Szarotka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 To swietnie, ze Henio wydaje sie byc w lepszym stanie niz przypuszczalismy. :):) Quote
funia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No tak ,ale nie wiemy co on ma na skórze ......Bo jest w fatalnym stanie Quote
funia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Aha i ma tyle blizn po ugryzieniach ,ze watpie czy tam odrosnie futro bo sa to głebokie stare rany ,Heni nie ma tez 1/3 prawego ucha ,zostało odgryzione .... Quote
Szarotka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='funia']No tak ,ale nie wiemy co on ma na skórze ......Bo jest w fatalnym stanie[/QUOTE] To sie okaze po wizycie u weta. [quote name='funia']Aha i ma tyle blizn po ugryzieniach ,ze watpie czy tam odrosnie futro bo sa to głebokie stare rany ,Heni nie ma tez 1/3 prawego ucha ,zostało odgryzione ....[/QUOTE] Biedny Henio. Ile on moze miec lat ?? Quote
Szarotka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='funia']Na moje oko około 4,5 lat[/QUOTE] To sporo zycia jeszcze przed nim. On chyba raczej taki maly ?? i chudy. Quote
Freya73 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Heniek wyglada mi na psa z doswiadczeniem, ktore zapewne wykorzysta jeszcze w swoim pieskim zyciu. Cale szczescie udalo sie go wyrwac z tego niecnego miejsca. Bede tutaj zagladac. Quote
zuzka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 DZISIEJSZE WPŁATY; MARTINI77- 10 zł MIESIECZN ALE ZA 3 MIESIACE Z GORY.= 30 zł DLA HENIA NA WIZYTE U WETA, Z KUNDELKOWEJ SKARBONKI -50 zł [COLOR=Red][SIZE=5]W skarbonce Henia jest 595 zł [/SIZE][/COLOR] Quote
Szarotka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='Freya73']Heniek wyglada mi na psa z doswiadczeniem, ktore zapewne wykorzysta jeszcze w swoim pieskim zyciu. Cale szczescie udalo sie go wyrwac z tego niecnego miejsca. Bede tutaj zagladac.[/QUOTE] Dzieki Freya :):) [quote name='zuzka']DZISIEJSZE WPŁATY; MARTINI77- 10 zł MIESIECZN ALE ZA 3 MIESIACE Z GORY.= 30 zł DLA HENIA NA WIZYTE U WETA, Z KUNDELKOWEJ SKARBONKI -50 zł [COLOR=Red][SIZE=5]W skarbonce Henia jest 595 zł [/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Dziekuje martini i kundelkowej skarbonce :):) Quote
funia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jutro jesli zdąże po pracy ,pojadę z ala123 do weta ,Lecznica do 15 tej . Henio to ślicznota ,pod tym wynędzniałym futrem jest piekny Henryk . Quote
funia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ktoś pytał --Henio nie jest mały jest prawie pod kolano;) Aha i jeszcze coś ,Henio je bardzo kulturalnie po woli ,kolejno wybiera z miski i nie wyrzuca po za nia .Po prostu chłopak kultura pierwyj sort :evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jak sie Heniusa wykapie i odkarmi to bedzie z niego piekny chlopak :) Quote
KrystynaS Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol: Może na początek poproszę o nr. konta i dane do przelewu (z adresem). Będzie to wpłata jednorazowa. No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol: Quote
Ingrid44 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='KrystynaS']Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol: Może na początek poproszę o nr. konta i dane do przelewu (z adresem). Będzie to wpłata jednorazowa. No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol:[/QUOTE] Witamy, Witamy ! Jeszcze jedna Dobra Duszyczka chce pomuc Heniusiowi :multi::multi::multi: Quote
KrystynaS Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [quote name='Ingrid44']Witamy, Witamy ![/QUOTE] :hand: :hand:..............:lol: Quote
Szarotka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 [quote name='KrystynaS']Czytałam sobie po cichu o Heniu, no ale pora się ujawnić. Witajcie!!!! :lol: Może na początek poproszę o nr. konta i dane do przelewu (z adresem). Będzie to wpłata jednorazowa. No i mam zamiar zaglądać tu o odwiedzać Henryka :lol:[/QUOTE] Dziekuje bardzo, kazda pomoc mile widziana :):) Wyslalam pw. Zaraz uzupelnie pierwsza strone :):) Quote
anawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL] Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 [quote name='anawa']To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL][/QUOTE] Henio jest romantykiem i bardzo lubi takie historie :):) czyta je do poduszki i potem opowiada Frodo na dobranoc :):) Quote
Ingrid44 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='anawa']To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL][/QUOTE] Niesamowita historia . Ogromnie wzruszajaca. Quote
UBOCZE Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Uratowany z mordowni Henio bardzo prosi o wsparcie. Wciąż brakuje deklaracji stałych. Każde kilka złotych się liczy............. [IMG]http://i46.tinypic.com/51d2t0.jpg[/IMG] Quote
Andzike Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='anawa']To i ja się ujawnie a Henio niech sobie poczyta wzruszającą historię [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=936060945[/URL][/QUOTE] Ale się zryczałam z rana... ale pozytywnie :) Quote
agada Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 czasami myślę, że psy mają więcej wrażliwości niż ludzie... Quote
funia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Anawa ,ale dałas z tym linkiem ........Boze po prostu zwierzeta ,my ludzie nie mamy niejednokrotnie takiej odwagi ... Kochane psiny oby byly szcęsliwe ..... Quote
anawa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 [quote name='funia']Anawa ,ale dałas z tym linkiem ........Boze po prostu zwierzeta ,my ludzie nie mamy niejednokrotnie takiej odwagi ... Kochane psiny oby byly szcęsliwe .....[/QUOTE] Zwierzęta maja po prostu piękniejsze dusze, niz ludzie............ Wierzę, że pieski jeszcze zaznają szczęścia u boku wrażliwych homo sapiens............. Szarotka, dawaj nr konta na Henia, przecież i ja muszę coś wpłacić............ Quote
Recommended Posts