funia Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 no niestety jeszce nic ....Jutro wyślę smsa z zapytaniem.Heniek poszedł na spacer za posesję i wrócił szczęśliwy wybabrany w gównie .....ludzkim....ALe moze bedzie miał szczęście .:evil_lol: Quote
Szarotka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Henio ale masz upodobania ................ Quote
Akrum Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ja nadal mocno zaciskam kciuki, aż paluchy mnie bolą... [IMG]http://4.bp.blogspot.com/-shjeccFQfhk/TaQdkGmNMCI/AAAAAAAAABI/J1XGcvbPpBM/s1600/kciuki.jpg[/IMG] wczoraj był szczęśliwy dzień dla psiaka, który też już długo w hoteliku siedział, nie było nim w ogóle zainteresowania, też ponad rok tkwił najpierw w jednym hoteliku, potem przeniesiony do drugiego - jednooki Kubuś z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji%21/page28"]http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji!/page28[/URL] wczoraj pojechał do DS. Więc może szczęścia i dla Henia wystarczy?? Quote
andegawenka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ...uroczy no i szczęściarz:multi: ...może i naszemu to gówienko szczęście przyniesie;) Quote
Szarotka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Henio zycze ci najlepszego domku pod sloncem.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 dzisiaj czwartek... czy od niedzieli jeszcze pan Felix się z nimi nie widział?? Niemniej jednak i tak nie jest tak źle - choć jakieś zainteresowanie Heniutą jest. A czy Pani nie boi się, że pieski mogą się nie dogadać? Bo zdaje się, że tam jakiś jest? Quote
funia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nie dostałam odpowiedzi na smsa ....Kurde zaczynam powątpiewć .....A taka fajna kobitka .....No nic ,funia nie popadaj w czarne myśli .Trzymamy nadal kciuki Quote
Szarotka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Hm .............miejmy nadzieje, ze sie mylisz ......... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ech, no tego się właśnie obawiałam. Może jej teraz glupio, że tak się napaliła, a teraz ubznęło, albo p.F się nie zgodził. Biedny Heniuta, nie ma szczęścia chłopak... Quote
Akrum Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 może faktycznie za szybko się cieszyłyśmy i robiłyśmy sobie nadzieje co do tego domku... może Pani przemyślała sprawę i jednak nie chce mieć drugiego psa... chociaż jak w tytule: NADZIEJA UMIERA OSTATNIA, więc czekajmy jeszcze cierpliwie, może jednak to TEN DOMEK. Quote
sybil Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wciąż trzymam :kciuki::kciuki::kciuki:, ale nie widzę tego różowo :shake:. Szkoda, że ludzie robią wielkie nadzieje zanim mają pewność, że mogą je spełnić. Heniuś, trzymaj się! Quote
Ingrid44 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Trudno , dalej trzeba pokazywac Henia, allegro i ogloszenia powinnismy miec caly czas bo to jedeyna nadzieja dla Henia. Quote
funia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pani mi odpisała ,przyczyna jej milczenia jest prozaiczna ....Pan Feliks na wczasy wyjechał a ona nie chce przez tel. tego załatwiac .MYśli cały czas o Heniusiu .!!!!!! Quote
andegawenka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='funia']Pani mi odpisała ,przyczyna jej milczenia jest prozaiczna ....Pan Feliks na wczasy wyjechał a ona nie chce przez tel. tego załatwiac .MYśli cały czas o Heniusiu .!!!!!![/QUOTE] O matko! to się nam rozciągnęło to oczekiwanie. Akrum puść paluszki bo z głodu nam umrzesz :smile: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 no czyli dalej czekamy, mam nadzieję, że wszystko będzie okay.. Quote
basiek8 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 To czekanie jest straszne, ale jest i nadzieja. Quote
zuzka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Poszedł przelew do Funi za hotelik dla Henia [COLOR=red]240 zł[/COLOR] Quote
Szarotka Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Jestem taka przybita. Umarl Owca, ogromnie wesoly podhalanowaty psiak, mial padaczke byl u Winter..........tak sie cieszylam jak znalazl dom.......... Quote
Ingrid44 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Szarotka']Jestem taka przybita. Umarl Owca, ogromnie wesoly podhalanowaty psiak, mial padaczke byl u Winter..........tak sie cieszylam jak znalazl dom..........[/QUOTE] Bardzo mi przykro i smutno. :( Quote
Szarotka Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 No i dalej nie wiem co z tymi deklaracjami, bo sa w Polsce a jakos nie moga dojsc na konta ............... Quote
Akrum Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='andegawenka']O matko! to się nam rozciągnęło to oczekiwanie. Akrum puść paluszki bo z głodu nam umrzesz :smile:[/QUOTE] heh... no to faktycznie puszczam na chwilkę kciuki, za kilka dni znów będę trzymała - mocno, mocno - by się udało. [quote name='Szarotka']Jestem taka przybita. Umarl Owca, ogromnie wesoly podhalanowaty psiak, mial padaczke byl u Winter..........tak sie cieszylam jak znalazl dom..........[/QUOTE] pamiętam akcję z Owcą - przykro, że odszedł ale teraz już zdrowy skacze radośnie za TM. Heniu, mam nadzieję, że tobie się uda trafić do tego domku i że dogadasz się z psiakiem rezydentem. Quote
pawel1w25 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Przykre to bardzo . . . Padaczka to straszna choroba . Nasza Wiki odeszła jakiś czas temu właśnie z powodu powikłań po ataku padaczki . Nie udało się przerwać ataku , następowały nowe . . . Mimo fachowej pomocy neurologa , specjalistycznych leków , dobrej kliniki itp. Nie dało się nic zrobić . Współczuję . Quote
Recommended Posts