Beata_Dorobczyńska Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Zdjęcia zrobione przez Blue Berry Quote
evita. Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 O rety jaka fajna ta kudłata czarna podpalana panienka :loveu: Uwielbiam takie psie zestawienia kolorystyczne- sama mam takie 2, tylko nie kudłate :p P.S. Z tym posagiem Klemci to był oczywiście żart ;) Quote
enia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Blue Berry robi ładne zdjęcia:loveu: no ale też niczego sobie modelki........:lol: to co się dziwić:loveu: jedna nawet lata:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 No wiem ze to zart :) To juz jutro ................... ps. jakos idiotycznie sie w nowa dogomanie te zdjecia wklejaja :mad: Quote
evita. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Co u Klementysi ? Zmieniła już adres zamieszkania ? ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 W sobote zmieniła juz adres a ja i moj pies czujemy sie jakbysmy byly zdrajczyniami. Obu nam bardzo smutno . Ale dzis bedziemy sie z Klementynka widzialy co znacząco poprawia mi humor. Quote
evita. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Beata_Dorobczyńska napisał(a):W sobote zmieniła juz adres a ja i moj pies czujemy sie jakbysmy byly zdrajczyniami. Obu nam bardzo smutno . Ale dzis bedziemy sie z Klementynka widzialy co znacząco poprawia mi humor. Widać dziewczyny, że zakochałyście się po uszy ... :loveu: Jak tam wypadło wczorajsze spotkanie z Klementysią ? :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Ja sie popłakałam a Klementyna mało nie spadła ze schodów z radości . Niestety pozniej cała noc piszczała i teskniła takze niestety chwilowo nie możemy sie spotykac co jest wielka kara dla mnie :( Quote
enia Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No właśnie, odczekaj z miesiąc bo ona będzie tęsknić okropnie po każdym spotkaniu z Tobą........ a Ty wylejesz wszystkie łzy- i po co skoro sunia ma super dom?:loveu::lol: uratowałaś jej życie, więc nie rycz:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Zastosuje sie prosze Pani :) Mozna przeniesc do watku happy end :) Quote
evita. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 enia napisał(a): uratowałaś jej życie, więc nie rycz:p Ciocia Enia dobrze prawi :p . Serducho poboli, poboli i przestanie - a za jakiś czas przyjedzie radość z tego że uratowałaś życie kolejnemu psiakowi, ze dałaś mu szansę, że gdyby nie Ty wtedy na tej drodze wracając z Płocka ... :loveu: A tak swoją drogą Klementysia to kolejna istota, która Tobie Beti zawdzięcza życie :Rose: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Chcialabym aby nikt nie zawdzieczal mi zycia czyli aby nie bylo bezdomnych psow - to takie moje marzenie , ktore moze sie zrealizuje w jakims setnym wcieleniu. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Kazda z nas ma na swoim koncie kilka dobrych uczynków takze kwiatki naleza sie wszystkim :) Dziekuje dziewczyny za pomoc. Quote
Recommended Posts