcze nie wpłynęło.[/QUOTE]

Ja dopiero moge nastepny raz wplcic w styczniu. Czyli jak dojdzie moje 100 i Ingrid 100 to bedzie prawie 400 zl. moze ktos wplaci chociaz 5 zl., zeby bylo cale!!!

Posted (edited)

[quote name='Szarotka']Ja dopiero moge nastepny raz wplcic w styczniu. Czyli jak dojdzie moje 100 i Ingrid 100 to bedzie prawie 400 zl. moze ktos wplaci chociaz 5 zl., zeby bylo cale!!![/QUOTE]
Ja zaokrąglę od siebie ;)

Ps. Szarotko, Twoja stówka już jest :multi:
[B]Więc Heniuś ma już 297,02 zł :)[/B] [B]Po zaokrągleniu ma 300 :)[/B]

Edited by handzia
Posted

[quote name='handzia']Ja zaokrąglę od siebie ;)

Ps. Szarotko, Twoja stówka już jest :multi:
[B]Więc Heniuś ma już 297,02 zł :)[/B][/QUOTE]

To sie ciesze :):) nastepne pieniadze dopiero w styczniu, bo dopiero wtedy bede miala doplyw gotowki na polskim koncie.

Posted

[quote name='Ingrid44']Kochani, prosze codziennie [B]klikać [/B]na Majka? :smile: [URL]http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie[/URL] Może uda się uzbierać na ten bilbord i biedak znajdzie DS .[/QUOTE]

Bedę codziennie klikać:)

Posted

[quote name='Ingrid44']Kochani, prosze codziennie [B]klikać [/B]na Majka? :smile: [URL]http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie[/URL] Może uda się uzbierać na ten bilbord i biedak znajdzie DS .[/QUOTE]

Ogolnie nie bardzo rozumiem jaki to ma sens?? tzn. kliknelam, ale dlaczego? co im tzn.pomyslodwacom to daje ??

Posted

wpłaciłam na Henia 80 zł, bo miałam deklarację 40 zł miesięcznie, więc teraz skoro zostaje w DS, to jednorazowo posłałam jakby za dwa miesiące - niech idzie na budę i lepsze papu.

Posted

[quote name='Akrum']wpłaciłam na Henia 80 zł, bo miałam deklarację 40 zł miesięcznie, więc teraz skoro zostaje w DS, to jednorazowo posłałam jakby za dwa miesiące - niech idzie na budę i lepsze papu.[/QUOTE]
80 zł od Ciebie właśnie wpłynęło :) [B]Heniutek ma już 410 zł :)[/B]