Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Kenny']dlaczego ?[/QUOTE] Poprostu lepiej dziala, jak napiszesz pw. i glownie o co chodzi, ze to bazarek na pieska co potrzebuje operacji itp. Sprawdzone :):) Quote
Kenny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Szarotka']Poprostu lepiej dziala, jak napiszesz pw. i glownie o co chodzi, ze to bazarek na pieska co potrzebuje operacji itp. Sprawdzone :):)[/QUOTE] aaha, dziękuję :D widać że ja pierwszy raz z bazarkiem mam doczynienia :D Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Kenny']aaha, dziękuję :D widać że ja pierwszy raz z bazarkiem mam doczynienia :D[/QUOTE] Musisz przekonac ludzi, ze masz fajne rzeczy do sprzedania i ze cel na ktory sprzedajesz jest wart ich pomocy :):) Quote
Kenny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Szarotka']Musisz przekonac ludzi, ze masz fajne rzeczy do sprzedania i ze cel na ktory sprzedajesz jest wart ich pomocy :):)[/QUOTE] dziękuję !!! Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Henio teraz pomagamy Lence :):) Zapraszamy ciotki od Henia do podnoszenia Lenki :):) Quote
Kenny Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Szarotka']Henio teraz pomagamy Lence :):) Zapraszamy ciotki od Henia do podnoszenia Lenki :):)[/QUOTE] rozsyłam na facebooku :) Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='Kenny']rozsyłam na facebooku :)[/QUOTE] Bardzo dziekuje :):) krajance :):) tez jestem oryginalnie z Krakowa. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wchodzac na dogo i widzác zmieniony tytul myslalam, ze Henio w nowym domku... A czemu skacze do góry z radosci? Zdaje mi sié, ze w przyszlym miesiácu trzeba bédzie zebrac jeszcze wiécej poza deklaracjami niz do tej pory.. Sorki za powiew realizmu, ale wydaje mi sié, ze ten tytul to raczej nie przyciágnie mu zbyt wielu pomocnych duszyczek :) [B][U]A alegro ma Henio?[/U][/B] Czy sá na to fundusze, bo przypominam, ze przede wszystkim musi znalezc domek, a do tego potrzebne sá ogloszenia. Moze wyznaczyc kogos kto by na biezaco pilnowal allegro i odnawial tak aby nie bylo przestojów? Quote
agada Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='zuzka']To znaczy że trzeba poprawić Agnieszka D. -- agade - 30 zł XI,XII,I .[/QUOTE] Wydaje mi się, że XI miałam zapłacony, ale może mi się tylko wydaje...to dycha będzie na dzień żarcia ode mnie! Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Henio skacze do gory z radosci, bo udalo mu sie na f.b. zebrac chyba ok. 500 zl. Tak, ze zaplacilismy za hotelik i zostalo ponad 400 zl :):) Quote
andegawenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Szarotka']Henio skacze do gory z radosci, bo udalo mu sie na f.b. zebrac chyba ok. 500 zl. Tak, ze zaplacilismy za hotelik i zostalo ponad 400 zl :):)[/QUOTE] ...ale rok niedługo minie... Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Henio w ciagu dnia nazbieral ponad 500 zl., Zuzka wie dokladnie ile. Poza wlasnie zamawiam dla Henia allegro, ogloszenia i co sie da, a Henio skacze do gory z radosci, bo mogl zaplacic za karme, ze hotel i jeszcze mu zostalo :):) Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='andegawenka']...ale rok niedługo minie...[/QUOTE] Na to, to niestety Henio nie ma wplywu i raczej sie nalezy cieszyc, ze udalo nam sie w ciagu jednego czy dwoch dni uzbierac tyle pieniedzy, niz wyszukiwac powody do tego zeby sie martwic. Jestem bardzo wdzieczna Marince i wszystkim, ktorzy wzieli udzial w akcji ratowania Henia z opresji. Wole patrzec na to, ze szklanka jest w polowie pelna, niz ze jest pusta. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nie chodzi aby sié martwic; ale przeciez naszym celem jest wyadoptowac psiaki jak najszybciej zeby kolejne mogly na ich miejsce wchodzic. Wiadomo, ze kazdy sié bardzo cieszy i Marince nalezá sié stokrotne dziéki za pomoc - która jest nieoceniona, ale trzeba ciágle pilnowac celu - OGLOSZENIA. Wiéc allegro musi byc non stop. Ja moge to robic, ale tak jak pisalam muszá byc zdjecia gdzies do kupy zebrane i tekst musi byc na poczátku wátku. Poza tym ja robié takie raczej zwykle, nie ujmiem jakichs " fibzdzi dribzdzi" :), choc moze czasem to i lepsze takie, bo nie odwraca uwagi od psiaka. Wiec zdecydujcie - jesli mam robic, a moge zrobic jutro i juz caly czas pilnowac i odswiezac wymieniajác tylko foty to prosze o cynk :) Quote
andegawenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']nie chodzi aby sié martwic; ale przeciez naszym celem jest wyadoptowac psiaki jak najszybciej zeby kolejne mogly na ich miejsce wchodzic. Wiadomo, ze kazdy sié bardzo cieszy i Marince nalezá sié stokrotne dziéki za pomoc - która jest nieoceniona, ale trzeba ciágle pilnowac celu - OGLOSZENIA. Wiéc allegro musi byc non stop. Ja moge to robic, ale tak jak pisalam muszá byc zdjecia gdzies do kupy zebrane i tekst musi byc na poczátku wátku. Poza tym ja robié takie raczej zwykle, nie ujmiem jakichs " fibzdzi dribzdzi" :), choc moze czasem to i lepsze takie, bo nie odwraca uwagi od psiaka. Wiec zdecydujcie - jesli mam robic, a moge zrobic jutro i juz caly czas pilnowac i odswiezac wymieniajác tylko foty to prosze o cynk :)[/QUOTE] No jasne, jestem na tak.... Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Ja mam kod do starego allegro, bo mi Lilka przyslala. Jak chodzi o tekst to moze trzeba by zmienic. Na starym allegro Henio jest jako Harry i sa bardzo ladne zdjecia i jest tekst, ale ja mam malo doswiadczenia z allegro, wiec na dobra sprawe nie wiem jakie allegro dobrze dziala........... Quote
funia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Widzę ,ze dobre dusze poratowaly Heniute ,ja również dziekuje darczyńcom bardzo . Dzisiaj znalazłam za lewym uchem placek bez siersci ......ładny nie czerwony ani nie zaogniony ,ale placek ......Jego wczesniejsze choroby mogą nawracać ( nie daj boże) .Zdjęlam obroże aby zaobserwowac czy to aby nie uczulenie na klamre .Popryskałam antybiotykiem w sprayu i zobaczymy .Bede obserwowac bo pewnie trzeba bedzie zrobic zeskrobiny .... Reszta futra jest ładna ,rzekłabym piekna tylko wiadomo troszke podbrudzona bo jak go teraz kąpać . Miejmy nadzieje ze to tylko jakaś błahostka Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Moze Henio sie tez przejal brakiem kasy. Powiedz mu ode mnie, ze juz jest w porzadku :):) i ze teraz bierzemy sie ostro za ogloszenia :):) Quote
Ingrid44 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Bardzo sie ciesze ze tyle wspanialych ludzi wsparlo Henia. Teraz trzeba ostro brac sie za ogloszenia. Henio to fajny i przede wszystkim grzeczny psiak wiec domek powinien znalezc. Quote
zuzka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wpłynęły wpłaty od; MARTINI77 - 25 zł -- bonus Paulina H. - 10 zł Katarzyna W. - 20 zł W imieniu Henia bardzo dziękujemy. [IMG]http://www.animaatjes.de/linie/blumen_natur/dividers.gif[/IMG] [IMG]http://www.animaatjes.de/linie/blumen_natur/11.gif[/IMG] [COLOR=blue][SIZE=4]:multi::multi::multi:W skarbonce Henia jest 485,20 zł :multi::multi::multi:[/SIZE][/COLOR] [IMG]http://www.animaatjes.de/linie/blumen_natur/alijn79.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Super :):) Wielkie dzieki. Ja czekam na dziewczyny na bazarku, zeby sie wziely za ogloszenia. Quote
zuzka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Na szczęscie na fb sa wrażli na psi nieszczęścia ludzie i wyciągli nas i Henia z kryzysu finansowego . Bardzo się cieszę bo martwiłam się ze wpadniemy w długi. Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Na szczescie mamy zapas i mozemy sie koncentrowac na ogloszeniach. :):) Jeszcze tylko musze Lenke wyciagnac z impasu ........... Quote
Szarotka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Henio cos cie ciotki nie rozpieszczaja wizytami ;);) Quote
Recommended Posts