Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A czy do tych osób, które nie wplacajá deklaracji byly kierowane pw z zapytaniem dlaczego? Moze zapomnialy? Quote
sonia71 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Marinka']Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha?[/QUOTE] no dziewczyny -odpowiadajcie :) Marinka może coś wydybała ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 jesli moge sié wypowiedziec to myslé, ze nie mozna wybrzydzac. Jesli buda bedzie ocieplona to nie widzé zadnych przeciwwskazan :) Oczywiscie fakt, ze trzeba najbpierw sprawdzic czy dom jest okay Quote
agada Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Cioteczki ja już pomykam z moimi deklaracjami, zawsze płacę za dwa miesiące, ale teraz w okresie przedświątecznym, hmmm, no nie będę się wywnętrzać...., w każdym razie już płacę zaległą za grudzień i za styczeń razem. Quote
Akrum Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Heniek, jak to możliwe że tyle ciotek zapomniało o wpłacaniu na ciebie pieniążków - nie rozumiem tego... a co z pytaniem Marinka? Quote
andegawenka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Marinka']Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha?[/QUOTE] A masz taki?[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_2.gif[/IMG] Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [B] [/B] [INDENT] [CENTER][SIZE=2][I][B]”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *° A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K A...anioła stróża u boku[/B][B] B...buziaków słodkich miliony C...czasu wolnego dla siebie D...drogi usłanej różami E....ekskluzywnych wakacji F....fury pieniążków G...gwiaździstego nieba H...horoskopu korzystnego I.... i oprócz tego J...jasności umysłu K...kolorowych chwil L...lotów wysokich M...miłosnych uniesień N...nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P...pogodnych dni R...romantycznych wieczorów S...szalonych nocy T...tylko spełnionych marzeń U...uroku osobistego W...wiary w sukces Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI [/B][/I][/SIZE] [SIZE=2][I][B] ...W...KAŻDY...DZIEŃ... [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/9170/sylwester106.jpg[/IMG][/B][/I][/SIZE][/CENTER] [/INDENT] Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Aldrumka']sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś;[/QUOTE] To ja uzuplenie. Zaraz wysylam swoja deklaracje na Henia, ale to potrwa ok. 10 dni zanim dojdzie. [B]Henio [/B]:modla::modla:[B]blaga o zalegle wplaty [/B]i prosi o bonusy, bo ma pusta kase :(:(:(:modla::modla: Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [SIZE=3][B]Świeżo utworzone wydarzenie na fb:[/B][/SIZE] [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=172554646115115&num_event_invites=200[/URL] Na jakie konto potencjalni darczyńcy maja wpłacać pieniążki? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................ Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='zuzka']Ja mam Twoje wszystkie wpłaty odnotowane i na wątku też były odnotowane Aldrumka - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII.[/QUOTE] To ja to w pierwszym poscie dopisze, ale to dalej mimo tego mamy 114 zl. ??? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [U]Kartka niestety nie chce dzialac........... [/U] Quote
Marinka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Szarotka']Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................[/QUOTE] a mogę dostać na pw dane do przelewu? Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Marinka']a mogę dostać na pw dane do przelewu?[/QUOTE] Juz wysylam. Zaprosilam tez wszystkich krewnych i znajomych krolika :):) Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Podniose jeszcze Henia i ide sie szykowac na Sylwestra. Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Aldrumka']sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś;[/QUOTE] Sprawdziłam wszystkie Twoje wpłaty zapisałam na wątku i Szarotka na wątku potwierdziła że zanotuje w pierwszy poście ale nie wiem czy odnotowała. Quote
zuzka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szarotko heniu ma w skarbonce 136.20 zł Quote
Szarotka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='zuzka']Szarotko heniu ma w skarbonce 136.20 zł[/QUOTE] Wpisalam juz aldurumke i poprawie kwote .... Quote
sybil Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wczorj zrobiłam przelew na I i II. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich tu obecnych i super domku dla Heniutka :smilecol::BIG::drink1::BIG::laola: Quote
Ingrid44 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Juz wyslalam deklaracje do Polski wiec Henio powinien dostac w przyszlym tygodniu. Wyslalam dodatkowo 20 zl bo wiem ze brakuje. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 czyli sytuacja nie jest jednak tak krytyczna? A co z tym ewentualnym domkiem od Marinki? Quote
Marinka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='Rodzice Maciusia :)']czyli sytuacja nie jest jednak tak krytyczna? A co z tym ewentualnym domkiem od Marinki?[/QUOTE] Faktycznie proponowałam taki domek, ale w związku z tym, że nie miałam odpowiedzi zaproponowałam Fabiana Quote
Marinka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Na fb wysłałam konto do wpłat 5- u osobom. Zuzka masz ode mnie pw z nazwiskami darczyńców - jeśli wpłyną pieniążki proszę o potwierdzenie Quote
Recommended Posts