mmasou Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [FONT="]PILNE: Biały Cudowny 8-letni Bokserek MAKS szuka kochającego domu Obecnie pies przebywa na terenie Warszawy [/FONT] [FONT="] Z otwartym sercem prosimy o pomoc. Jeśli Państwo chcecie pomóc Maksiowi w jakikolwiek sposób, zapytajcie znajomych, może ktoś w waszym gronie chciałby mieć pieska.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT]Z powodów losowych, Maks pilnie poszukuje domu! Bokser urodził się 05.08.2001, jest zdrowym, zadbanym psem. Posiada kompletną książeczkę zdrowia, jest zachipowany. [FONT="]Za dobre serduszko , ktos kto potrafi zadbac za Maksa, wynagrodzimy ta osobe z calego serca. Bedziemy kupowac jego karme, i bedziemy go wspierac w razie problemow zdrowotnych dopoki bedziemy mogli.[/FONT][FONT="] Maks potrzebuje domu bo niestety my, jego spadkobiercy, mieszkamy za granica i nie jestesmy w stanie sie nim zajmowac poniewaz podrozujemy czesto. Maks juz cierpi rok w podrozach i on juz musi zostac w jednym kochajacym domu. [/FONT]Relacja Opiekuna: "Maks lubi się bawić, jak każdy bokser. Poza tym jest to bardzo spokojny i mądry pies; nie bywa nachalny w zaczepianiu do zabawy. Wyczuwa atmosferę w domu: z samotną osobą, gdy np. nie ma czasu na zabawę - śpi przez większość czasu. Przy dzieciach, gościach - może się bawić cały dzień, ma mnóstwo energii. Dzieci uwielbia. Kocha towarzystwo człowieka - przytula się i przymila." [FONT="]KONTAKT: [/FONT] 794-003-592, 796-567-481 Maks umie sam zostawać w domu, nie niszczy wtedy i nie rozrabia; jest posłusznym i wychowanym psem. Jeśli nie otrzyma pozwolenia od właściciela - nie wchodzi na łóżka, na kanapy. Natomiast z pozwolenia chętnie korzysta :-) Bokser nie ma problemu z nawiązywaniem kontaktu z sukami. Kotów nie lubi. Do młodych samców czy też starszych kastratów Maks podchodzi obojętnie, jednak z dojrzałymi samcami rywalizuje. [FONT="]Za dobre i szczere serce, pomozemy wspierac Maksa w jego nowych warunkach. Do uzgodnienia.[/FONT] Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zapisuję. Napisałam do Kilku Cioteczek prosbe o zajrzenie na watek Boksia. Quote
Agnezia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jestem :) Dzięki Obczaruś za zaproszenie. Zaraz wyślę go do SOS bokserom. Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agnezia napisał(a):Jestem :) Dzięki Obczaruś za zaproszenie. Zaraz wyślę go do SOS bokserom. dziekuję za przybycie ;) ja sie na Boksiach w ogóle niestety nie znam ;/ Quote
Agnezia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maks jest już ogłoszony na stronie SOS. Quote
Agnezia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agrelion nie działają Ci banerki wszystkie oprócz SOS. Quote
ageralion Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agnezia napisał(a):Agrelion nie działają Ci banerki wszystkie oprócz SOS. Oooo faktycznie. Robione byly przed modernizacja dogo wiec sie linki sypnely. Dzieki :) Quote
andegawenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Maks jest ogłoszony na Forum Fundacji Boksery w Potrzebie. Quote
Soema Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/maksdom.htm tak mamy go u siebie.... Biedny psiak :( Quote
andegawenka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Niestety, źle się dzieje w naszym kraju....:-( Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ale to dobrze że Państwo chcą Maksa oddać w dobre ręce, że szukają jakiegoś wyjścia z sytuacji, a nie podrzucają pod schron na przykład. Max musi znaleźć dom już do końca swoich dni i trzeba mieć nadzieję że dobre serduszko go wypatrzy ;) Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Do kiedy Max musi znaleźć domek? :roll: Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 do kiedy psiak musi znalezc domek?????????? Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 do kiedy psiak musi znalezc domek?????????? Quote
andegawenka Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Proszę o info, poogłaszany chłopak wszędzie.... Quote
Soema Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Z tymi panami, zawsze była utrudniona komunikacja.. Quote
Marta67 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 piękny psiak... mam nadzieję, że szybko znajdzie właścicieli, do kiedy ma czas? :razz: Quote
andegawenka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Rodzina z dzieckiem jest zainteresowana adopcją..... Quote
Kapsel Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 andegawenka napisał(a):Rodzina z dzieckiem jest zainteresowana adopcją..... Ninuś oni chcą właśnie tego boksia? Quote
andegawenka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Kapsel napisał(a):Ninuś oni chcą właśnie tego boksia? Tak, ktoś na forum BwP zapytał o niego. Alu, nie odczytałam Twojego pytania i nie wiem dlaczego. Na przyszłość krzycz głośniej:oops::Rose: Quote
Recommended Posts