Akrum Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 eh... ja się załamie, jak nie przywrócą wszystkiego z powrotem. tyle powklejanych zdjęć, tyle postów rozliczeniowych, tyle wpisów... :angryy: Quote
andegawenka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Akrum']eh... ja się załamie, jak nie przywrócą wszystkiego z powrotem. tyle powklejanych zdjęć, tyle postów rozliczeniowych, tyle wpisów... :angryy:[/QUOTE] i bazarków, niektóre poznikały zupełnie.. Quote
Szarotka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 [quote name='andegawenka']i bazarków, niektóre poznikały zupełnie..[/QUOTE] Pewnie nie zrobila kopi na serwerze i maja za swoje, a raczej my mamy. Quote
funia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='andegawenka']Heniuś....okropnie smutno bez ciebie[/QUOTE] to prawda .... Niestety z czasem jest jak jest ....Prawie go nie mam ,ale stanę na głowie niedługo i podjedziemy .Chociaż podczas takich ,,nalotów ,,mam wrażenie ze Pani Beatka jest skrepowana . Ale czuwać trzeba bo wiecie .ze domek jakby nie liczyć Beatki to dogomaniacki nie jest ... Quote
andegawenka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nie patrz na mnie Funiu, muszę sobie czasem zajrzeć do Henia. Quote
funia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='andegawenka']Nie patrz na mnie Funiu, muszę sobie czasem zajrzeć do Henia.[/QUOTE] Ależ dlaczego z przyjemnością popatrzę ;) Quote
Szarotka Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='funia']Ależ dlaczego z przyjemnością popatrzę ;)[/QUOTE] A ja bym na Henia tez chetnie popatrzyla, bo Andegawenke to widzialam niedawno na skype :):) Quote
andegawenka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Szarotka']A ja bym na Henia tez chetnie popatrzyla, bo Andegawenke to widzialam niedawno na skype :):)[/QUOTE] Zostałam zmolestowana do właczenia kamery:placz:....okropnie ta technika poszła na przód.:shake:;) Funiu, nie masz jakiegoś "nagłego interesu" w okolicy Henia:knuje::siara: Quote
Szarotka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Heniu w sumie to nie wiedzialam, ze tak szybko wroce. Quote
handzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Pojedziemy już niebawem, niech funia tylko znajdzie chwilkę :) Quote
andegawenka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='handzia']Pojedziemy już niebawem, niech funia tylko znajdzie chwilkę :)[/QUOTE] to czekamy na wolną chwilke Funi:) Quote
Szarotka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='andegawenka']to czekamy na wolną chwilke Funi:)[/QUOTE] Chetnie bym tez pojechala, ale narazie nie moge sie ruszyc, bo nie moge zostawic Mamy samej i do tego mam dlugi do spacenia, bo Mama nie placila rachunkow.......... Quote
andegawenka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Bank sam może regulować rachunki, jeśli mama ma konto..... Quote
Szarotka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='andegawenka']Bank sam może regulować rachunki, jeśli mama ma konto.....[/QUOTE] Rachunki byly za duze i Mama nie miala dosyc pieniedzy z emerytury. Quote
Ingrid44 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Czy cioteczki cos przemysiwuja o wizycie u Henia ? :) Quote
handzia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Tak, oczywiście, nie zapominamy o Heniu. Jedziemy do niego w piątek :) Zawieziemy mu obróżkę przeciwkleszczową w prezencie za resztę pieniędzy, oczywiście jeśli cioteczki się zgodzą ;) Quote
Ingrid44 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Bardzo sie ciesze ze jedziecie odwiedzic Henia. Prosze porobcie troche fotek. Napewno wszyscy chcieliby zobaczyc jak on teraz wyglada :) Quote
andegawenka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='Ingrid44']Bardzo sie ciesze ze jedziecie odwiedzic Henia. Prosze porobcie troche fotek. Napewno wszyscy chcieliby zobaczyc jak on teraz wyglada :)[/QUOTE] "chcieliby" w skali od 1 do 10 to u nas wychodzi 15;) no i to białe coś może zeżarło juz nam Henia:roll: Quote
Recommended Posts