Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A czy do tych osób, które nie wplacajá deklaracji byly kierowane pw z zapytaniem dlaczego? Moze zapomnialy? Quote
sonia71 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Marinka napisał(a):Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha? no dziewczyny -odpowiadajcie :) Marinka może coś wydybała ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jesli moge sié wypowiedziec to myslé, ze nie mozna wybrzydzac. Jesli buda bedzie ocieplona to nie widzé zadnych przeciwwskazan :) Oczywiscie fakt, ze trzeba najbpierw sprawdzic czy dom jest okay Quote
agada Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cioteczki ja już pomykam z moimi deklaracjami, zawsze płacę za dwa miesiące, ale teraz w okresie przedświątecznym, hmmm, no nie będę się wywnętrzać...., w każdym razie już płacę zaległą za grudzień i za styczeń razem. Quote
Akrum Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Heniek, jak to możliwe że tyle ciotek zapomniało o wpłacaniu na ciebie pieniążków - nie rozumiem tego... a co z pytaniem Marinka? Quote
andegawenka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Marinka']Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha? A masz taki? Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *° A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI ...W...KAŻDY...DZIEŃ... Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Aldrumka']sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś; To ja uzuplenie. Zaraz wysylam swoja deklaracje na Henia, ale to potrwa ok. 10 dni zanim dojdzie. Henio :modla::modla:blaga o zalegle wplaty i prosi o bonusy, bo ma pusta kase :(:(:(:modla::modla: Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Świeżo utworzone wydarzenie na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=172554646115115&num_event_invites=200 Na jakie konto potencjalni darczyńcy maja wpłacać pieniążki? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................ Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 zuzka napisał(a):Ja mam Twoje wszystkie wpłaty odnotowane i na wątku też były odnotowane Aldrumka - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII. To ja to w pierwszym poscie dopisze, ale to dalej mimo tego mamy 114 zl. ??? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Kartka niestety nie chce dzialac........... Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szarotka napisał(a):Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................ a mogę dostać na pw dane do przelewu? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Marinka napisał(a):a mogę dostać na pw dane do przelewu? Juz wysylam. Zaprosilam tez wszystkich krewnych i znajomych krolika :):) Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Podniose jeszcze Henia i ide sie szykowac na Sylwestra. Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Aldrumka napisał(a):sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś; Sprawdziłam wszystkie Twoje wpłaty zapisałam na wątku i Szarotka na wątku potwierdziła że zanotuje w pierwszy poście ale nie wiem czy odnotowała. Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szarotko heniu ma w skarbonce 136.20 zł Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 zuzka napisał(a):Szarotko heniu ma w skarbonce 136.20 zł Wpisalam juz aldurumke i poprawie kwote .... Quote
sybil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wczorj zrobiłam przelew na I i II. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich tu obecnych i super domku dla Heniutka :smilecol::BIG::drink1::BIG::laola: Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Juz wyslalam deklaracje do Polski wiec Henio powinien dostac w przyszlym tygodniu. Wyslalam dodatkowo 20 zl bo wiem ze brakuje. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 czyli sytuacja nie jest jednak tak krytyczna? A co z tym ewentualnym domkiem od Marinki? Quote
Marinka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Rodzice Maciusia :) napisał(a):czyli sytuacja nie jest jednak tak krytyczna? A co z tym ewentualnym domkiem od Marinki? Faktycznie proponowałam taki domek, ale w związku z tym, że nie miałam odpowiedzi zaproponowałam Fabiana Quote
Marinka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Na fb wysłałam konto do wpłat 5- u osobom. Zuzka masz ode mnie pw z nazwiskami darczyńców - jeśli wpłyną pieniążki proszę o potwierdzenie Quote
Recommended Posts