Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']Przelałam pieniążki za paski do budy Henia. Paski 25 zł plus 14,48 przesyłka. Razem [B]39,48 zł.[/B]
Na koncie Henia jest aktualnie [B]247,02 zł[/B][/QUOTE]

To co trzymamy dalej ??

Posted

[quote name='Szarotka']To co trzymamy dalej ??[/QUOTE]

Dziewczyny potrzymajcie jeszcze do nastepnej wizyty... Bo była przecież planowana jeszcze jedna.

Posted

Ja również ciesze się że trzymacie ręke na pulsie i Heniuś jest bezpieczny.Czasem trzeba dmuchać i na zimne.Te wszystkie uwagi i wątpliwości które pojawiaja sie na watku/ach , wynikaja jedynie z troski o nasze adoptowane psiaki, bo każdej z nas zależy aby mieszkały w " godnych " warunkach ( i wcale nie mam na myśli poduchy )
Dla Henia jakby co mam kasę z bazarku.

Posted

Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia .......
[B]żartuje ![/B]!!!!!!!Chce oddać albo wymienic kubrak bo Heniek przytyłi jest za mały wszedzie ....Tylko na długość jest dobry...
Co robić .Czy TAks mogłąby troszkę go przerobić ? Pod szyją za ciasny też...
Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana .....

Posted

Coś TY ...Ona jest postepowa i ją to grzeje .....Nie przejmuje się tym ...Z reszta kubrak jest ciemny i nie rzucA się w oczy .Heniek przytył ...I w barach pęka w szwach

Posted

No i wyglada na taką, pewnie dlatego miałyśmy nadzieję że niuniek jednak trafi na kanapkę do domku...może z czasem ...nie tracę nadziei...;)

Ile to człowiek sobie w zyciu postanawiał i guzik z tego wyszło:loveu:

Posted

[quote name='funia']Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia .......
[B]żartuje ![/B]!!!!!!!Chce oddać albo wymienic kubrak bo Heniek przytyłi jest za mały wszedzie ....Tylko na długość jest dobry...
Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana .....[/QUOTE]

To teraz by trzeba, zeby pani Henia dobrze wymierzyla, mam nadzieje, ze Taks moze jakos kubrak po sztukowac.

Posted

[quote name='funia']Dzwoniła Pani Beata ....Chce oddać Henia .......
Dzisiaj Heniek jadł Kaczkę bo była właśnie zabijana .....[/QUOTE]
o matko kochana - kobietko, nie stresuj nas tak :)
dobrze, że pogrubiłaś to słowo "żartuje" bo inaczej zawału bym dostała :)
Heniek przytył?? hurrra - jak się cieszę :) i Pani kubrak Heniowi mierzyła i zadowolona i bedzie w nim chodził - jak się cieszę :)

Posted

Ja tez o malo zawalu nie dostalam. Funiu, prosze nie straszyc ciotek bo wszystkie przejdziemy za TM i kto bedzie watek odwiedzal:cool3::lol::cool3:

Nasz Heniutek nabiera wagi na zime:lol: Mam nadzieje ze jakos mozna ten kubraczek przerobic alo oddac dla innego bardzo potrzebujacego pieska a Heniowi kupic nowy i z zapasem na dodatkowy tluszczyk :lol:

Posted

[quote name='Szarotka']To teraz by trzeba, zeby pani Henia dobrze wymierzyla, mam nadzieje, ze Taks moze jakos kubrak po sztukowac.[/QUOTE]

proszę o adres na który Pani ma odeslac kubrak ,albo sprzedajmy go na bazarku i kupmy nowy .

Posted

[quote name='funia']proszę o adres na który Pani ma odeslac kubrak ,albo sprzedajmy go na bazarku i kupmy nowy .[/QUOTE]
No tak, przed odeslaniem, trzeba ustalic z Taks, ze kubrak poprawi, bo jak nie to nie ma co odsylac.

Posted

[quote name='funia']No to czekam na info i podam dalej do Henia decyzje gdzie ma byc odesłany .[/QUOTE]
Czyli ja mam negocjowac Taks w sprawie kubraka ?? Napisze do Niej pw.ale dalej potrzebuje prawidlowe wymiary Henia.
Funiu czy cos wiesz jak tam sie Heniu miewa, gdzie spi itp???