Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Henio ty bido znalazlam cie na czwartej stronie. Henio dalej zbiera stale deklaracje :(:( [B]Wspomoz Henia bo sytacja sie nie zmienia:(:( Henio prosi ciotki ladnie i usmiecha sie ukladnie [/B] Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzisiejsze wpłaty dla Henia anawa - 30 zł Szarotka - 30 zł grzenka - 20 zł ALDRUMKA - 10 zł K.S. - 100 ZŁ ---- która cioteczka przyzna się do tej wpłaty????????? W skarbonce Henia jest 697 zł PROSZE WPISUJCIE NICK PRZY SWOICH WPŁATACH Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Anawa Twoja wplata to jednorazowa ?? [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Wszystkim Wspanialaym Ciotkom/Wujkom bardzo dziekujemy [/SIZE][/FONT]:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='szarotka']anawa twoja wplata to jednorazowa ??[/quote] na przelewie jest zaznaczone że jednorazowa Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ok. bo jak bede uzupelniac pierwszy post to chcialam wiedziec. Quote
UBOCZE Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Szarotka']Henio ty bido znalazlam cie na czwartej stronie. Henio dalej zbiera stale deklaracje :(:( [B]Wspomoz Henia bo sytacja sie nie zmienia:(:( Henio prosi ciotki ladnie i usmiecha sie ukladnie [/B][/QUOTE] Był Henryk Pobożny, Był Henryk Brodaty... Wspomóż Henia psiaka! (Możesz też na raty...) Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='UBOCZE']Był Henryk Pobożny, Był Henryk Brodaty... Wspomóż Henia psiaka! (Możesz też na raty...)[/QUOTE] Widze Ubocze, ze potem wydamy tomik pt. Ody do Henia :):) Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wiadomośći z przed chwili Henryczek ma .....................................czystą skóre na 95 %.:multi::multi:Nie ma żadnych ektopasożytów. Te 5 % niepewności moze być ewentualnie w innych nie pobranych miejscach ,ale to dopiero do powtórki ,gdyby nie zarastało długo . Dostaje codziennie 50 ml witamin do jedzenia . Moze być to alergia ,nie leczone stany zapalne ,niedożywienie i inne dziadostwa . Więc mam go tylko czesać na razie a jak będzie cieplej wykąpiemy go .Wtedy Henio stanie się Henrykiem .Bardzo lubi jak do niego się mówi ,zwłaszcza jak mówie mój kochany Henryczek ,psinka ,Heniuś .....Mało się nie rozpłynie chłopaczysko .Jest tak łagodnym psiakiem ,który dopiero odbudowuje albo wręcz uczy się więzi z człowiekiem .Jeszcze dwa dni temu na widok kogokolwiek wchodzącego do kojców uciekał piszczać ,teraz cieszy się i czeka aby go pogłaskać ,Ba nawet się domaga od innych . Ze jest czystym pieskiem juz pisałam ,zero kupy w kojcu .Czeka na spacerki i tam załatwia potrzeby .;) Juz zabezpieczony dzisiaj wybieg, Henio biegał z LIli,ale wolał stać więcej koło nas niż biegać .Pózniej sam wszedł do budynku. Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [URL="http://img682.imageshack.us/i/dsc03343640x480.jpg/"][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/4058/dsc03343640x480.jpg[/IMG]Uwielbia tak ,chciałby aby go tylko drapać i przytulać ,jak idę do Fabiana Heniek się wścieka [/URL] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kochane psisko :( No i z kim on w końcu teraz dzieli apartament? :) Z tym napalonym Frodem czy jak mu tam h ihi? Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [URL="http://img528.imageshack.us/i/dsc03332640x480.jpg/"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/3244/dsc03332640x480.jpg[/IMG]Heniu nie obraż się ,ze takie intymne zdjęcia pokazuję :oops: [/URL] Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='funia']Henio jest sam ,boję się ich łaczyć .[/QUOTE] Czy Henio z Frodo sie podgryzali ?? On chyba taki troche chudy ?? Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tak mieli spięcia na spacerach .Więc nie podejmuję się ryzykować On jest bardzo chudy nie tylko trochę , ale bardzo. Pisałam wyżej ze nawet wetka się użalała nad nim jak go badała ..... Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 To biedny Henio taki niedozywiony :(:( dobrze chociaz, ze nie ma lokatorow na sobie:evil_lol::evil_lol: Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zobaczycie jak sie poprawi ,apetyt dopisuje więc i na poprawę nie będziemy długo czekac;) Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzisiejsze wpłaty dla Henia anawa - 30 zł Szarotka - 30 zł grzenka - 20 zł ALDRUMKA - 10 zł KrystynaS - 100 ZŁ W skarbonce Henia jest 697 zł Zrobiłam przelew za hotelik 31 dni x 8 zł = 248 zł FINANSE HENIA 697 zł - 248 zł = 449 zł w skarbonce zostało się [COLOR=Red]449 zł[/COLOR] Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='funia'][URL="http://img682.imageshack.us/i/dsc03343640x480.jpg/"][IMG]http://img682.imageshack.us/img682/4058/dsc03343640x480.jpg[/IMG]Uwielbia tak ,chciałby aby go tylko drapać i przytulać ,jak idę do Fabiana Heniek się wścieka [/URL][/QUOTE] Przypominam Henia co jest chetny do lubienia :):) Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Wszystkim darczyncom bardzo dziekujemy :):) Domyslam sie, ze KrystynaS, to deklaracja jednorazowa ? Quote
KrystynaS Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Tak Szarotko, jednorazowa. Nie składam obecnie żadnych deklaracji długoterminowych, ale jak mogę wysłać 'grosik' dla psa, którego finanse kuleją - to to robię. Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='KrystynaS']Tak Szarotko, jednorazowa. Nie składam obecnie żadnych deklaracji długoterminowych, ale jak mogę wysłać 'grosik' dla psa, którego finanse kuleją - to to robię.[/QUOTE] I tak jestem i Henio rowniez :):) bardzo wedzieczna :):) Super :):) Quote
funia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 niestety musze uściślic ,Tak jak pisałam wczesniej . W przypadku ,gdy miał siedziec z Frodem miała byc wtedy stawka 8zł .Ale ,ze połączenie tych dwóch facetów sie nie udało bo Frodo go zamęcza musi być sam ,przynajmniej na razie .....Henio jest liczony po 10zł . Zawsze gdy sa dwa psy w boksie ,licze taniej o 2zł od pieska . Quote
Szarotka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='funia']j . W przypadku ,gdy miał siedziec z Frodem miała byc wtedy stawka 8zł .Ale ,ze połączenie tych dwóch facetów sie nie udało bo Frodo go zamęcza musi być sam ,przynajmniej na razie .....Henio jest liczony po 10zł . [I] Hm......to trzeba powiedziec Frodo, zeby doplacil te 2 zl dziennie za zameczanie Henia :):) [/I] Zawsze gdy sa dwa psy w boksie ,licze taniej o 2zł od pieska .[/QUOTE] To jestesmy Ci winne 62 zl ??? Quote
zuzka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zrobiłam przelew na te 62 zł i w takim razie w skarbonce Henia zostało się [COLOR=Red][SIZE=4]387 zł [/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts