Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz Szarotko? Mnie tez opadly rece bo raz, ze przeinaczasz sens PW jak uczniak nie rozumiejacy tresci czytanej ksiazki :shake: a dwa,ze dalej drazysz temat jak skrzywdzone dziecie.
Jest sprawa oczywista ze te pieniadze powinny wrocic do psow, ale codziennym gledzeniem na dogo od 20 wrzesnia nic nie zalatwisz.
Po doroslej osobie wypadaloby raczej spodziewac sie nawiazania kontaktu z rodzina i przedstawienia zaistnialej sytuacji.Byc moze ze z ich strony nie bedzie problemow ale Ty wolisz dalej ciagnac temat na forum, poza ich plecami a wlasciwie poza ich wiedza o tym problemie.
Tlumaczysz sie,ze nie znasz ludzi i wolalabys zeby zajal sie tym ktos inny, ale to Ty dysponujesz dowodem wplaty i to Ty najlepiej wyjasnisz, w jaki sposob i dlaczego pieniadze trafialy do Zuzki.
Tak sobie mysle,ze moze za jakis czas rodzina zajrzy na watki Zuzki i poczyta te Twoje posty.Milo im nie bedzie :shake:
No i na koniec przepraszam wszystkich za rzekome okreslenie "niedelikatnosc" w stosunku do Szarotki.Tak to juz bywa, gdy odbiorca nie do konca przekazuje rzeczywista tresc otrzymanej wiadomosci.

Posted

Wybaczcie że sie wtracam,pewnie nikt nie weźmie pod uwagę tego co napiszę, śledzę ten wątek i martwie się o Henia , ci ludzie co chca go adoptować okreslili jakie maja wymagania wobec psa ?Tak bez sprawdzenia domku chcecie go oddać ??????? Bo co ?, bo pierwszy lepszy domek sie trafił ?????
A jak nie wypali, kto na tym najbardziej ucierpi ??? Ech....

Posted

[quote name='dusje']Wiesz Szarotko? Mnie tez opadly rece bo raz, ze przeinaczasz sens PW jak uczniak nie rozumiejacy tresci czytanej ksiazki :shake: a dwa,ze dalej drazysz temat jak skrzywdzone dziecie.
Jest sprawa oczywista ze te pieniadze powinny wrocic do psow, ale codziennym gledzeniem na dogo od 20 wrzesnia nic nie zalatwisz.
Po doroslej osobie wypadaloby raczej spodziewac sie nawiazania kontaktu z rodzina i przedstawienia zaistnialej sytuacji.Byc moze ze z ich strony nie bedzie problemow ale Ty wolisz dalej ciagnac temat na forum, poza ich plecami a wlasciwie poza ich wiedza o tym problemie.
Tlumaczysz sie,ze nie znasz ludzi i wolalabys zeby zajal sie tym ktos inny, ale to Ty dysponujesz dowodem wplaty i to Ty najlepiej wyjasnisz, w jaki sposob i dlaczego pieniadze trafialy do Zuzki.
Tak sobie mysle,ze moze za jakis czas rodzina zajrzy na watki Zuzki i poczyta te Twoje posty.Milo im nie bedzie :shake:
No i na koniec przepraszam wszystkich za rzekome okreslenie "niedelikatnosc" w stosunku do Szarotki.Tak to juz bywa, gdy odbiorca nie do konca przekazuje rzeczywista tresc otrzymanej wiadomosci.[/QUOTE]

Pisalam pw. do ciotek z Lodzi, ktore znaly Rodzine Zuzki blizej niz ja, jedna dala mi telefon do Rodziny, a drugo powiedziala, ze jak sie uspokoi, to sie ktos tym zajmie. Wplaty dokonalam przez poczte, wiec na koncie powinno figurowac moje nazwisko i kwota. To ja zawiode te psy, ktore wplat nie dostaly, wiec jest latwo mnie doradzac co powinnam zrobic. Dowodu wplaty nie mam bo oczywiscie nie myslalam, ze sie cos takiego wydarzy. Pisalam na ten temat na watkach,ale ostatnio malo wchodze na dogo i nie pisze, bo wyglada na to, ze "strzepie gebe po proznicy, wiec szkoda pary, co bedzie to bedzie. W zwiazku z tym nie widze powodu, zeby ten temat kontynuowac i analizowac kazda moja wypowiedz. Mam prawo byc zniechecona z tego powodu.

[quote name='funia']Czy mam wydać Henia ,gdyby okazało się ,ze są ok ?Piszcie szybko bo już jadą[/QUOTE]

Funiu a ile razy ludzi robili dobre wrazenie przy spotkaniu a potem byla marmolada. Jak sie dowiemy, czy psy dobrze trafily ?? kto to sprawdzi............

Posted

[quote name='funia']Stoją i chcą brać !!!!!!!!!!!!!cO MAM ROBIĆ?????????????????? lUDZIE WYDAJĄ SIĘ BYĆ ok......[/QUOTE]

Funiu a jak stwierdzimy czy sa ok. Czy jest tam ktos kto moze zrobic wizyte i w razie czego ................
Gdzie oni sa ?????????kolo jakiego miasta?? I czy beda nam dawac zdjecia Henia i czy ktos bedzie mogl tam podjechac sprawdzic. Boje sie o Henia i Lune.

Posted

Szarotko, musisz nawiązać bezpośredni kontakt z Rodzina Zuzki, jesli tylko masz jakieś namiary.
Jestem pewna, że będziesz umiala przedstawic sprawę taktownie i delikatnie.
W końcu tu tez chodzi o psy - takie same jak Oczka i Kama. Wszyscy powinni to zrozumieć.

Posted

[quote name='funia']bUDA JEST DO CAŁKOWITEGO REMONTU ,ALE MÓWIĄ ZE JĄ ZROBIĄ....
poJADĘ ( ZWRÓCICIE ZA PALIWO ) ZA JAKIŚ CZAS I SPRAWDZĘ ,
gŁUPIO MI PISAC BO STOJĄ PRZED DOMEM ....[/QUOTE]

Państwo wydaja Ci sie na tyle godni zaufania, ze wydajesz jednak Henia ?

Posted

Cioteczko jak nie jesteŚ pewna , nie wydawaj psów.
Buda powinna już być, jak chcieli mieć psa. To chyba nieodpowiedzialne z ich strony.A Henio jak się zachowywał na ich widok ?

Posted

dziewczyny mam prośbę[B] wyedytujcie wszystkie wpisy ja też tak zrobię bo Pani bedzie pisała na dogo .[/B]
To dobrzy ludzie ,pojadę sprawdzę i zobaczymy .
Buda do remontu ,ale ma być w domu na razie .
Mają ją ocieplić i przygotować .Wiedza .ze przyjadę .Pózniej więcej

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja tez doloze na paliwo zeby tylko Funia pojechala zobaczyc jak sie pieski zaaklimatyzowaly .[/QUOTE]
Narazie pojechal sam Henio, mimo, ze Pani chcial wziac oba, ale Luna byla zbyt przerazona. Ja rowniez oferowalam Funi pieniadze na benzyne.

Posted

[quote name='Szarotka']Narazie pojechal sam Henio, mimo, ze Pani chcial wziac oba, ale Luna byla zbyt przerazona. Ja rowniez oferowalam Funi pieniadze na benzyne.[/QUOTE]

Henio ma coś jescze dostać z kasy od Reno1. Juz nie pamietam na ktorym wątku to czytalam, chyba u Kamy. Byłoby na benzynę. Ty Szarotko i tak jesteś na razie "do tyłu"

Posted

Cieszę się że Henio pojechał do domku, to dobry piesek i mam nadzieję ze mu się poszczęści. Myślę że październikowe wpłaty będzie można spokojnie przeznaczyć na paliwo do wizyty poadopcyjnej. Trzymam kciuki. Dziewczyny wiem że dużo działacie dla piesków, ale proszę nie kłóćcie się bo to odstrasza ludzi zaglądających na dogo i szukających psiaków do adopcji..

Posted

[quote name='barb']Henio ma coś jescze dostać z kasy od Reno1. Juz nie pamietam na ktorym wątku to czytalam, chyba u Kamy. Byłoby na benzynę. Ty Szarotko i tak jesteś na razie "do tyłu"[/QUOTE]

Jezeli Henio dostanie jakas zapomoge, to ja wplacajac deklaracje pazdziernikowe doplace troche pieskom za wrzesien, a jak nie to i tak uzbieramy dla Henia na wizyte poadaptacyjna.