Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, ubranko nadaje się na innego psiaka, który jest u Funi, pieniądze 50 zł już odzyskałyśmy :) Teraz Funia wzięła w sklepie większe i w nast. tygodniu postaramy się pojechać odwiedzić Henia i zawieziemy mu ten kubrak :) Ubranko w sklepie jest trochę droższe, coś koło 70 zł.

Posted

[quote name='Szarotka']Widze, ze pilnie pracujesz :):) tak jak ja :):)[/QUOTE]

U mnie juz od godziny weekend;) i to jest bardzo miła i długo wyczekiwana pora a w niedzielę, tak koło południa mam już serdecznie dość tego weekendu:lol:

Posted

[quote name='Szarotka']No tak roznica czasu. Jak tam Ci sie mieszka w nowym mieszkaniu ??[/QUOTE]

A dzięki że pamietasz ....właśnie wszyscy zastanawiamy się dlaczego tak jakoś zbyt łatwo oderwałam się od korzeni....w końcu tam mieszkałam od 1978 roku....
no i doszliśmy do wniosku że za dużo w tym roku tam przeszłam. Czy jest mi tu dobrze? chyba jeszcze nie wiem....fakt po obu stronach mieszkania mam panoramę na cały Lublin, szczególnie w nocy robi wrażenie. Mam nadzieję że syn na nastepną wizyte przywiezie aparat to pokaże co oglądam bo z mojego nic nie widać a w nocy to tylko jasne zygzaki wychodzą.

Posted

wysłałam prosbe do Pani Beatki o wymiary Henia i czekam na zawrotnego smsa jak przyjdzie to porównam wymiary i jeśli bedą pasowały kupie u nas w Zoologiku .Koszt z rabatem ma wyjsc koło 77 zł .Pierwotna cena to 84 zł .

Posted

[quote name='Szarotka']Pozdrowienia dla Henia i czekamy na zdjecia Henia i widoku z okien Andegawenki :):)[/QUOTE]

Na Henia tak, bardzo czekamy, ale kiedy te moje dzieci przyjada? bardzo daleka przyszłość .....to najmłodsze ma zaledwie 3 i pół miesiąca..

Posted

Moje dzieci przyjada w nastepny weekend i to do tego z psem, a raczej sunia, ktora jest z rescue agencji. Jest mala i mloda, zobaczymy jak sie dogada z Maya i Mingiem :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Moje dzieci przyjada w nastepny weekend i to do tego z psem, a raczej sunia, ktora jest z rescue agencji. Jest mala i mloda, zobaczymy jak sie dogada z Maya i Mingiem :):)[/QUOTE]

Namawiałam ich na drugiego psa i chyba coś pomylili bo wyszło drugie dziecko:p

Posted

Nie jest to do końca to co chciałam pokazać, aparat te z już swoje lata ma..
:lol:[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/1063/2ca494dda30cc629med.jpg[/IMG][/URL]
[U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/1260/25a11493a9f4484cmed.jpg[/IMG][/URL]

[/U]

Posted

wow, widok niesamowity, aczkolwiek ja się ciesze, że mieszkam w małym mieści - mniejszy ruch, większy spokój...
a najlepiej bym się czuła, gdybym jeszcze się na wieś przeprowadziła - i miała sad, a w sadzie dużą ławkę pod drzewem, gdzie mogłabym siadać i patrzeć jak moje psiaki szczęśliwie się bawią :)

Posted

[quote name='Akrum']wow, widok niesamowity, aczkolwiek ja się ciesze, że mieszkam w małym mieści - mniejszy ruch, większy spokój...
a najlepiej bym się czuła, gdybym jeszcze się na wieś przeprowadziła - i miała sad, a w sadzie dużą ławkę pod drzewem, gdzie mogłabym siadać i patrzeć jak moje psiaki szczęśliwie się bawią :)[/QUOTE]

Widok bardzo ladny. Spraw sobie lornetke a bedziesz widziala jeszcze wiecej :):)
Ja co prawda glosuje za mieszkaniem na wsi tak jak Akrum :):)

Posted

Tak, widok imponujący :) Ale dla mnie marzeniem też jest mieszkać na wsi, gdzie miałabym szczęście posiadać więcej psiaków niż tylko dwa :shake:. Mieszkając w blokowisku ciągle jestem narażona na złośliwe docinki sąsiadów, którzy nie są za nic w stanie pojąć jak "tym psiarzom chce się tak chodzić z tymi srającymi pod balkonami psami" Przepraszam za wyrażenie, ale niedawno pani sąsiadka tak za mną krzyczała, choć zawsze sprzątam po moich suniach...
Nie mają tego szczęścia czerpać wielkiej radości z posiadania psa, współczuję im :evil_lol:.
Marzę sobie o spokojnym życiu na wsi, gdzie nie będę musiała ciągle stresować się, i żyć spokojnie z moimi psiakami, no i Tz-em oczywiście, bo mi tu zagląda i się obrazi zaraz ;) :evil_lol: