Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']Floresik a gdzie Ty urzedujesz, ze po nocach straszysz ??:):)[/QUOTE]

Obecnie między Bostonem a Nowym Jorem . W Nowej Anglii . Ale jestem z Nowego Jorku . Dawniej Brooklyn, teraz Queens .
Nad Kanadą przelatuję jak wracam z Polski .

Posted

[quote name='basiek8']W tej chuście to Henio wygląda jak arystokrata!!![/QUOTE]
Tylko brakuje mi na niej jakiegoś bardziej męskiego wzoru :razz:, choć wiosenna pogoda to niech tam i kwiatki będą :evil_lol:

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Obecnie między Bostonem a Nowym Jorem . W Nowej Anglii . Ale jestem z Nowego Jorku . Dawniej Brooklyn, teraz Queens .
Nad Kanadą przelatuję jak wracam z Polski .[/QUOTE]

Ale sie przemieszczasz :):)Jak Jasio wedrowniczek :):)

Zapraszamy na allegro dla podhalanow:

[url]http://allegro.pl/kalendarz-owczarek-podhalanski-charytatywna-i1440536035.html[/url]

Henio mam nadzieje, ze u ciebie cieplej jak u nas. W nocy z wiatrem bylo - 30 C .

Posted

coś mi się wydaje że u Henia nie lepiej- ciągle pada ,zimno, no może nie aż tyle na minusie ...ale brrrrr,no chyba że funia zrobiła zjazd psiutków w domku hotelikowym ,gdzie gospodynią jest Tosia ...i im wcale nie jest zimno ;)

Posted

[quote name='Szarotka']Ale sie przemieszczasz :):)Jak Jasio wedrowniczek :):)

Zapraszamy na allegro dla podhalanow:

[url]http://allegro.pl/kalendarz-owczarek-podhalanski-charytatywna-i1440536035.html[/url]

Henio mam nadzieje, ze u ciebie cieplej jak u nas. W nocy z wiatrem bylo - 30 C .[/QUOTE]

Tutaj też zimno, ale idzie wytrzymać bo słońce piękne .

Harry , szukaj domu .

Posted

[quote name='Szarotka']U nas snieg i naprawde zimno, ale moj tz. jedzie na Floryde na zaglowke, poplyna do Meksyku i na Bahama :):)[/QUOTE]

Wspaniała eskapada, tylko pozazdrościć :) ... a u nas wraca zima, straszą w tv.

Serdecznie zapraszam na wenecki bazarek na utrzymanie i kastrację grzywka, link w podpisie :)

Posted

Henie ma zapalenie zewnetrzne uszu ,ale nie poważne tylko takie lekkie .Wizyta była za darmo i lek również .Ja dozjazdu nie licze takze .Za tydzień jak się uspokoi to szczepienie trzeba zrobic .