Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Gdyby co to czy sa jakies inne dogomaniaczki z Legnicy ?? nie bardzo wiem jak je znalezc. Chodzi mi o osoby, ktore ktos zna z dogo lub osobiscie?[/QUOTE]

[url]http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=15&region=1[/url]

doczytałam trzy, ale może juz pisałyście do nich. Znam tylko Korę78 ale to Wałbrzych.

Posted

[quote name='Akrum']heh... to się zdublowałyśmy :)

Ketunia mi odpisała, że niestety ale na wizytę pójść nie będzie mogła, ale poprosi koleżankę, która jest z Jawora i kiedyś już przeprowadzała wizytę. I jeśli się zgodzi, to ketunia da mi odpowiedź co i jak.
W takim razie czekamy na wiadomość.

A tymczasem - Heniek, choć idziemy na spacer, pod górę wniesiemy ten ciężki wątek, razem damy radę :)[/QUOTE]

Dobrze ze cos sie ruszylo, moze jak koleznka z Jawora nie bedzie mogla to kogos poleci .
Ja znam duzo cioteczek ale z Wroclawia, Walbrzycha, Uciechowa a to jeszcze za daleko pod Legnice .

Posted

[quote name='Szarotka']Hm zeby sie odezwac do innych z mapy trzeba tam miec konto. Narazie Ketnia bedzie rozmawiac z kolezanka, ktora miejmy nadzieje, ze pojedzie.[/QUOTE]

rejestrujesz sie bez problemu, doradzaja zeby tak samo jak na dogo:-)

Posted

ketunia podała mi nr do koleżanki, która na wizytę może podjechać.
Tylko bym prosiła funie o nr telefonu do tego domku, żebym za jednym dzwonieniem mogła podać od razu wszystkie namiary na nowy domek.

funia - czy osoba wizytująca ma zwrócić na coś szczególną uwagę? czy nowy domek wie, że Heniek jest na specjalnej karmie? że mieszka póki co w kojcu i będzie musiał się nauczyć zachowywania czystości w domu?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']wizyty przedadopcyjnej... w tytule jest przedadaptacyjnej; myślałam przez moment że na jakieś szkolenie się H wybiera :)[/QUOTE]

Pomylka :):)

[quote name='andegawenka']Ja zrozumiałam że to już załatwione....Kamila się nie zgodziła?[/QUOTE]

W sumie to nie wiem, czy ktos jedzie i jak sie sprawy maja ?????????/

Posted

Ależ to głupota... tyle czasu szuka się dla psiaka domu i teraz musi jeszcze czekać przez wizytę :nonono2: Dziewczyny, a nie ma kogoś z dalszych miejscowości, z województwa, które mogłyby podjechać ? ...sama jakbym miała te 100 czy 200km to wsiadłabym w pociąg i wio. 400 kilka to troszkę za dużo...

Posted

[quote name='Akrum']ketunia podała mi nr do koleżanki, która na wizytę może podjechać.
Tylko bym prosiła funie o nr telefonu do tego domku, żebym za jednym dzwonieniem mogła podać od razu wszystkie namiary na nowy domek.

funia - czy osoba wizytująca ma zwrócić na coś szczególną uwagę? czy nowy domek wie, że Heniek jest na specjalnej karmie? że mieszka póki co w kojcu i będzie musiał się nauczyć zachowywania czystości w domu?[/QUOTE]
Numer juz podaje na pw.
Heniek nie jest na specjalnej karmie .Dostaje Arion ryż z jagnięcina bo miał wcześniej problemy skórne .U mnie je zanim karma dotrze to co ja daje swoim więc wszystko jest ok.Je również gotowane ,
Moim zdaniem wizyta to kwestia formalna >Dom jest wspaniały .
Pani mysli w identyczny sposób jak ja wyprzedzała moje mysli .Ja jestem przekonana ze to to !!!!!!!!.
Zwrócic uwage mozna na ogrodzenie .Nie wiem co więcej Heniek jest bezproblemowy i w domu i na podwórku .W domu u nas bywa również i jest grzeczny .

Posted

nikt nie będzie jechał 200 km na wizytę - taka podróż to koszt ponad 100 zł przecież! I kto miałby za to zapłacić? aż takiego pośpiechu nie ma, państwo powiedzieli Funi, że dopiero we wrześniu wezmą Henryka. Ja zrozumiałam z Waszych postów, że czekamy na odp. jakiejś koleżanki, która ma się wybrać, więc czemu nagle jakieś poruszenie, że nikogo nie ma do wizyty?
Dziś poleciały moje pieniądze za sierpień i wrzesień :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']nikt nie będzie jechał 200 km na wizytę - taka podróż to koszt ponad 100 zł przecież![/QUOTE]
Ja bym pojechała bez problemu.
Bilet w pociągu to nie jest koszt nawet 50 zł ;)

Nie doczytałam, że dopiero we wrześniu Państwo wezmą psiaka.
Ale jeśli tak, to rzeczywiście pośpiechu nie ma :roll:
Byle by się tylko nie rozmyślili...

Posted

dziewczyny, nie mieszajmy proszę, bo znowu będzie chaos jak z ogłoszeniami. Akrum pisze już któryś raz, że ma kontakt, zadzwoni i wszystko załatwi.
Trzymam kciuki za wizytę, a konkretnie za ogrodzenie, bo z tego co pisze Funia domek jest okay, oby tylko dobrze był ogrodzony