Szarotka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='Marinka']Ale strasznie smutna :([/QUOTE] No tak .................... Quote
andegawenka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Henio też był takim bidulem kiedyś....a teraz kłusuje po podwórku.... Quote
handzia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Przelałam pieniążki za paski do budy Henia. Paski 25 zł plus 14,48 przesyłka. Razem [B]39,48 zł.[/B] Na koncie Henia jest aktualnie [B]247,02 zł[/B] Quote
Szarotka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [quote name='handzia']Przelałam pieniążki za paski do budy Henia. Paski 25 zł plus 14,48 przesyłka. Razem [B]39,48 zł.[/B] Na koncie Henia jest aktualnie [B]247,02 zł[/B][/QUOTE] To co trzymamy dalej ?? Quote
barb Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Szarotka']To co trzymamy dalej ??[/QUOTE] Dziewczyny potrzymajcie jeszcze do nastepnej wizyty... Bo była przecież planowana jeszcze jedna. Quote
majku33krakow Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 a odwiedzicie jeszcze raz Henia,jak się czuje w ds i paski do budy pani dać? Quote
funia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 trzymajmy bo ja chcę zobaczyc jak bedzie w zimie dopiero wtedy odpuszczę . Quote
funia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 trzymajmy bo ja chcę zobaczyc jak bedzie w zimie dopiero wtedy odpuszczę . Quote
majku33krakow Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='funia']trzymajmy bo ja chcę zobaczyc jak bedzie w zimie dopiero wtedy odpuszczę .[/QUOTE] funia super,i oto mi chodziło. Quote
Ingrid44 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='funia']trzymajmy bo ja chcę zobaczyc jak bedzie w zimie dopiero wtedy odpuszczę .[/QUOTE] Popieram :) Quote
NusiaiJa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ja również ciesze się że trzymacie ręke na pulsie i Heniuś jest bezpieczny.Czasem trzeba dmuchać i na zimne.Te wszystkie uwagi i wątpliwości które pojawiaja sie na watku/ach , wynikaja jedynie z troski o nasze adoptowane psiaki, bo każdej z nas zależy aby mieszkały w " godnych " warunkach ( i wcale nie mam na myśli poduchy ) Dla Henia jakby co mam kasę z bazarku. Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 tak tak, trzymajmy jeszcze na w razie co tfutfu pieniążki dla Henia, choć ja jestem dobrych myśli :) Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Oj, to będzie najdłużej odwiedzany wątek;):) Quote
funia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia ....... [B]żartuje ![/B]!!!!!!!Chce oddać albo wymienic kubrak bo Heniek przytyłi jest za mały wszedzie ....Tylko na długość jest dobry... Co robić .Czy TAks mogłąby troszkę go przerobić ? Pod szyją za ciasny też... Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana ..... Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Funiu, serce mi w poprzek stanęło tylko nie zdażyłam ustalić czy z radości czy ze smutku:evil_lol: że oddaje;) I Heniek bedzie leciał przez wieś do szkoły w kubraku?, wyśmieją ją... Quote
funia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Coś TY ...Ona jest postepowa i ją to grzeje .....Nie przejmuje się tym ...Z reszta kubrak jest ciemny i nie rzucA się w oczy .Heniek przytył ...I w barach pęka w szwach Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No i wyglada na taką, pewnie dlatego miałyśmy nadzieję że niuniek jednak trafi na kanapkę do domku...może z czasem ...nie tracę nadziei...;) Ile to człowiek sobie w zyciu postanawiał i guzik z tego wyszło:loveu: Quote
Szarotka Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 [quote name='funia']Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia ....... [B]żartuje ![/B]!!!!!!!Chce oddać albo wymienic kubrak bo Heniek przytyłi jest za mały wszedzie ....Tylko na długość jest dobry... Co robić .Czy TAks mogłąby troszkę go przerobić ? Pod szyją za ciasny też... Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana .....[/QUOTE] To teraz by trzeba, zeby pani Henia dobrze wymierzyla, mam nadzieje, ze Taks moze jakos kubrak po sztukowac. Quote
Akrum Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='funia']Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia ....... [B]żartuje ![/B]!!!!!!!Chce oddać albo wymienic kubrak bo Heniek przytyłi jest za mały wszedzie ....Tylko na długość jest dobry... Co robić .Czy TAks mogłąby troszkę go przerobić ? Pod szyją za ciasny też... Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana .....[/QUOTE] o matko kochana - kobietko, nie stresuj nas tak :) dobrze, że pogrubiłaś to słowo "żartuje" bo inaczej zawału bym dostała :) Heniek przytył?? hurrra - jak się cieszę :) i Pani kubrak Heniowi mierzyła i zadowolona i bedzie w nim chodził - jak się cieszę :) Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja tez o malo zawalu nie dostalam. Funiu, prosze nie straszyc ciotek bo wszystkie przejdziemy za TM i kto bedzie watek odwiedzal:cool3::lol::cool3: Nasz Heniutek nabiera wagi na zime:lol: Mam nadzieje ze jakos mozna ten kubraczek przerobic alo oddac dla innego bardzo potrzebujacego pieska a Heniowi kupic nowy i z zapasem na dodatkowy tluszczyk :lol: Quote
funia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Szarotka']To teraz by trzeba, zeby pani Henia dobrze wymierzyla, mam nadzieje, ze Taks moze jakos kubrak po sztukowac.[/QUOTE] proszę o adres na który Pani ma odeslac kubrak ,albo sprzedajmy go na bazarku i kupmy nowy . Quote
Szarotka Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='funia']proszę o adres na który Pani ma odeslac kubrak ,albo sprzedajmy go na bazarku i kupmy nowy .[/QUOTE] No tak, przed odeslaniem, trzeba ustalic z Taks, ze kubrak poprawi, bo jak nie to nie ma co odsylac. Quote
funia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 No to czekam na info i podam dalej do Henia decyzje gdzie ma byc odesłany . Quote
Akrum Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 oj Heniek, cieszę się że przytyłeś na zimę, będzie ci chłopaku jeszcze cieplej :):):) Quote
Szarotka Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='funia']No to czekam na info i podam dalej do Henia decyzje gdzie ma byc odesłany .[/QUOTE] Czyli ja mam negocjowac Taks w sprawie kubraka ?? Napisze do Niej pw.ale dalej potrzebuje prawidlowe wymiary Henia. Funiu czy cos wiesz jak tam sie Heniu miewa, gdzie spi itp??? Quote
Recommended Posts