Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinkaa'][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/4943/foto071.jpg[/IMG][/QUOTE]
ooo Heniek przywędrował - osobiście się pofatygował sprawdzić, jak się ma jego sytuacja na wątku:)

Posted

Nic nie szkodzi Zuziu u mnie Heniek z głodu nie padnie ....Damy radę .Ja tez zapomniałam napisac ze karma juz dawno się skończyła .Nie mam juz głowy do pamięci

Posted

Heniek został odrobaczony[B].Koszt 10 zł .[/B]
Nasz przystojniaczek zadziorny się zrobił .Zaczepia i prowokuje Fabiana .I nawet do gryzionka by sie brał dranisko jaki ....

Posted

[quote name='funia']Heniek został odrobaczony[B].Koszt 10 zł .[/B]
Nasz przystojniaczek zadziorny się zrobił .Zaczepia i prowokuje Fabiana .I nawet do gryzionka by sie brał dranisko jaki ....[/QUOTE]

A to chuligan !

Posted

[quote name='Szarotka']To dobrze wiedziec, ze masz pay pal. Narazie ciotka do ktorej wyslam sie znalazla, ale dogo chyba ja bardzo stresuje, wiec bede Cie trzymac w pamieci :):)[/QUOTE]

Polecam się...jako darowizna przechodzi całość

Adres konta Paypal jest podany w 1 poście wątku Mai i Kai z mojego podpisu:)

Posted

Wysle Ci zaproszenie do znajomych, zebym miala namiary. Ja wiem jak pay pal dziala. Jest tanszy niz W.U i moge wyslac z domu.
Jezeli beda problemy z akceptacja zaproszenia to podobno jak sie wysle zaproszenie w druga strone to dogo dodaje do listy znajomych automatycznie.

Posted

Wpłyneła wpłata od ;

ALDRUMKA - 10 zł
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SR4a9hWpXUI/AAAAAAAAGC8/puNIaZ4O_8M/s400/kwiaty1.gif[/IMG]
Bardzo dziękuję w imieniu Henie

PRZELAŁAM FUNI
ODROBACZYEIENIE - 10 ZŁ

Posted

[quote name='Szarotka']Wysle Ci zaproszenie do znajomych, zebym miala namiary. Ja wiem jak pay pal dziala. Jest tanszy niz W.U i moge wyslac z domu.
Jezeli beda problemy z akceptacja zaproszenia to podobno jak sie wysle zaproszenie w druga strone to dogo dodaje do listy znajomych automatycznie.[/QUOTE]

Uff, faktycznie ciężko szło dodawane....dzięki za podpowiedź :)

Posted

[quote name='Szarotka']To sie dowiedzialam na innym watku.
Henio sie tak u funi zasiedzial, ze az glowa boli ............[/QUOTE]

Nie tylko Henio, maja, Kaja, marcel I Argo również...Argo i Marcel są tam od lutego:(

Posted

[quote name='Marinkaa']Nie tylko Henio, maja, Kaja, marcel I Argo również...Argo i Marcel są tam od lutego:([/QUOTE]

Nie znam Argo ani Marcela. Mam natomiast na glowie Henia, Lenke, a czesciowo Kulka, ktory narazie jest w schronisku, ale juz ma zaklepany hotelik, zagladam do Tofika, ktory tez siedzi hotelu
i cos wolno idzie.

Posted

z adopcjami ciézko, a jeszcze pojawiajá sié nowe szczeniaki :( pojawil sie kolejny wátek na dogo, gdzie dogomanki nie chcá uspic slepych szczniaczkow :( my tu walczymy, zbieramy deklaracje, oglaszamy, a tu zastanawianie sié czy uspic czy nie.. sorki, ale przygnébilo mnie to..

Posted

[quote name='Ewanka']Witaj Heniutku :)

... to prawda, wszędzie pełno nowych szczeniorków, a adopcje marnie idą, szczególnie czarnych kundelków :/[/QUOTE]

Właśnie, dlaczego ludzie nie chcą czarnych psiaków????

Posted

[quote name='Szarotka']Ostatnio szczeniakow bylo wszedzie pelno..........[/QUOTE]

Moj kuzyn znalazl wycienczona matke z [B]9 [/B]szczeniorkami w lesie. Co mial zrobic ,oczywiscie przygarnal i szuka im domkow bo maluchy juz troche podrosniete. A do mojej cioci ,ktora mieszka w domu na obrzezach malego miasteczka przyszla malenka 5 tygodniowa sunia az pod same dzrzwi i starsznie plakala. Co bylo robic. Sunia zostala pomimo ze ciocia ma juz jedna przygarnieta sunie.

Ludzie nie sterylizuja psiakow i takie sa efekty, szczegolnie na wioskach :(