Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']eh... ja się załamie, jak nie przywrócą wszystkiego z powrotem.
tyle powklejanych zdjęć, tyle postów rozliczeniowych, tyle wpisów... :angryy:[/QUOTE]

i bazarków, niektóre poznikały zupełnie..

Posted

[quote name='andegawenka']Heniuś....okropnie smutno bez ciebie[/QUOTE]
to prawda ....
Niestety z czasem jest jak jest ....Prawie go nie mam ,ale stanę na głowie niedługo i podjedziemy .Chociaż podczas takich ,,nalotów ,,mam wrażenie ze Pani Beatka jest skrepowana .

Ale czuwać trzeba bo wiecie .ze domek jakby nie liczyć Beatki to dogomaniacki nie jest ...

Posted

[quote name='funia']Ależ dlaczego z przyjemnością popatrzę ;)[/QUOTE]
A ja bym na Henia tez chetnie popatrzyla, bo Andegawenke to widzialam niedawno na skype :):)

Posted

[quote name='Szarotka']A ja bym na Henia tez chetnie popatrzyla, bo Andegawenke to widzialam niedawno na skype :):)[/QUOTE]

Zostałam zmolestowana do właczenia kamery:placz:....okropnie ta technika poszła na przód.:shake:;)

Funiu, nie masz jakiegoś "nagłego interesu" w okolicy Henia:knuje::siara:

Posted

[quote name='andegawenka']to czekamy na wolną chwilke Funi:)[/QUOTE]

Chetnie bym tez pojechala, ale narazie nie moge sie ruszyc, bo nie moge zostawic Mamy samej i do tego mam dlugi do spacenia, bo Mama nie placila rachunkow..........

Posted

[quote name='andegawenka']Bank sam może regulować rachunki, jeśli mama ma konto.....[/QUOTE]
Rachunki byly za duze i Mama nie miala dosyc pieniedzy z emerytury.

Posted

Tak, oczywiście, nie zapominamy o Heniu. Jedziemy do niego w piątek :) Zawieziemy mu obróżkę przeciwkleszczową w prezencie za resztę pieniędzy, oczywiście jeśli cioteczki się zgodzą ;)

Posted

[quote name='Ingrid44']Bardzo sie ciesze ze jedziecie odwiedzic Henia. Prosze porobcie troche fotek. Napewno wszyscy chcieliby zobaczyc jak on teraz wyglada :)[/QUOTE]

"chcieliby" w skali od 1 do 10 to u nas wychodzi 15;)
no i to białe coś może zeżarło juz nam Henia:roll: