Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!:
[B]WAŻNE!!! [/B]Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

Posted

Cioteczki, na koncie Henia zostało 151,02 zł. Może zechcecie przekazać to na inne psiaki? Może jest gdzieś jakiś biedaczek, który by z nich skorzystał? Bo tak to leżą zamrożone na koncie...Czy chciałybyście, żebyśmy odwiedziły Heniutka na wiosnę, wtedy trzeba by było zostawić jakąś część na paliwo.

Posted

[quote name='funia']Wyślę smsa z zapytaniem co u naszego kochanego Henia .Jak patrze na jego dawny boks to łza się w oku kręci ....[/QUOTE]

i co? biały potwór zjadł naszego Heniutka?:placz:

[url]http://img861.imageshack.us/img861/8441/pc094532.jpg[/url]

Posted

[quote name='handzia']Cioteczki, na koncie Henia zostało 151,02 zł. Może zechcecie przekazać to na inne psiaki? Może jest gdzieś jakiś biedaczek, który by z nich skorzystał? Bo tak to leżą zamrożone na koncie...Czy chciałybyście, żebyśmy odwiedziły Heniutka na wiosnę, wtedy trzeba by było zostawić jakąś część na paliwo.[/QUOTE]

Tak, odwieźcie go Ciotki koniecznie jeszcze raz.

Posted

[quote name='andegawenka']i co? biały potwór zjadł naszego Heniutka?:placz:

[url]http://img861.imageshack.us/img861/8441/pc094532.jpg[/url][/QUOTE]

Widac, ze mu sie Heniowy plaszczyk podoba.

Posted

Jak Henio sobie daje rade z szczeniaczkiem??

A tak wogole to adoptowalam kota z rescue i ta mala siedzi pod lozkiem i nie chce wyjsc.
Jestem ciekawa jak dlugo tak moze posiedziec ??

Posted

długo uwierz....Ja mam kotkę z wypadku ulicznego ...JUż tydzień sidzi w jdnym miejscu(pomimo złąmania lepiej sie juz czuje,ale woli siedzieć w jednym miejscu )

Posted

[quote name='Szarotka']Jak Henio sobie daje rade z szczeniaczkiem??[/QUOTE]

Też o tym myślę.

[QUOTE]A tak wogole to adoptowalam kota z rescue i ta mala siedzi pod lozkiem i nie chce wyjsc.
Jestem ciekawa jak dlugo tak moze posiedziec ??[/QUOTE]

A ile już tak siedzi Szarotko ?

Posted

A nie za dlugo, bo dwa dni, ale martwilam sie, ze nie je (co sie okazalo nieprawda). No i pani z rescue przywiozla jej do towarzystwa kotka, ktorego kotka, dla ktorego byla mamka, zeby sie lepiej poczula, tak, ze teraz ma dwa koty pod futonem ;);) Maly jest odwazniejszy, ale tez sie troche boi. Moj kot dostaje kuku i stale tam lata, bo, mam nadzieje, chce sie zaprzyjaznic, ale one jego tez sie boja.

U nas jest - 17 C.

Posted

[quote name='Szarotka']A nie za dlugo, bo dwa dni, ale martwilam sie, ze nie je (co sie okazalo nieprawda). No i pani z rescue przywiozla jej do towarzystwa kotka, ktorego kotka, dla ktorego byla mamka, zeby sie lepiej poczula, tak, ze teraz ma dwa koty pod futonem ;);) Maly jest odwazniejszy, ale tez sie troche boi. Moj kot dostaje kuku i stale tam lata, bo, mam nadzieje, chce sie zaprzyjaznic, ale one jego tez sie boja.[/QUOTE]

Będzie dobrze. Nasz kot przy zmianie mieszkania potrafi dobę przesiedzieć w wersalce. To dla niego straszne przeżycie.

[QUOTE] U nas jest - 17 C.[/QUOTE]

U nas też dziś ostra zima.

Posted

Kicia dalej siedzi w futonie. Z tego co widze to nie lubi glaskania. Jej synek jak go wyciagne, to jest przyjacielski i sie dobrze czuje, ale jak mama sie chowa to on tez.