Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']No tak ,ale nie wiemy co on ma na skórze ......Bo jest w fatalnym stanie[/QUOTE]

To sie okaze po wizycie u weta.

[quote name='funia']Aha i ma tyle blizn po ugryzieniach ,ze watpie czy tam odrosnie futro bo sa to głebokie stare rany ,Heni nie ma tez 1/3 prawego ucha ,zostało odgryzione ....[/QUOTE]

Biedny Henio.
Ile on moze miec lat ??

Posted

Heniek wyglada mi na psa z doswiadczeniem, ktore zapewne wykorzysta jeszcze w swoim pieskim zyciu. Cale szczescie udalo sie go wyrwac z tego niecnego miejsca. Bede tutaj zagladac.

Posted

DZISIEJSZE WPŁATY;

MARTINI77- 10 zł MIESIECZN ALE ZA 3 MIESIACE Z GORY.= 30 zł

DLA HENIA NA WIZYTE U WETA, Z KUNDELKOWEJ SKARBONKI -50 zł

[COLOR=Red][SIZE=5]W skarbonce Henia jest 595 zł

[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Freya73']Heniek wyglada mi na psa z doswiadczeniem, ktore zapewne wykorzysta jeszcze w swoim pieskim zyciu. Cale szczescie udalo sie go wyrwac z tego niecnego miejsca. Bede tutaj zagladac.[/QUOTE]

Dzieki Freya :):)

[quote name='zuzka']DZISIEJSZE WPŁATY;

MARTINI77- 10 zł MIESIECZN ALE ZA 3 MIESIACE Z GORY.= 30 zł

DLA HENIA NA WIZYTE U WETA, Z KUNDELKOWEJ SKARBONKI -50 zł

[COLOR=Red][SIZE=5]W skarbonce Henia jest 595 zł

[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Dziekuje martini i kundelkowej skarbonce :):)

Posted

Ktoś pytał --Henio nie jest mały jest prawie pod kolano;)
Aha i jeszcze coś ,Henio je bardzo kulturalnie po woli ,kolejno wybiera z miski i nie wyrzuca po za nia .Po prostu chłopak kultura pierwyj sort :evil_lol:

Posted

Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol:

Może na początek poproszę o nr. konta i dane do przelewu (z adresem). Będzie to wpłata jednorazowa.

No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol:

Posted

[quote name='KrystynaS']Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol:

Może na początek poproszę o nr. konta i dane do przelewu (z adresem). Będzie to wpłata jednorazowa.

No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol:[/QUOTE]

Witamy, Witamy !

Jeszcze jedna Dobra Duszyczka chce pomuc Heniusiowi :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='KrystynaS']Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol:

No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol:[/QUOTE]

Dziekuje bardzo, kazda pomoc mile widziana :):)
Wyslalam pw. Zaraz uzupelnie pierwsza strone :):)

Posted

[quote name='anawa']To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL][/QUOTE]

Henio jest romantykiem i bardzo lubi takie historie :):) czyta je do poduszki i potem opowiada Frodo na dobranoc :):)

Posted

[quote name='anawa']To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię

Niesamowita historia . Ogromnie wzruszajaca.

Posted

Uratowany z mordowni Henio bardzo prosi o wsparcie. Wciąż brakuje deklaracji stałych. Każde kilka złotych się liczy.............

[IMG]http://i46.tinypic.com/51d2t0.jpg[/IMG]

Posted

Ale się zryczałam z rana... ale pozytywnie :)

Posted

[quote name='funia']Anawa ,ale dałas z tym linkiem ........Boze po prostu zwierzeta ,my ludzie nie mamy niejednokrotnie takiej odwagi ...
Kochane psiny oby byly szcęsliwe .....[/QUOTE]
Zwierzęta maja po prostu piękniejsze dusze, niz ludzie............ Wierzę, że pieski jeszcze zaznają szczęścia u boku wrażliwych homo sapiens.............
Szarotka, dawaj nr konta na Henia, przecież i ja muszę coś wpłacić............