Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niestety jeszce nic ....Jutro wyślę smsa z zapytaniem.Heniek poszedł na spacer za posesję i wrócił szczęśliwy wybabrany w gównie .....ludzkim....ALe moze bedzie miał szczęście .:evil_lol:

Posted

ja nadal mocno zaciskam kciuki, aż paluchy mnie bolą...

[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-shjeccFQfhk/TaQdkGmNMCI/AAAAAAAAABI/J1XGcvbPpBM/s1600/kciuki.jpg[/IMG]

wczoraj był szczęśliwy dzień dla psiaka, który też już długo w hoteliku siedział, nie było nim w ogóle zainteresowania, też ponad rok tkwił najpierw w jednym hoteliku, potem przeniesiony do drugiego - jednooki Kubuś z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji%21/page28"]http://www.dogomania.pl/threads/149080-Jestem-Kuba-nie-mam-oka-nie-mam-domu-bardzo-chc%C4%99-%C5%BCy%C4%87...brak-deklaracji!/page28[/URL] wczoraj pojechał do DS.
Więc może szczęścia i dla Henia wystarczy??

Posted

dzisiaj czwartek... czy od niedzieli jeszcze pan Felix się z nimi nie widział?? Niemniej jednak i tak nie jest tak źle - choć jakieś zainteresowanie Heniutą jest.
A czy Pani nie boi się, że pieski mogą się nie dogadać? Bo zdaje się, że tam jakiś jest?

Posted

Nie dostałam odpowiedzi na smsa ....Kurde zaczynam powątpiewć .....A taka fajna kobitka .....No nic ,funia nie popadaj w czarne myśli .Trzymamy nadal kciuki

Posted

może faktycznie za szybko się cieszyłyśmy i robiłyśmy sobie nadzieje co do tego domku...
może Pani przemyślała sprawę i jednak nie chce mieć drugiego psa...

chociaż jak w tytule: NADZIEJA UMIERA OSTATNIA, więc czekajmy jeszcze cierpliwie, może jednak to TEN DOMEK.

Posted

Wciąż trzymam :kciuki::kciuki::kciuki:, ale nie widzę tego różowo :shake:. Szkoda, że ludzie robią wielkie nadzieje zanim mają pewność, że mogą je spełnić. Heniuś, trzymaj się!

Posted

Pani mi odpisała ,przyczyna jej milczenia jest prozaiczna ....Pan Feliks na wczasy wyjechał a ona nie chce przez tel. tego załatwiac .MYśli cały czas o Heniusiu .!!!!!!

Posted

[quote name='funia']Pani mi odpisała ,przyczyna jej milczenia jest prozaiczna ....Pan Feliks na wczasy wyjechał a ona nie chce przez tel. tego załatwiac .MYśli cały czas o Heniusiu .!!!!!![/QUOTE]

O matko! to się nam rozciągnęło to oczekiwanie. Akrum puść paluszki bo z głodu nam umrzesz :smile:

Posted

[quote name='Szarotka']Jestem taka przybita. Umarl Owca, ogromnie wesoly podhalanowaty psiak, mial padaczke byl u Winter..........tak sie cieszylam jak znalazl dom..........[/QUOTE]

Bardzo mi przykro i smutno. :(

Posted

[quote name='andegawenka']O matko! to się nam rozciągnęło to oczekiwanie. Akrum puść paluszki bo z głodu nam umrzesz :smile:[/QUOTE]
heh... no to faktycznie puszczam na chwilkę kciuki, za kilka dni znów będę trzymała - mocno, mocno - by się udało.
[quote name='Szarotka']Jestem taka przybita. Umarl Owca, ogromnie wesoly podhalanowaty psiak, mial padaczke byl u Winter..........tak sie cieszylam jak znalazl dom..........[/QUOTE]
pamiętam akcję z Owcą - przykro, że odszedł ale teraz już zdrowy skacze radośnie za TM.

Heniu, mam nadzieję, że tobie się uda trafić do tego domku i że dogadasz się z psiakiem rezydentem.

Posted

Przykre to bardzo . . .
Padaczka to straszna choroba .
Nasza Wiki odeszła jakiś czas temu właśnie z powodu powikłań po ataku padaczki .
Nie udało się przerwać ataku , następowały nowe . . .
Mimo fachowej pomocy neurologa , specjalistycznych leków , dobrej kliniki itp.
Nie dało się nic zrobić .
Współczuję .