Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha?[/QUOTE]

no dziewczyny -odpowiadajcie :) Marinka może coś wydybała ?

Posted

Cioteczki ja już pomykam z moimi deklaracjami, zawsze płacę za dwa miesiące, ale teraz w okresie przedświątecznym, hmmm, no nie będę się wywnętrzać...., w każdym razie już płacę zaległą za grudzień i za styczeń razem.

Posted

[quote name='Marinka']Czy Waszym zdaniem Henio mógłby trafić do domu z ogrodem, ale mieszkać w ocieplonej budzie bez łańcucha?[/QUOTE]

A masz taki?[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_19_2.gif[/IMG]

Posted

[B] [/B]

[INDENT] [CENTER][SIZE=2][I][B]”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*”~~” *°
A L F A B E T_ N A_ C A Ł Y_ R O K

A...anioła stróża u boku[/B][B]
B...buziaków słodkich miliony
C...czasu wolnego dla siebie
D...drogi usłanej różami
E....ekskluzywnych wakacji
F....fury pieniążków
G...gwiaździstego nieba
H...horoskopu korzystnego
I.... i oprócz tego
J...jasności umysłu
K...kolorowych chwil
L...lotów wysokich
M...miłosnych uniesień
N...nieprzemijającej urody
O... oddechu od codzienności
P...pogodnych dni
R...romantycznych wieczorów
S...szalonych nocy
T...tylko spełnionych marzeń
U...uroku osobistego
W...wiary w sukces
Z...ZAWSZE UŚMIECHNIĘTEJ BUZI
[/B][/I][/SIZE]
[SIZE=2][I][B] ...W...KAŻDY...DZIEŃ...

[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/9170/sylwester106.jpg[/IMG][/B][/I][/SIZE][/CENTER]
[/INDENT]

Posted

[quote name='Aldrumka']sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś;[/QUOTE]

To ja uzuplenie. Zaraz wysylam swoja deklaracje na Henia, ale to potrwa ok. 10 dni zanim dojdzie.

[B]Henio [/B]:modla::modla:[B]blaga o zalegle wplaty [/B]i prosi o bonusy, bo ma pusta kase :(:(:(:modla::modla:

Posted

[SIZE=3][B]Świeżo utworzone wydarzenie na fb:[/B][/SIZE]

[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=172554646115115&num_event_invites=200[/URL]

Na jakie konto potencjalni darczyńcy maja wpłacać pieniążki?

Posted

Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................

Posted

[quote name='zuzka']Ja mam Twoje wszystkie wpłaty odnotowane i na wątku też były odnotowane

Aldrumka - 10 zl. -- III,IV,V,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII.[/QUOTE]
To ja to w pierwszym poscie dopisze, ale to dalej mimo tego mamy 114 zl. ???

Posted

[quote name='Szarotka']Pieniadze na Henia zbiera Zuzka :):) ja wlasnie wyslalam deklaracje i wplace Heniowi bonusa, ale to potrwa zanim dotrze, mam nadzieje, ze Henio z glodu do tego czasu nie przymrze ................[/QUOTE]

a mogę dostać na pw dane do przelewu?

Posted

[quote name='Aldrumka']sorry za drobiazgowość :oops:, ale w pierwszym poście nie ma; no i jeszcze jedna grudniowa, ale może jeszcze nie sprawdzałaś;[/QUOTE]

Sprawdziłam wszystkie Twoje wpłaty zapisałam na wątku i Szarotka na wątku potwierdziła że zanotuje w pierwszy poście ale nie wiem czy odnotowała.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']czyli sytuacja nie jest jednak tak krytyczna? A co z tym ewentualnym domkiem od Marinki?[/QUOTE]

Faktycznie proponowałam taki domek, ale w związku z tym, że nie miałam odpowiedzi zaproponowałam Fabiana