Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Floresik a gdzie Ty urzedujesz, ze po nocach straszysz ??:):) Quote
zenobiusz flores Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Szarotka']Floresik a gdzie Ty urzedujesz, ze po nocach straszysz ??:):)[/QUOTE] Obecnie między Bostonem a Nowym Jorem . W Nowej Anglii . Ale jestem z Nowego Jorku . Dawniej Brooklyn, teraz Queens . Nad Kanadą przelatuję jak wracam z Polski . Quote
agada Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='basiek8']W tej chuście to Henio wygląda jak arystokrata!!![/QUOTE] Tylko brakuje mi na niej jakiegoś bardziej męskiego wzoru :razz:, choć wiosenna pogoda to niech tam i kwiatki będą :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='zenobiusz flores']Obecnie między Bostonem a Nowym Jorem . W Nowej Anglii . Ale jestem z Nowego Jorku . Dawniej Brooklyn, teraz Queens . Nad Kanadą przelatuję jak wracam z Polski .[/QUOTE] Ale sie przemieszczasz :):)Jak Jasio wedrowniczek :):) Zapraszamy na allegro dla podhalanow: [url]http://allegro.pl/kalendarz-owczarek-podhalanski-charytatywna-i1440536035.html[/url] Henio mam nadzieje, ze u ciebie cieplej jak u nas. W nocy z wiatrem bylo - 30 C . Quote
sonia71 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 coś mi się wydaje że u Henia nie lepiej- ciągle pada ,zimno, no może nie aż tyle na minusie ...ale brrrrr,no chyba że funia zrobiła zjazd psiutków w domku hotelikowym ,gdzie gospodynią jest Tosia ...i im wcale nie jest zimno ;) Quote
andegawenka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Witaj Heniu, minkę masz niesamowitą;) Cholera, post 34 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201539-Srebro-ciuch-gry-Xbox360-i-inne-na-TTB-Szczeci%C5%84skie-do-13.02.2011-do-godz.22.00/page2[/URL] Quote
zenobiusz flores Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Szarotka']Ale sie przemieszczasz :):)Jak Jasio wedrowniczek :):) Zapraszamy na allegro dla podhalanow: [url]http://allegro.pl/kalendarz-owczarek-podhalanski-charytatywna-i1440536035.html[/url] Henio mam nadzieje, ze u ciebie cieplej jak u nas. W nocy z wiatrem bylo - 30 C .[/QUOTE] Tutaj też zimno, ale idzie wytrzymać bo słońce piękne . Harry , szukaj domu . Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 U nas snieg i naprawde zimno, ale moj tz. jedzie na Floryde na zaglowke, poplyna do Meksyku i na Bahama :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Szarotka']U nas snieg i naprawde zimno, ale moj tz. jedzie na Floryde na zaglowke, poplyna do Meksyku i na Bahama :):)[/QUOTE] Może można się podłączyć ? Quote
Ewanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Szarotka']U nas snieg i naprawde zimno, ale moj tz. jedzie na Floryde na zaglowke, poplyna do Meksyku i na Bahama :):)[/QUOTE] Wspaniała eskapada, tylko pozazdrościć :) ... a u nas wraca zima, straszą w tv. Serdecznie zapraszam na wenecki bazarek na utrzymanie i kastrację grzywka, link w podpisie :) Quote
zenobiusz flores Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Szarotka']U nas snieg i naprawde zimno, ale moj tz. jedzie na Floryde na zaglowke, poplyna do Meksyku i na Bahama :):)[/QUOTE] Może można się podłączyć ? Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jasne :):) trzech facetow plynie :):) nie wiem jakiej jestes plci, bo z nicka wynika, ze meskiej, ale kto to wie. Tak czy tak by sie cieszyli :):) Quote
funia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Henie ma zapalenie zewnetrzne uszu ,ale nie poważne tylko takie lekkie .Wizyta była za darmo i lek również .Ja dozjazdu nie licze takze .Za tydzień jak się uspokoi to szczepienie trzeba zrobic . Quote
Szarotka Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 A gdzie mu do tych uszu nawialo ....... Quote
Akrum Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 oj Heniek, Heniek.... co ty taki chorowity jesteś, co? Quote
zenobiusz flores Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To mu sią przytrafiło , biedakowi . Quote
Szarotka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='funia']To bakteryne zapalenie ......Wtórne[/QUOTE] Heniu zbieraj sie :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 :question:A dokąd ma się Harry zbierać ? Kroi się jakiś dom ? Quote
Szarotka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='zenobiusz flores']:question:A dokąd ma się Harry zbierać ? Kroi się jakiś dom ?[/QUOTE] Ma sie zbierac w sobie i nie chorowac :):) Quote
zenobiusz flores Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='Szarotka']Jasne :):) trzech facetow plynie :):) nie wiem jakiej jestes plci, bo z nicka wynika, ze meskiej, ale kto to wie. Tak czy tak by sie cieszyli :):)[/QUOTE] A , czyli weź się chopie w garść . Quote
Szarotka Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='zenobiusz flores']A , czyli weź się chopie w garść .[/QUOTE] Dokladnie :):) a teraz to ja juz spac ide, bo jutro bedzie szalenstwo, pakowania itp. Quote
zenobiusz flores Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 To będzie jutro bieganina ....ciekawe czego zapomną . :hand: Quote
Ingrid44 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='zenobiusz flores']To będzie jutro bieganina ....ciekawe czego zapomną . :hand:[/QUOTE] To Szarotka bedzie dosylac UPS em :) :) :) Quote
Ewanka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zdrowiej szybko Heniutku i domku wypatruj :) Quote
Recommended Posts