handzia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Cioteczki, ubranko nadaje się na innego psiaka, który jest u Funi, pieniądze 50 zł już odzyskałyśmy :) Teraz Funia wzięła w sklepie większe i w nast. tygodniu postaramy się pojechać odwiedzić Henia i zawieziemy mu ten kubrak :) Ubranko w sklepie jest trochę droższe, coś koło 70 zł. Quote
Szarotka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 No to sa jeszcze pieniadze na koncie Henia. Mam nadzieje, ze zrobicie sporo zdjec. :):) Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nie zapomnijcie, aparatu i naładujcie baterie....koniecznie:loveu: Quote
Szarotka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='andegawenka']Nie zapomnijcie, aparatu i naładujcie baterie....koniecznie:loveu:[/QUOTE] Widze, ze pilnie pracujesz :):) tak jak ja :):) Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Szarotka']Widze, ze pilnie pracujesz :):) tak jak ja :):)[/QUOTE] U mnie juz od godziny weekend;) i to jest bardzo miła i długo wyczekiwana pora a w niedzielę, tak koło południa mam już serdecznie dość tego weekendu:lol: Quote
Szarotka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 No tak roznica czasu. Jak tam Ci sie mieszka w nowym mieszkaniu ?? Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Szarotka']No tak roznica czasu. Jak tam Ci sie mieszka w nowym mieszkaniu ??[/QUOTE] A dzięki że pamietasz ....właśnie wszyscy zastanawiamy się dlaczego tak jakoś zbyt łatwo oderwałam się od korzeni....w końcu tam mieszkałam od 1978 roku.... no i doszliśmy do wniosku że za dużo w tym roku tam przeszłam. Czy jest mi tu dobrze? chyba jeszcze nie wiem....fakt po obu stronach mieszkania mam panoramę na cały Lublin, szczególnie w nocy robi wrażenie. Mam nadzieję że syn na nastepną wizyte przywiezie aparat to pokaże co oglądam bo z mojego nic nie widać a w nocy to tylko jasne zygzaki wychodzą. Quote
funia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 wysłałam prosbe do Pani Beatki o wymiary Henia i czekam na zawrotnego smsa jak przyjdzie to porównam wymiary i jeśli bedą pasowały kupie u nas w Zoologiku .Koszt z rabatem ma wyjsc koło 77 zł .Pierwotna cena to 84 zł . Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj Heniu, zostań lepiej na tym ganku [IMG]http://www.picturesanimations.com/w/weather/555.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Pozdrowienia dla Henia i czekamy na zdjecia Henia i widoku z okien Andegawenki :):) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Henia i czekamy na zdjecia Henia i widoku z okien Andegawenki :):)[/QUOTE] Na Henia tak, bardzo czekamy, ale kiedy te moje dzieci przyjada? bardzo daleka przyszłość .....to najmłodsze ma zaledwie 3 i pół miesiąca.. Quote
Szarotka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Moje dzieci przyjada w nastepny weekend i to do tego z psem, a raczej sunia, ktora jest z rescue agencji. Jest mala i mloda, zobaczymy jak sie dogada z Maya i Mingiem :):) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Szarotka']Moje dzieci przyjada w nastepny weekend i to do tego z psem, a raczej sunia, ktora jest z rescue agencji. Jest mala i mloda, zobaczymy jak sie dogada z Maya i Mingiem :):)[/QUOTE] Namawiałam ich na drugiego psa i chyba coś pomylili bo wyszło drugie dziecko:p Quote
Szarotka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='andegawenka']Namawiałam ich na drugiego psa i chyba coś pomylili bo wyszło drugie dziecko:p[/QUOTE] Moje zamiast dziecka zafundowali sobie psa :):) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Szarotka']Moje zamiast dziecka zafundowali sobie psa :):)[/QUOTE] Przynajmniej pies nie pyskuje...bo to starsze już mnie próbuje przegadać;) Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nie jest to do końca to co chciałam pokazać, aparat te z już swoje lata ma.. :lol:[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1063/2ca494dda30cc629med.jpg[/IMG][/URL] [U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/1260/25a11493a9f4484cmed.jpg[/IMG][/URL] [/U] Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 W tle widać bardzo wyrażnie zamek i wieżę Ratusza a tutaj nic nie widac...bardzo oddala Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 wow, widok niesamowity, aczkolwiek ja się ciesze, że mieszkam w małym mieści - mniejszy ruch, większy spokój... a najlepiej bym się czuła, gdybym jeszcze się na wieś przeprowadziła - i miała sad, a w sadzie dużą ławkę pod drzewem, gdzie mogłabym siadać i patrzeć jak moje psiaki szczęśliwie się bawią :) Quote
Szarotka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Akrum']wow, widok niesamowity, aczkolwiek ja się ciesze, że mieszkam w małym mieści - mniejszy ruch, większy spokój... a najlepiej bym się czuła, gdybym jeszcze się na wieś przeprowadziła - i miała sad, a w sadzie dużą ławkę pod drzewem, gdzie mogłabym siadać i patrzeć jak moje psiaki szczęśliwie się bawią :)[/QUOTE] Widok bardzo ladny. Spraw sobie lornetke a bedziesz widziala jeszcze wiecej :):) Ja co prawda glosuje za mieszkaniem na wsi tak jak Akrum :):) Quote
handzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak, widok imponujący :) Ale dla mnie marzeniem też jest mieszkać na wsi, gdzie miałabym szczęście posiadać więcej psiaków niż tylko dwa :shake:. Mieszkając w blokowisku ciągle jestem narażona na złośliwe docinki sąsiadów, którzy nie są za nic w stanie pojąć jak "tym psiarzom chce się tak chodzić z tymi srającymi pod balkonami psami" Przepraszam za wyrażenie, ale niedawno pani sąsiadka tak za mną krzyczała, choć zawsze sprzątam po moich suniach... Nie mają tego szczęścia czerpać wielkiej radości z posiadania psa, współczuję im :evil_lol:. Marzę sobie o spokojnym życiu na wsi, gdzie nie będę musiała ciągle stresować się, i żyć spokojnie z moimi psiakami, no i Tz-em oczywiście, bo mi tu zagląda i się obrazi zaraz ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts